Είναι δυνατόν να μεγεθύνετε το ανδρικό πέος με μαγειρική σόδα;

Οφέλη για την υγεία της μαγειρικής σόδας

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας κάνουν τους ανθρώπους να αρχίζουν να λύνουν τα πιο ασυνήθιστα προβλήματα.

Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι άνδρες που ανησυχούν για τη δυσμενή σεξουαλική ζωή λόγω του μικρού μεγέθους του πέους έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν συμπληρώματα μεγέθυνσης πέους.

Οι κριτικές της εφαρμογής είναι αντιφατικές - η χρήση σόδας βοήθησε κάποιον και το πέος αυξήθηκε πραγματικά σε μέγεθος, άλλοι ισχυρίζονται ότι το αποτέλεσμα απουσιάζει εντελώς.

Στη συνέχεια, θα συζητηθούν λεπτομερώς οι συνταγές που βασίζονται σε ένα συμπλήρωμα διατροφής για τη διεύρυνση του πέους.

Λίγη θεωρία

Η μεγέθυνση πέους με σόδα είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους τρόπους σήμερα για να λύσετε το πρόβλημα ενός άνδρα.

Η μεγέθυνση πέους μπορεί σίγουρα να γίνει χειρουργικά, αλλά δεν επιλέγουν όλοι οι άνδρες να κάνουν τη χειρουργική επέμβαση και δεν έχουν όλοι τους πόρους για να την κάνουν.

Ως εκ τούτου, η χρήση του NaHC03 (η χημική φόρμουλα της ανθρακικής σόδας) είναι πολύ δημοφιλής επειδή είναι διαθέσιμη σε όλους.

Το αν υπάρχει αποτέλεσμα από αυτό είναι αμφισβητήσιμο. Μερικοί άνδρες που έχουν βιώσει μόνοι τους αυτή τη μέθοδο μεγέθυνσης πέους έχουν μείνει ικανοποιημένοι.

Άλλοι εκπρόσωποι του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας θεωρούν αυτή τη μέθοδο αναποτελεσματική και επικίνδυνη για την υγεία.

Η χρήση του φαρμάκου σας επιτρέπει να αυξήσετε τη σεξουαλική επιθυμία, να ενισχύσετε τη στύση, να παρατείνετε τη σεξουαλική επαφή και να βελτιώσετε τον οργασμό!

Πριν δοκιμάσετε οποιοδήποτε φάρμακο για τη διεύρυνση του πέους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Όλοι είναι εξοικειωμένοι με τη μαγειρική σόδα, αλλά μόλις πρόσφατα εμφανίστηκαν πληροφορίες για τις θαυματουργές ιδιότητές της διαφορετικού είδους, όπως η μεγέθυνση του πέους.

Το ίδιο το διττανθρακικό νάτριο δεν έχει άμεση επίδραση στο ανδρικό γεννητικό όργανο. Αφού εισέλθει η σόδα στο σώμα, προάγει την αραίωση του αίματος, η οποία, σύμφωνα με πολλούς άνδρες που έχουν υποβληθεί σε τέτοια θεραπεία, είναι απαραίτητη με ειδικές ασκήσεις προπόνησης.

Σόδα για μεγέθυνση πέους

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης για τη μεγέθυνση του πέους, το υγροποιημένο αίμα περνά ελεύθερα σε όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του πέους, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξή του. Με βάση τις ανασκοπήσεις, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι η αξία αυτής της ουσίας είναι ότι διεγείρει την αύξηση της εφαρμογής διαφόρων τεχνικών στη διαδικασία των οργάνων και αποτρέπει την ανάπτυξη ορισμένων επιπλοκών που μπορεί να προκύψουν υπό την επίδραση της προπόνησης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το διττανθρακικό νάτριο έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα.

Σόδα με μέλι για μεγέθυνση πέους

Μερικές δημοφιλείς μέθοδοι μεγέθυνσης πέους

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε το πέος: χειρουργικές επεμβάσεις, λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, χρήση ειδικών κρέμων, αντλιών κενού, καθώς και παράγοντες βάρους που μπορούν να βλάψουν την υγεία των ανδρών. Επιπλέον, συνιστάται μασάζ για μεγέθυνση πέους και η παραδοσιακή ιατρική δεν μένει στην άκρη.

