Πώς να το μεγαλώσετε στο σπίτι

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περισσότερο από το 75% των ανδρών είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους. Εξ ου και τα κόμπλεξ όταν συναντάς κορίτσια, προβλήματα με τη στύση. Για να μην χρειαστεί να καταφύγετε σε ακριβές και τραυματικές χειρουργικές επεμβάσεις, υπάρχουν συνταγές για το πώς να αυξήσετε το πέος με σόδα. Αυτές είναι εύκολες και οικονομικές μέθοδοι που μπορεί να κάνει ένας άντρας στο σπίτι.

Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με σόδα;

Κάθε άντρας θέλει να είναι θεαματικός στο κρεβάτι και να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μιας γυναίκας. Εξαιτίας αυτού, πολλοί αναζητούν διάφορους τρόπους για να αυξήσουν το μέγεθος του πέους. Δεδομένου ότι αυτό το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο για τον ασθενή να λυθεί χειρουργικά, αξίζει να δοθεί προσοχή σε πιο ήπιες μεθόδους, για παράδειγμα, μεγέθυνση πέους με σόδα. Σύμφωνα με τους άνδρες, αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική και δίνει τους «καρπούς» της μέσα σε ένα μήνα.

Είναι πραγματικά δυνατό να αυξήσετε το πέος με σόδα, πώς λειτουργεί αυτό το προϊόν και αν αξίζει να εφαρμόσετε τη συνταγή στην πράξη, θα πούμε περαιτέρω.

Σόδα για μεγέθυνση πέους

Πώς η σόδα επηρεάζει το ανδρικό όργανο: μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Πολλοί άνδρες είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους τους. Το πρόβλημα βρίσκεται είτε στα προσωπικά συμπλέγματα, είτε σε ένα ψυχολογικό χτύπημα όταν μια γυναίκα χωρίς προσοχή το είπε στον εκλεκτό της. Σήμερα, το μη φυσιολογικό μέγεθος του πέους είναι μια πολύ σπάνια παθολογία. Βασικά, το σεξουαλικό όργανο στους άνδρες είναι ανάλογο με το σώμα, ωστόσο, η επιθυμία να το αυξήσει δεν αφήνει το ισχυρότερο φύλο.

Σήμερα είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους 100% μέσω χειρουργικής επέμβασης, αλλά μια τέτοια διαδικασία είναι ακριβή και έχει πολλές παρενέργειες. Οι άντρες έχουν δοκιμάσει πολλές μεθόδους: τόσο διεγερτικές κρέμες όσο και συμπληρώματα που υπόσχονται να μεγεθύνουν το πέος με μια γρήγορη κίνηση, αυτές οι μέθοδοι μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικές καθώς βοηθούν στον εφοδιασμό του πέους με αρκετό αίμα για καλύτερη διέγερση και μακροχρόνια στύση.

Αν μιλάμε για σόδα, τότε οι κριτικές από τους άνδρες είναι πραγματικά εκπληκτικές. Η μεγέθυνση του πέους με σόδα εξακολουθεί να είναι πραγματική, αλλά πρέπει να πούμε αμέσως ότι δεν πρέπει να περιμένετε λαμπερά αποτελέσματα. Η σόδα πρέπει να λαμβάνεται μαζί με ειδικές ασκήσεις που βοηθούν στο «επιμήκυνση» του πέους Γιατί είναι καλή η σόδα;

Αραιώνει το αίμα, γεγονός που επιταχύνει την κυκλοφορία του. Το σώμα είναι κορεσμένο με αρκετό οξυγόνο και αίμα, οπότε γίνεται σκληρό και σκληρό.

Οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο, αφού η σόδα μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα, και ταυτόχρονα είναι φθηνή.

Το αλκάλι βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από τις σκωρίες.

Η μεγέθυνση πέους με σόδα είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, αλλά αξίζει να περιγράψουμε πόσο αποτελεσματική είναι.

Μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα: πώς να το πάρετε

Οι γιατροί αρνούνται κατηγορηματικά αυτή τη μέθοδο από τους άνδρες, καθώς η σόδα πρέπει να αραιωθεί σε νερό και να καταναλωθεί μέσα. Αυτή η ουσία μπορεί να ληφθεί μόνο από ένα απολύτως υγιές άτομο, καθώς η εισαγωγή αλκαλίων στο σώμα μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τη γενική κατάσταση της υγείας. Πότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε σόδα:

 • Με αυξημένη ή μειωμένη οξύτητα του στομάχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ λίγα τα άτομα που έχουν φυσιολογική οξύτητα στο γαστρεντερικό σωλήνα, αφού εξαρτάται άμεσα από τη σωστή διατροφή.
 • εάν έχετε γαστρίτιδα ή έλκος.
 • σακχαρώδης διαβήτης.
 • Η παρουσία ογκολογίας.

