Μπορείτε πραγματικά να μεγεθύνετε το πέος σας;

Πριν απαντήσω στην κύρια ερώτηση του άρθρου, θα ήθελα να σταθώ λίγο σε άλλα θέματα που σχετίζονται με το πέος.

Μια ερώτηση που απασχολεί κάθε άντρα

Ίσως δεν υπάρχει ένας νεαρός άνδρας στη γη που να μην έχει αναλογιστεί το μέγεθος της αξιοπρέπειάς του. Αν φτάσω το μέσο ύψος, είναι δυνατόν να το αυξήσω κτλ. Σχεδόν κάθε άντρας έχει κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό του. Και σε αυτό το άρθρο θα απαντήσουμε σε αυτές και σε άλλες ερωτήσεις.

Το μέγεθος της αξιοπρέπειας έχει μεγάλη σημασία για έναν άντρα, το μέγεθος δεν είναι τόσο σημαντικό για το σεξ όσο για τον προσωπικό εγωισμό και την αυτοπεποίθηση, σας το λέω ως άντρας που έχει καταφέρει να μεγεθύνει το κοίλο πέος του!

Μέσο μέγεθος πέους

Θα πρέπει να επισημανθεί αμέσως ότι, σε αντίθεση με μια κοινή παρανόηση, τα μέσα μεγέθη διαφέρουν ελάχιστα ανά φυλή και περιοχή κατοικίας. Ναι, οι μαύροι άνδρες έχουν το ίδιο μέσο ύψος με τους λευκούς.

Έτσι, το μέσο μέγεθος πέους σε στύση:

 • Μήκος - 15cm ± 1cm.
 • Περιφέρεια - 12cm ± 1cm.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πρόκειται για πολύ υπό όρους αριθμούς και δεν πρέπει να εστιάσετε σε αυτούς τόσο πολύ. Σύμφωνα με διάφορες μελέτες, τα μέσα μεγέθη ποικίλλουν πολύ.

Μέχρι ποια ηλικία μεγαλώνει το πέος;

Το πέος μεγαλώνει από τη γέννηση μέχρι το τέλος της εφηβείας. Η ταχύτερη ανάπτυξη παρατηρείται με την έναρξη της εφηβείας. Εξαιτίας αυτού, είναι αδύνατο να περιγραφεί ένα σαφές πλαίσιο - έως 17, έως 18, έως 23 χρόνια. Στους νεαρούς άνδρες, που αρχίζουν να ωριμάζουν νωρίτερα, η ανάπτυξη του πέους σταματά επίσης νωρίτερα. Αντίθετα, εάν η εφηβεία αρχίσει «αργά», τότε το πέος θα μακραίνει.

Αποθαρρύνεται σθεναρά να ασχολούνται με τη μεγέθυνση πέους για εκείνους των οποίων η ανάπτυξη του πέους δεν έχει σταματήσει. Αυτό είναι γεμάτο με δυσάρεστες συνέπειες.

Και όμως έχει σημασία το μέγεθος;

Αξίζει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να συνειδητοποιείς ότι το μέγεθος έχει σημασία. Το μεγαλύτερο μέγεθος είναι πιο λειτουργικό στο κρεβάτι και διασκεδάζει επίσης την περηφάνια του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, η σημασία του μεγέθους είναι πολύ υπερβολική στην εποχή μας, σε μεγάλο βαθμό λόγω της ανάπτυξης της βιομηχανίας πορνό. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να βλέπουν τεράστιους κόκορες σε ταινίες πορνό και έχουν αρχίσει να ξεχνούν πώς μοιάζουν τα όργανα κανονικού μεγέθους.

Μεγέθυνση πέους, μύθος ή πραγματικότητα;

Η απάντηση είναι ναι! Η μεγέθυνση του πέους είναι πραγματική. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι αυτό απαιτεί μια σοβαρή προσέγγιση των επιχειρήσεων. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε διεξοδικά τις πτυχές της μεγέθυνσης. Και πιάστε δουλειά, σηκώστε τα μανίκια. Η μεγέθυνση του πέους δεν είναι εύκολη υπόθεση, απαιτεί πολλή δύναμη, επιμονή και σκληρή δουλειά. Αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να έχετε υπομονή! Γιατί η μεγέθυνση του πέους είναι σαν μαραθώνιος, όχι σπριντ.

Μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς έχετε ακούσει για κάθε είδους κρέμες και χάπια για τη διεύρυνση του πέους. Υποθέτω ότι δεν θα εκπλαγείτε αν πείτε ότι πρόκειται για απάτη, εφεύρεση, ληστεία χρημάτων. Αν και οι κρέμες μπορούν να χρησιμεύσουν ως βοηθητική μέθοδος αύξησης.