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους μεγέθυνσης πέους, που χρησιμοποιείται με επιτυχία από την αρχαιότητα, είναι η χρήση μαγειρικής σόδας. Αυτή η μέθοδος συνδυάζεται καλά με άλλες μεθόδους όπως π. χΒ. μασάζ, συνδυάστε. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης μαγειρικής σόδας είναι ότι, σε αντίθεση με πολλές κρέμες με αμφίβολα συστατικά, είναι σχετικά ασφαλής. Μετά την επέμβαση, υπάρχει ο κίνδυνος ένας άνδρας να μην είναι πλήρως λειτουργικός σεξουαλικά. Οι συσκευές ζύγισης δεν είναι ασφαλείς καθώς μπορούν να βλάψουν τα γεννητικά όργανα.

Πόσο ρεαλιστικό είναι για έναν άντρα να χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα για να μεγεθύνει το πέος του;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η έκθεση σε διττανθρακικό νάτριο προκαλεί τοπική ροή αίματος. Αυτό μεγεθύνει το πέος κατά περίπου 2-5 χιλιοστά.

Δυστυχώς, αυτή η επίδραση είναι μάλλον προσωρινή. Μέσα σε λίγες ώρες, το πέος επιστρέφει στο προηγούμενο σχήμα του καθώς τελειώνουν οι ερεθιστικές επιδράσεις του διττανθρακικού νατρίου. Κατά συνέπεια, συνιστάται ανεπιφύλακτα η διεξαγωγή τέτοιων διαδικασιών αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή ή τουλάχιστον μία ώρα πριν.

Ακόμα κι αν τρίβετε το πέος σας με μαγειρική σόδα καθημερινά για όσο το δυνατόν περισσότερο, τα αποτελέσματα της χρήσης του θα είναι βραχύβια.

Από αυτή την άποψη, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο να καταφεύγουμε συνεχώς σε αυτή τη μέθοδο. Δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται προσωρινά.

Επιπλέον, πολλοί άνδρες, αναζητώντας μια απάντηση στο ερώτημα πώς να αυξήσουν το μέγεθος του γεννητικού οργάνου με σόδα, δεν ανησυχούν καθόλου για τις πιθανές συνέπειες. Ταυτόχρονα, η ανεξέλεγκτη χρήση σόδας σε αυτή τη μορφή, ειδικά στο σπίτι, απειλεί με πολύ πραγματικά προβλήματα.

Για παράδειγμα ερεθισμούς του δέρματος. Το NaHC03 μπορεί απλά να επιτεθεί στο δέρμα εάν τρίβεται πολλές φορές την ημέρα για μήνες ή και χρόνια. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκατασταθεί το κατεστραμμένο δέρμα και αυτό δεν λαμβάνει υπόψη το γεγονός ότι ένας άνδρας πρέπει να υπομείνει πολύ πόνο και δυσφορία.

πώς να χρησιμοποιήσετε τη μαγειρική σόδα για τη μεγέθυνση του πέους

Οι αλκαλικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας καθορίζουν το γεγονός ότι είναι σε θέση να καταστρέψει βακτήρια και μύκητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ευκαιριακή μικροχλωρίδα, δηλαδή αυτή που υπάρχει συνεχώς σε ένα άτομο.

Η καταστροφή της ευεργετικής χλωρίδας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση της ανοσίας. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι δυνατή η ανάπτυξη παθογόνων που προκαλούν τέτοιες δυσάρεστες ασθένειες όπως η καντιντίαση, η μπαλανοποσθίτιδα ή η μπαλανίτιδα.

Αντίστοιχα, η χρήση ή όχι μαγειρικής σόδας για τη μεγέθυνση του πέους είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

Η σόδα χρησιμοποιείται συχνά σε συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, καθώς είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την καταπολέμηση των φλεγμονωδών διεργασιών και των επιβλαβών μικροοργανισμών. Δεν χρειάζεται να πιστεύετε ότι το πέος θα μεγαλώσει αλματωδώς όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την ουσία. Μελέτες έχουν δείξει ότι η σόδα αυξάνει την αποτελεσματικότητα όταν χρησιμοποιούνται άλλες μέθοδοι, δηλαδή, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείται ως βοηθητικό στοιχείο.