Με τουλάχιστον έναν από τους παραπάνω παράγοντες, η λήψη σόδας απαγορεύεται αυστηρά. Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη σόδα Οι κριτικές των ανδρών περιγράφουν διαφορετικές μεθόδους χρήσης σόδας, αλλά θα περιγράψουμε τις πιο δημοφιλείς:

 • Αριθμός συνταγής 1. Σε ένα βρασμένο (παγωμένο) ποτήρι νερό, προσθέστε μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα σε 250 ml. Πιείτε Sutra μετά από ένα γεύμα για ένα μήνα.
 • Συνταγή αριθμός 2. Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι 0, 5 κουταλάκια του γλυκού δεν είναι αρκετά για τη μεγέθυνση του πέους, γι' αυτό χρησιμοποιήστε 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα ανά 250 ml νερού.
 • Συνταγή αριθμός 3. Αυτή η μέθοδος είναι πιο προσαρμόσιμη. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να αυξήσετε σταδιακά τη δόση της σόδας, ξεκινώντας από 0, 5 ώρες. μεγάλο.
 • Συνταγή αριθμός 4. Μερικοί άντρες χρησιμοποιούν μαγειρική σόδα τοπικά, π. χ. Εφαρμόστε τη σκόνη απευθείας στα γεννητικά όργανα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο τρίψιμο μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα. Ως αποτέλεσμα του μασάζ, το αίμα αρχίζει να κυκλοφορεί πιο γρήγορα και η σόδα διεισδύει γρήγορα στο δέρμα, αραιώνοντας το αίμα και αυξάνοντας το μέγεθος του οργάνου. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να υγράνετε το πέος, να πάρετε λίγη σόδα και να τρίψετε αργά και απαλά το όργανο με σόδα για 3-5 λεπτά. Είναι σημαντικό να κάνετε αυτή τη διαδικασία πριν ξεκινήσετε την οικειότητα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ίδια η σόδα δεν μεγεθύνει το πέος. H. Μπορεί προσωρινά να κάνει το πέος μακρύτερο και παχύτερο, αλλά κατά 3-4 mm, και μετά μόνο μετά τη λήψη του ποτού. Το αποτέλεσμα δεν διαρκεί περισσότερο από 3 ώρες.

Cocking και σόδα

Δεδομένου ότι η αποτελεσματικότητα της σόδας παραμένει αμφισβητήσιμη, επειδή οι κριτικές των ανδρών είναι πολύ διαφορετικές. Κάποιος λέει ότι η σόδα είναι πανάκεια για όλα τα δεινά, κάποιος γράφει ότι είναι χάσιμο χρόνου. Αλλά σχεδόν κάθε μέλος του φόρουμ έγραψε για αποτελεσματικές ασκήσεις που χρησιμοποιούνται μαζί με τη "θεραπεία με σόδα".

Σύζυγος και σύζυγος διευρυμένη κόκορας με σόδα

Οι σφιγκτήρες είναι μια μη ασφαλής μορφή άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο. Μεταφράστηκε από τα αγγλικά ως "σύσφιξη με γιακά". Το κύριο μέρος της μεθόδου είναι να τσιμπήσετε τις εξωτερικές φλέβες για να εμποδίσετε την αποστράγγιση του αίματος από τα γεννητικά όργανα. Χαρακτηριστικό τεχνολογίας:

 • Για να εκτελέσετε την άσκηση, θα χρειαστείτε είτε κλειδαρά είτε αυτόματα σφιγκτήρες που τσιμπούν τη βάση του πέους.
 • Μπορείτε να πιέσετε τις φλέβες για όχι περισσότερο από 5 λεπτά στο αρχικό στάδιο της προπόνησης.
 • Κατά τη διάρκεια της άσκησης, δεν μπορείτε να ξαπλώσετε ή να καθίσετε, μπορείτε μόνο να κινηθείτε, ακόμα κι αν αισθάνεστε δυσφορία.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους, με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατό να αυξηθεί το γεννητικό όργανο κατά 2-3 εκατοστά σε έξι μήνες, αλλά με την προϋπόθεση ότι αυτή η διαδικασία εκτελείται από έναν άνδρα κάθε μέρα. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να χρησιμοποιήσετε σόδα, η οποία θα βοηθήσει στην αραίωση του αίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι ασφαλής για την υγεία. Δεδομένου ότι αυτή η μέθοδος δεν είναι φυσική και φυσική, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι διφορούμενο. Φυσικά, δεν πρέπει να λαμβάνετε τέτοια μέτρα εάν υπάρχουν προβλήματα με τα αγγεία ή χρόνιες παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος.

Η μεγέθυνση του πέους με σόδα είναι ένας απλός τρόπος, αλλά η αποτελεσματικότητά του δεν επιβεβαιώνεται με τίποτα, μόνο οι κριτικές των ανδρών σε εξειδικευμένα φόρουμ. Επομένως, πριν πάρετε μια τέτοια απόφαση να μεγεθύνετε το πέος, θα πρέπει να σκεφτείτε σε τι χρησιμεύει. Άλλωστε, όπως λένε οι γιατροί, δεν υπάρχουν μικρά μέλη, υπάρχουν άντρες που δεν έχουν μάθει να ελέγχουν το "αγόρι" τους. Επομένως, ίσως είναι καλύτερο να προσέχετε την υγεία σας και να μην προσπαθήσετε να αυξήσετε το μέγεθος του γεννητικού οργάνου , αφού το πρόβλημα της οικείας ζωής, πιθανότατα, δεν κρύβεται πίσω από ένα μικρό μέγεθος.