Υπάρχουν στην πραγματικότητα 2 μέθοδοι μεγέθυνσης πέους:

 1. Χειρουργική επέμβαση.
 2. αυτοεπέκταση.

Λίγα λόγια για το πώς λειτουργεί. Ας πούμε απλώς ότι απορρίπτουμε αυτήν τη μέθοδο για καλούς λόγους, όπως:

 • Υψηλός κίνδυνος ανεπιτυχούς χειρουργικής επέμβασης.
 • Μικρή αύξηση σε μέγεθος.
 • Αυτό απαιτεί υψηλή οικονομική δαπάνη.

Τώρα ας περάσουμε στη δεύτερη επιλογή, τη μεγέθυνση πέους. Αυτομεγέθυνση του πέους. Με τη σειρά του χωρίζεται σε 2 ενότητες:

 1. χειροκίνητη μέθοδο.
 2. μέθοδος συσκευής.

Και οι δύο μέθοδοι δίνουν καλά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Πώς προκύπτει η αύξηση και γιατί;

Για να κατανοήσουμε πώς συμβαίνει η διαδικασία της μεγέθυνσης του πέους, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε πώς είναι τοποθετημένο το ίδιο το πέος.

τη δομή του πέους και τη μεγέθυνσή του

Μας ενδιαφέρουν δύο βασικές λεπτομέρειες, και συγκεκριμένα:

 1. Ο χιτώνας του πέους είναι επίσης ένα κέλυφος πρωτεΐνης. Στην εικόνα καλύπτει τον άξονα του πέους. Το ανώτερο στρώμα είναι το δέρμα, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Ο χιτώνας είναι ακριβώς κάτω από το δέρμα. Εμφανίζεται ως ένα παχύ στρώμα διαμήκων νημάτων. Τι είναι αυτό? Αυτό ακριβώς καθορίζει πόσο μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας. Θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό παρακάτω.
 2. σπήλαια. Αυτά είναι κάτι σαν δεξαμενές. Υπάρχουν μερικές σπηλιές στον άξονα του πέους και ένα χώρισμα μεταξύ τους. Η εικόνα στα δεξιά μας δείχνει ένα άδειο σπήλαιο, στα αριστερά ένα γεμάτο. Φυσικά, το σπήλαιο δεν είναι ποτέ άδειο στην πραγματικότητα, κάτι που φαίνεται στην εικόνα για καλύτερη κατανόηση. Κατά τη διάρκεια μιας στύσης, οι κοιλότητες γεμίζουν με αίμα, στην πραγματικότητα αυτή είναι η αρχή βάσει της οποίας συμβαίνει η στύση.

Τώρα ας πάμε στα βασικά. Γιατί σκεφτήκαμε τον χιτώνα και τις σπηλιές; Ας πάρουμε ένα απλό παράδειγμα. Φανταστείτε έναν τροχό αυτοκινήτου. Αποτελείται από θάλαμο και τσέρκι. Ο χιτώνας (κάλυμμα πρωτεΐνης) στο πέος λειτουργεί σαν τσέρκι! Αλλά τα σπήλαια είναι ένα είδος θαλάμου στο πέος! Και για να μεγεθύνουμε το πέος πρέπει πρώτα να τεντώσουμε το «τσέρκι» – τον χιτώνα του πέους, και μετά να φουσκώσουμε την «κάμερα» – τις κοιλότητες.

Εξαρτάται από το χιτώνα σας πόσο μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας. Το γεγονός είναι ότι το albuginea είναι ένα είδος συνδετικού ιστού, δεν υπάρχουν κύτταρα σε αυτό, ο χιτώνας αποτελείται από μεγάλα μόρια πρωτεΐνης. Και για αυτό, εφαρμόζοντας φορτίο, δεν μπορούμε να αναγκάσουμε τα κύτταρα του χιτώνα να διαιρεθούν, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν! Και ο μόνος τρόπος για να αυξηθεί ο χιτώνας είναι απλά να τον τεντώσετε, να τον παραμορφώσετε και να αυξήσετε τη διαμοριακή απόσταση.

Για μερικούς άνδρες, ο χιτώνας έχει 1 ή 2 στρώσεις και η δομή του δεν είναι τόσο άκαμπτη. Αντίθετα, σε άλλα ο χιτώνας έχει 3 στρώσεις και μερικές φορές περισσότερες σε συνδυασμό με άκαμπτη δομή. Αν είσαι «τυχερός» κάτοχος χιτώνα δεύτερου τύπου, θα δυσκολευτείς πιο πολύ να μεγεθύνεις το πέος σου, αλλά με τη σωστή προσέγγιση και υπομονή σίγουρα θα πετύχεις τη μεγέθυνσή σου! Πόσο στενός είναι ο χιτώνας σου, μόνο εσύ μπορεί να προσδιοριστεί με συνεχείς ασκήσεις μεγέθυνσης πέους.