Πώς να μεγεθύνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα; Η δυνατότητα αλλαγής του μεγέθους του πέους οφείλεται στο γεγονός ότι η ουσία μπορεί να διεισδύσει ελεύθερα στους ιστούς και, λόγω του μοναδικού αποτελέσματος, αραιώνει το αίμα. Αυτή η ιδιότητα καθιστά τη σκόνη απαραίτητη - μεγεθύνει ενεργά το πέος. Η μεγέθυνση του πέους με σόδα δεν δείχνει φυσιολογικά αποτελέσματα εάν δεν κάνετε ασκήσεις ή χρησιμοποιείτε ειδικό εξοπλισμό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η ουσία προστατεύει εντυπωσιακά το πέος από τραυματισμούς και διάφορες επιπλοκές. Ορισμένες σωματικές ασκήσεις μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα θρόμβων αίματος, αλλά η μαγειρική σόδα, λόγω της μοναδικής της σύνθεσης, μπορεί να αραιώσει το αίμα, εμποδίζοντας τη δημιουργία θρόμβων αίματος.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για μεγέθυνση πέους με σόδα, καθεμία από τις οποίες έχει μεμονωμένα πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά. Ο καθένας επιλέγει έναν συγκεκριμένο τύπο για τον εαυτό του και είναι ακόμα καλύτερο να τα συνδυάζει, αλλά το κύριο πράγμα δεν είναι να παρακάνετε τις καθιερωμένες δόσεις.

Είναι αλήθεια ότι η σόδα κάνει τον κόκορα να μεγαλώνει;

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να φτιάξετε πέος με σόδα; Είναι δυνατή η χρήση αυτής της ουσίας για τη μεγέθυνση του αναπαραγωγικού οργάνου; Απάντηση: Ναι, είναι αλήθεια ότι η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα στα γεννητικά όργανα. Το διττανθρακικό νάτριο είναι ένα εξαιρετικό αραιωτικό του αίματος που βοηθά στη γυμναστική που στοχεύει στην ανάπτυξη του πέους.

Το υγρό αίμα κατανέμεται ενεργά στο ουρογεννητικό σύστημα. Η ουσία εμποδίζει το σχηματισμό θρόμβων αίματος, οι οποίοι είναι επιπλοκές κατά την εκτέλεση ασκήσεων μασάζ.

Μπάνιο με σόδα για μεγέθυνση πέους

Υπάρχουν αντενδείξεις για χρήση;

Κάθε τεχνική μεγέθυνσης πέους έχει τις αντενδείξεις της και η μαγειρική σόδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η διαδικασία πρέπει να ματαιωθεί:

 • Για τους άνδρες που πάσχουν από διαβήτη, σίγουρα δεν θα έχει νόημα εδώ. Ο λόγος για αυτό είναι μια άμεση επίδραση στα κύτταρα του αίματος.
 • Η παρουσία κακοήθων όγκων. Η σόδα έχει δράση αραίωσης του αίματος και ένα τέτοιο περιβάλλον είναι ευνοϊκό για τον πολλαπλασιασμό και την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων σε όλο το σώμα.
 • Ευαίσθητο δέρμα. Εάν το δέρμα ενός άνδρα δεν είναι μόνο ευαίσθητο, αλλά και ξηρό, η σόδα θα προκαλέσει ερεθισμό και φλεγμονή.

Δοκιμάστε στο δέρμα των χεριών πριν χρησιμοποιήσετε σόδα. Εάν δεν υπάρχει ενόχληση ή ερεθισμός 30 λεπτά μετά την εφαρμογή, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα γεννητικά όργανα.

Υπάρχουν επίσης αντενδείξεις για τη λήψη σόδας μέσα. Για παράδειγμα, αυξημένη οξύτητα του στομάχου, εάν εισέλθει σόδα σε αυτό, μπορεί να σχηματιστεί έλκος στομάχου. Εάν η σόδα αντενδείκνυται για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες οικιακές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους.

Συνταγές με σόδα για μεγέθυνση πέους

Παρά το αρκετά ευρύ φάσμα χρήσεων της γνωστής λευκής σκόνης, δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Με υπερβολική δόση και λήψη σόδας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να εμφανιστούν ανεπιθύμητες συνέπειες, οι οποίες στη συνέχεια πρέπει να αντιμετωπιστούν ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν πρακτικά σημαντικές αντενδείξεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε τις προφυλάξεις. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης αυτού του προϊόντος, να ακολουθήσετε τη συνταγογραφούμενη δοσολογία, να κάνετε μασάζ και τρίψτε μόνο με καθαρά χέρια. Αυτά τα απλά μέτρα θα σας προστατεύσουν από ανεπιθύμητες συνέπειες.