Και για να τελειώσουμε την ομιλία για τον χιτώνα, θα πρέπει να τονιστεί ότι η εργασία του τεντώματος του χιτώνα (aka tunic) είναι η βάση της μεγέθυνσης του πέους!

Λίγα λόγια για την ανάπτυξη των σπηλαίων. Αν και η επίσημη ιατρική λέει ότι οι κοιλότητες δεν μπορούν να μεγεθυνθούν, θα πω από προσωπική εμπειρία ότι με το τέντωμα ενός χιτώνα δεν είναι τόσο δύσκολο να "αντλήσεις" τις κοιλότητες, ειδικά επειδή οι κοιλότητες αποτελούνται από κύτταρα! Δεν υπάρχουν μύες στο πέος, ότι δηλαδή, υπάρχει μυς εκεί, αλλά σε μικρές ποσότητες, και επιπλέον, αυτοί είναι λείοι μύες, που σημαίνει ότι δεν μπορούν να συσπαστούν και έτσι να αντληθούν όπως άλλοι μύες του σώματός μας, και έτσι χρησιμοποιώ τη λέξη "αντλία" μεταφορικά.

Η αύξηση είναι δυνατή και μέσω…

Υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα λόγω των οποίων συμβαίνει η μεγέθυνση του πέους. Με τη σειρά λοιπόν:

 1. καλτσοδέτες πέους. Το πέος συνδέεται με το σώμα με συνδέσμους, οι οποίοι με τη σειρά τους συνδέονται με το ηβικό οστό. Καθώς μεγαλώνουν, τεντώνονται επίσης, δίνοντάς μας επιπλέον χιλιοστά σε μήκος.
 2. Το κρυφό μέρος του μέλους. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι μέρος του πέους είναι κρυμμένο μέσα στο σώμα, στο περίνεο. Το εσωτερικό μέρος του πέους μπορεί να επιμηκυνθεί, φυσικά όχι εντελώς, αλλά κάνει το μέρος του για να αυξήσει το μήκος.
 3. Σπογγώδες σώμα. Ένα σπογγώδες σώμα βρίσκεται στην κάτω πλευρά του πέους κατά μήκος ολόκληρου του κορμού. Σερβίρεται επίσης, αυτό μας δίνει μια μικρή αύξηση στην περιφέρεια.
 4. Το κεφάλι του πέους. Όπως όλα τα προηγούμενα, είναι επίσης δυνατή η αύξηση του, γεγονός που σας επιτρέπει να αυξήσετε ελαφρώς το μήκος.

Πόσο μπορεί να μεγεθύνει το πέος και ποιες παραμέτρους μπορεί να αυξηθεί;

Στην αρχή, πρέπει να επαναλάβετε για άλλη μια φορά ότι το πόσο μπορείτε να αυξήσετε το πέος εξαρτάται από τη δομή του χιτώνα.

Τόσο το μήκος όσο και η περίμετρος μπορούν να αυξηθούν. Λίγα λόγια για το πώς να μετρήσετε ένα πέος για να ξέρετε πόσο ρεαλιστικό είναι να το μεγεθύνετε.

Σωστή μέτρηση πέους

Μήκος. Μετρήστε σωστά το μήκος με χάρακα (όχι μαλακόμετρο). Σε ένα άκρο σε κατάσταση 100% στύσης, που βρίσκεται παράλληλα με το πάτωμα, στερεώστε έναν χάρακα από πάνω στη βάση, χωρίς να πιέζετε στο ηβικό οστό, σταθείτε με ακρίβεια, χωρίς να τονίσετε τη λεκάνη. Θυμόμαστε το σημάδι στον χάρακα που συμπίπτει με το άκρο της βαλάνου.

Πεδίο εφαρμογής. Είναι σωστό να μετράτε την περίμετρο και όχι τη διάμετρο του πέους. Για να το κάνετε αυτό, γύρω από το πέος σε κατάσταση 100%, τυλίξτε ένα μαλακό μετρητή (ή μια λωρίδα χαρτιού με σημάδια) στη μέση του άξονα του πέους. ειδοποίηση ειδοποίησης.

Λοιπόν, στο τέλος η απάντηση στην ερώτηση, πόσο λοιπόν είναι δυνατόν να αυξηθεί ένα μέλος;

Μερικοί άνδρες κατάφεραν να αυξήσουν το μήκος τους κατά 3 εκατοστά και την περίμετρό τους κατά 1, 5 εκατοστά σε ένα χρόνο προπόνησης, άλλοι κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερο βάρος κατά τη διάρκεια του έτους, άλλοι λιγότερο. Δεν υπάρχει ενιαία απάντηση σε αυτό το ερώτημα.