Συνδυασμός σόδας και σφιγκτήρες

Αν στο ζήτημα των πλεονεκτημάτων της σόδας, οι απόψεις των ανδρών μελών του φόρουμ διίστανται, τότε πολλοί ανέφεραν θαυματουργές ασκήσεις που εκτελούνται ταυτόχρονα με τη «θεραπεία με σόδα».

Μια μη ασφαλής μορφή άσκησης που ονομάζεται σύσφιξη. Κυριολεκτικά μεταφρασμένο από τα αγγλικά σημαίνει "σφιγκτήρας με γιακά". Το κύριο σημείο της άσκησης είναι να μπλοκάρει τις εξωτερικές φλέβες για να καθυστερήσει την εκροή αίματος από το πέος.

Η ουσία της τεχνικής:

 • Θα χρειαστείτε κατάλληλου μεγέθους σφιγκτήρες αυτοκινήτου ή κλειδαρά για να πιέσετε τη βάση του πέους.
 • Θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση τσιμπώντας για όχι περισσότερο από 5 λεπτά.
 • Όταν εκτελείτε την άσκηση, φροντίστε να κινηθείτε. Απαγορεύεται να καθίσετε ή να ξαπλώσετε, ακόμα και αν αισθανθείτε ενόχληση.

Κρίνοντας από τις κριτικές, εάν ασκείστε κάθε μέρα για έξι μήνες, μπορείτε να επιτύχετε αύξηση του μεγέθους του πέους κατά 2-3 cm. Αλλά δεν πρέπει να ξεχάσετε τη σόδα και να πάρετε ένα διάλυμα σόδας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η άσκηση δεν είναι ασφαλής. Όσοι έχουν προβλήματα με αιμοφόρα αγγεία ή παθήσεις του ουρογεννητικού συστήματος δεν μπορούν να κάνουν την άσκηση.

Κανονικό μέγεθος πέους

Τι αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται

Έχοντας μάθει για τη δυνατότητα μεγέθυνσης του πέους με σόδα, ένας άντρας πάντα θα ρωτά: τι αποτέλεσμα μπορεί να αναμένεται; Οι επαγγελματίες της μεθόδου ισχυρίζονται ότι με την τακτική χρήση της τεχνικής, μπορούν να επιτευχθούν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • μετά από 2 - 3 εβδομάδες, είναι αισθητή μια αύξηση της στύσης, μια αύξηση του φαλλού κατά ένα εκατοστό.
 • πολλαπλές διαδικασίες καθαρισμού αυξάνουν την ευαισθησία της κεφαλής του πέους.
 • αυξημένη λίμπιντο.

Το αποτέλεσμα ενισχύεται εάν χρησιμοποιήσετε το σύμπλεγμα: θεραπεία σόδας + άσκηση και σωστή διατροφή.

Οι πιο αποτελεσματικές γενικές ασκήσεις ενδυνάμωσης: τρέξιμο, κολύμπι, εκγύμναση των μυών των ποδιών και της λεκάνης.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση ανδρικών οργάνων

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες, πρέπει να καταλάβετε εάν είναι απαραίτητες για εσάς. Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι άνδρες που πιστεύουν ότι πρέπει να επιμηκύνουν τα γεννητικά τους όργανα κάνουν λάθος. Στην ιατρική, μικρό πέος είναι αυτό που δεν φτάνει πάνω από 10 εκατοστά όταν διεγείρεται.

Στους άνδρες που ζουν στη χώρα μας, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το μέσο μέγεθος πέους είναι 18 εκατοστά. Ωστόσο, υπάρχουν άντρες που σίγουρα προσπαθούν να κάνουν το αναπαραγωγικό τους όργανο μακρύτερο, ακόμα κι αν είναι πολύ περισσότερο από 18 εκατοστά. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι σε αυτήν την περίπτωση, με τέτοιες διαδικασίες, δεν επιτυγχάνεται ειδικό αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση που ένα μικρό μήκος του πέους σχετίζεται με μια συγγενή παθολογία ή ασθένεια, οι διαδικασίες με σόδα είναι απολύτως άχρηστες εδώ. Από αυτή την άποψη, πριν ξεκινήσετε τη μεγέθυνση του πέους, πρέπει οπωσδήποτε να πάτε στον γιατρό, γιατί μόνο αυτός μπορεί να ελέγξει την υγεία του ουροποιογεννητικού σας συστήματος.

Πριν αποφασίσετε να αυξήσετε το πέος με μαγειρική σόδα, θα πρέπει να καταλάβετε ότι ακόμα κι αν είναι δυνατό να επιτευχθεί ανάπτυξη του οργάνου, δεν πρέπει να περιμένετε γιγάντιο μέγεθος σε μια εβδομάδα.

Με βάση τα θετικά σχόλια από εκπροσώπους του ισχυρότερου φύλου, που έχουν βιώσει αυτήν τη μέθοδο επίλυσης του προβλήματος, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το όργανο θα αυξηθεί κατά 1, το πολύ 2 cm.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πάρετε αυτό το φάρμακο. Το ένα περιλαμβάνει τη λήψη διττανθρακικού νατρίου με άδειο στομάχι, το άλλο μετά τα γεύματα και το τρίτο είναι μια σταδιακή αύξηση της ποσότητας της σκόνης.

Ο αριθμός των αρνητικών και θετικών κριτικών είναι περίπου ο ίδιος. Πολλοί άνδρες ισχυρίζονται ότι το πέος έχει παραμείνει στο ίδιο μέγεθος και υπάρχουν πόνοι στο στομάχι που δεν υπήρχαν πριν.

Οδηγίες χρήσης

Ο πιο αποτελεσματικός και δημοφιλής τρόπος για να αυξήσετε το μέγεθος του πέους με σόδα είναι το μασάζ. Για καλά αποτελέσματα, η διαδικασία πρέπει να διεξάγεται σωστά, τακτικά και λαμβάνοντας υπόψη τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς. Το μασάζ εκτελείται πολύ προσεκτικά, καθώς το δέρμα του πέους είναι αρκετά λεπτό και ευαίσθητο και οι τραχιές κινήσεις και η έντονη τριβή μπορούν να βλάψουν το δέρμα του οργάνου.

Η διαδικασία πραγματοποιείται σε στάδια:

 1. φάση προετοιμασίας. Μια μαλακή πετσέτα βουτηγμένη σε ζεστό νερό τυλίγεται γύρω από το πέος και αφήνεται για λίγα λεπτά. Η δράση στοχεύει στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος του οργάνου. Επαναλάβετε τη διαδικασία 4 φορές μέσα σε 20 λεπτά.
 2. Μασάζ. Η τεχνική χειρισμού πρέπει να στοχεύει στο τέντωμα του πέους. Το μασάζ και το τέντωμα βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της αποκατασταθείσας υψηλής ροής αίματος μέσω των φλεβών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρέπει να χρησιμοποιείται σόδα. Πριν από αυτό, παρασκευάζεται μια πάστα σόδας (μια μικρή ποσότητα σόδας αραιώνεται με νερό μέχρι τη συνοχή μιας πάστας), η οποία τρίβεται απαλά στους ιστούς του πέους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ουσία και σε μορφή σκόνης, ωστόσο, σε διαλυμένη μορφή, η σόδα απορροφάται καλύτερα και δίνει καλό αποτέλεσμα.
 3. Το τελικό στάδιο. Μετά τη χειραγώγηση, πρέπει να χαλαρώσετε και να ξαπλώσετε. Εάν σηκωθείτε αμέσως και επιστρέψετε στον κανονικό ρυθμό της ζωής, τότε το σώμα το αντιλαμβάνεται ως άγχος, το οποίο επηρεάζει την αποκατασταθείσα κυκλοφορία του αίματος.

Εκτός από το μασάζ, υπάρχουν και άλλες συνταγές για μεγέθυνση πέους με μαγειρική σόδα.

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να καταλάβετε εάν είναι πραγματικά απαραίτητο να μεγεθύνετε το πέος σας, επειδή οι επιστήμονες έχουν από καιρό αποδείξει ότι δεν είναι απαραίτητο να είστε ιδιοκτήτης μεγάλου πέους για να ευχαριστήσετε έναν σύντροφο, αρκεί να τον έχετε να διαχειριστείτε σωστά.

Αν ωστόσο ένας άντρας αποφασίσει να λάβει δραστικά μέτρα, καλύτερα να ξεκινήσει με την πιο απλή, φθηνή και σχετικά φυσική μέθοδο. Πολλοί ειδικοί μιλούν συχνά για τις ευεργετικές ιδιότητες της σόδας.

Η μαγειρική σόδα ή το διττανθρακικό νάτριο είναι μια λευκή σκόνη. Έχει μεγάλο αριθμό χρήσιμων ιδιοτήτων που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική, τον καθαρισμό, καθώς και στη θεραπεία πολλών ασθενειών. Η σόδα χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της τσίχλας στις γυναίκες, αλλά για τους άνδρες μια άλλη χρήση αυτού του προϊόντος είναι σχετική:

 • Scrub με σόδα?
 • λουτρά σόδα?
 • μασάζ με σόδα

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε σόδα στο σπίτι, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε μπάνιο, καθώς η αυξημένη έκθεση σε διττανθρακικό νάτριο μπορεί να στεγνώσει και να ραγίσει το ευαίσθητο δέρμα.

Που σημαίνει σύνδεση προετοιμασία και εφαρμογή
δίσκοι
 • Ζεστό νερό - 200 ml;
 • Σόδα - 1 κουταλάκι του γλυκού
 1. Η σόδα διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό.
 2. Το πέος βυθίζεται στο μπάνιο για 15 λεπτά.

Κάντε μπάνιο όχι νωρίτερα από μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή. Με αυτή τη μέθοδο επιτυγχάνετε σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Scrub με σόδα
 • Μπέικιν πάουντερ - 1 κουταλιά της σούπας. L ;
 • νερό
 1. Η σόδα αραιώνεται με νερό μέχρι να γίνει χυλός.
 2. Η σύνθεση που προκύπτει λιπαίνει το γεννητικό όργανο και κάνει απαλό μασάζ για 5-7 λεπτά.

Προφυλάξεις:

 • για να μην τραυματιστεί το δέρμα, οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ απαλές.
 • Εάν υπάρχει αίσθηση καψίματος ή κνησμού, το προϊόν πρέπει να ξεπλυθεί αμέσως και να τρίψετε την επιφάνεια με φυσικά λίπη (φυτικά ή ζωικά) χωρίς να επηρεαστεί το κεφάλι.
 • Σε περίπτωση εγκαυμάτων στην περιοχή του κεφαλιού, θα πρέπει να ξεπλυθεί με τρεχούμενο νερό το συντομότερο δυνατό.

Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά τη στύση.

scrub με μέλι
 • Υγρό μέλι - 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. ;
 • Σόδα - 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο.
 1. Το μέλι και η σόδα αναμειγνύονται σε ίσες αναλογίες.
 2. Το πέος λιπαίνεται με την προκύπτουσα σύνθεση και τρίβεται με κινήσεις μασάζ για 5 λεπτά.

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής είναι παρόμοιο με το αποτέλεσμα μετά από ένα scrub με αναψυκτικό. Ωστόσο, το μέλι μαλακώνει τη σόδα και κάνει τη μέθοδο ασφαλέστερη.

κομπρέσα σόδας
 • Σόδα - 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. ;
 • χαρτοπετσέτα γάζας?
 • νερό
 1. Η σόδα τοποθετείται σε μια χαρτοπετσέτα γάζας και υγραίνεται ελαφρώς με νερό.
 2. Η προκύπτουσα συμπίεση εφαρμόζεται στο πέος.
 3. Πρέπει να διατηρήσετε τη δομή για τουλάχιστον 15 και όχι περισσότερο από 20 λεπτά.

Αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος

πόσιμο διάλυμα
 • Ένα ποτήρι νερό (200 ml).
 • Σόδα - 0, 5 κουταλάκι του γλυκού
 1. Η σόδα διαλύεται σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.
 2. Το υγρό πίνεται το πρώτο μισό της ημέρας πριν από τα γεύματα
λοσιόν σόδας
 • Σόδα - 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. ;
 • ένα ποτήρι νερό
 1. Το πέος πλένεται καλά και στεγνώνει.
 2. Η σόδα διαλύεται στο νερό και το πέος πλένεται με αυτό το υγρό.
 3. Μετά τη διαδικασία, το όργανο δεν ξεπλένεται με νερό, πρέπει να στεγνώσει φυσικά

Μασάζ με σόδα:

 1. Το πέος πλένεται καλά, στεγνώνει και τρίβεται πυκνά με ελαιόλαδο.
 2. Σόδα (1 κουταλιά της σούπας) εφαρμόζεται στη βάση λαδιού.
 3. Η προκύπτουσα μάσκα κάνει μασάζ στο πέος, οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές, κυκλικές. Η διάρκεια του μασάζ είναι 10 λεπτά.
 4. Μετά τη διαδικασία, το πέος ξεπλένεται με νερό και λιπαίνεται ξανά με λάδι.
 5. Μετά το μούλιασμα, το περιττό λάδι αφαιρείται με χαρτοπετσέτα.

Η σύνθεση δεν πρέπει να πέφτει στο κεφάλι σας.

Συμβουλές για τη χρήση μαγειρικής σόδας για μεγέθυνση πέους

Όλοι οι χειρισμοί μπορούν να γίνουν όχι περισσότερο από 1 φορά την ημέρα. Η διάρκεια της έκθεσης στο πέος είναι 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και την ευεξία του άνδρα. Όταν παίρνετε σόδα μέσα, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά την κατάσταση της υγείας και σε περίπτωση άτυπων αισθήσεων (κάψιμο, κνησμός κ. λπ. ), η λήψη πρέπει να διακόπτεται αμέσως.

Άλλες μέθοδοι μεγέθυνσης

Η εναλλακτική ιατρική προσφέρει διαφορετικούς τρόπους και συνταγές για τη μεγέθυνση του πέους. Η βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά για τη μεγέθυνση του πέους.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται αφεψήματα, αφεψήματα διαφόρων φαρμακευτικών φυτών. Δημοφιλής:

 1. Ginko Biloba. Για την αύξηση του πέους χρησιμοποιούνται τα φύλλα του φυτού, καθώς σε αυτό το τμήμα έχει συσσωρευτεί η μεγαλύτερη ποσότητα ενζύμων και χρήσιμων ιχνοστοιχείων κατάλληλων για την παραγωγή δραστικών ουσιών και εκχυλισμάτων. Η δράση του φυτού στοχεύει στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος στο πέος, μετά τη χρήση ο άνδρας αισθάνεται αύξηση της ευαισθησίας, αυξάνει την αντοχή.
 2. Τζίνσενγκ. Το φυτό χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ανικανότητας και της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Η χρήση τζίνσενγκ αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και διευρύνει το πέος.

Χρήσιμος:

 • Έγχυμα από θρυμματισμένες και ολόκληρες ρίζες ginseng. 20 g του φυτού περιχύνονται με 200 ml αλκοόλης (70%). Χρησιμοποιήστε 20 σταγόνες δύο φορές πριν από τα γεύματα.
 • έγχυμα μελιού. 0, 5 κουταλιές της σούπας μέλι αναμιγνύονται με 300 g θρυμματισμένης ρίζας ginseng και εγχέονται για 20 ημέρες. Καταναλώστε 1 κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Διάφορα μασάζ στο πέος και τις μπάλες θεωρούνται αποτελεσματικά. Πολύ δημοφιλές είναι το ταϊλανδέζικο μασάζ με επιλεκτική επίδραση στις βιολογικά ενεργές ζώνες που είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία του πέους. Χρησιμοποιούνται επίσης άλλες διαδικασίες και ασκήσεις, με τη βοήθεια των οποίων αποκαθίσταται η ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, διεγείρεται το δέρμα και όλοι οι εσωτερικοί ιστοί του πέους, αυξάνοντας έτσι το μέγεθος του πέους.

Τέτοια φάρμακα αυξάνουν το πέος κατά 2 - 4 cm, αυξάνουν την ισχύ και τη λίμπιντο.

Όλες οι διαδικασίες με σόδα θα πρέπει να πραγματοποιούνται μετά από έλεγχο της αντίδρασης του σώματος στην ουσία, μεταξύ άλλων μετά από διαβούλευση με ειδικούς.

μασάζ

Μια αποτελεσματική μέθοδος εφαρμογής είναι το μασάζ με το αντίστοιχο συμπλήρωμα διατροφής.

Η δράση στοχεύει στην επέκταση των στομίων των ιστών του πέους, όπου ρέει αίμα και μικροθρεπτικά συστατικά. Αυτό επηρεάζει την πάχυνση και μερική επιμήκυνση του πέους.

Πόσο μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος σας

Πριν ξεκινήσετε ένα μασάζ, πρέπει να εξοικειωθείτε με τις προφυλάξεις:

 • Απαιτείται τεστ ευαισθησίας. Η σόδα εφαρμόζεται σε μια μικρή περιοχή του δέρματος, αναμειγνύεται προηγουμένως με νερό μέχρι να σχηματιστεί ένας πολτός. Αφήστε τη σύνθεση για μισή ώρα και ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό. Εάν δεν παρατηρηθεί φαγούρα ή ερεθισμός στο πέος, το συμπλήρωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες.
 • Το μασάζ πρέπει να γίνεται τακτικά, κατά προτίμηση καθημερινά, για να έχετε αποτέλεσμα.
 • Οι κινήσεις μασάζ είναι απαλές και απαλές, για να μην βλάψουν το ευαίσθητο δέρμα του πέους.

Το μασάζ πραγματοποιείται σε διάφορες φάσεις, οι οποίες είναι οι εξής:

 1. Προετοιμασία - μια μαλακή πετσέτα υγραίνεται με ζεστό νερό και τυλίγεται γύρω από το πέος. Καθίστε σε αυτή την κατάσταση για 20 λεπτά και βρέξτε ξανά την πετσέτα όταν κρυώσει.
 2. Η διαδικασία συνίσταται στην προετοιμασία ενός μείγματος για μασάζ αναμειγνύοντας το κύριο συστατικό με νερό μέχρι να γίνει η συνοχή της κρέμας γάλακτος. Τρίψτε το μείγμα στο πέος με απαλές κινήσεις μασάζ, τεντώνοντας και πιέζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο πόνος δεν είναι ανεκτός.
 3. Συμπέρασμα - μετά το μασάζ (30 λεπτά) πρέπει να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε. Είναι σημαντικό να ξαπλώνετε σε χαλαρή κατάσταση για 30 λεπτά. Μετά το ξέπλυμα του πέους με τρεχούμενο νερό, επιτρέπεται η χρήση προϊόντων υγιεινής.

Οι παρουσιαζόμενοι χειρισμοί βοηθούν στη βελτίωση και στην ελαφρά αύξηση της ροής του αίματος στο πέος. Η τακτική χρήση συμβάλλει σε διαρκή αποτελέσματα.

παρενέργειες

Με τη συστηματική χρήση σόδας για τη μεγέθυνση του πέους, μπορεί να εμφανιστούν οι ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες:

 • η εμφάνιση αλλεργικού εξανθήματος.
 • ο σχηματισμός μικρών ελκών και ρωγμών.
 • Αισθήσεις πόνου και καύσου στο πέος.

Λόγω του γεγονότος ότι μετά τη χρήση σόδας, σχηματίζεται ένα αλκαλικό περιβάλλον στην επιφάνεια του πέους, αυτό οδηγεί στην καταστροφή των περισσότερων από τα ωφέλιμα βακτήρια που υπάρχουν στο πέος. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποδυνάμωση της τοπικής ανοσίας, καθώς και στην εμφάνιση παθογόνου μικροχλωρίδας. Από αυτή την άποψη, τέτοιες διαδικασίες που χρησιμοποιούν διττανθρακικό νάτριο μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη μπαλανίτιδας ή μπαλανοποσθίτιδας candida (καντιντίαση που συνοδεύεται από φλεγμονή του γεννητικού οργάνου).

Αρνητική επίδραση στο σώμα

Το μπέικιν πάουντερ είναι ένα φυσικό προϊόν, επομένως η χρήση του είναι πρακτικά αβλαβής. Ωστόσο, δεν πρέπει να εμπλακείτε στη χρήση διττανθρακικών. Διαφορετικά, η σόδα μπορεί να βλάψει το σώμα.

Με συχνή χρήση σε μεγάλες δόσεις, το προϊόν μπορεί να βλάψει τη βλεννογόνο μεμβράνη του γαστρεντερικού σωλήνα. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ελκών στην εσωτερική επιφάνεια των οργάνων.

Όταν η μαγειρική σόδα συνδυάζεται με νερό, σχηματίζεται διοξείδιο του άνθρακα. Ως αποτέλεσμα, η κατάποση διαλύματος σόδας μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό σχηματισμό αερίων και φούσκωμα.