Φαλλοπλαστική - πλαστική στο πέος

Ένας σπάνιος άνθρωπος δεν σκέφτηκε το μέγεθος της αξιοπρέπειάς του. Το μέσο ευρωπαϊκό πέος έχει μήκος μεταξύ 13 και 16 εκατοστών. Ορισμένοι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου εξετάζουν το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης.

Η χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους στοχεύει στην εξάλειψη των ελαττωμάτων του πέους: καμπυλότητα, μικρό μέγεθος. Είναι δυνατό όχι μόνο να επιμηκύνει το πέος, αλλά και να αυξήσει τον όγκο του.

Το μέσο μέγεθος του πέους είναι 13 έως 16 cm

Πώς γίνεται η πλαστική χειρουργική του πέους;

Σε πρώτη φάση οι άνδρες αναζητούν ιατρική συμβουλή. Εκτιμά την κατάσταση του ασθενούς. Εάν δεν υπάρχουν ορατές παραμορφώσεις και προβλήματα, ο γιατρός θα προσπαθήσει να εξηγήσει ότι δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση. Αφού μιλήσουν με τον χειρουργό, κάποιοι νέοι αρνούνται την πλαστική επέμβαση, άλλοι αποφασίζουν για μεγέθυνση πέους.

Στο δεύτερο στάδιο, οι άνδρες συλλέγουν τις απαραίτητες εξετάσεις και εξετάζονται από στενούς ειδικούς. Πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο, καρδιολόγο, θεραπευτή (εάν είναι απαραίτητο, άλλους γιατρούς). Για την επέμβαση θα χρειαστείτε τα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων, ούρων, πηκογραφία και ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Στη συνέχεια οι ασθενείς πηγαίνουν στην επέμβαση, μετά την οποία περνούν 1-2 ημέρες στο νοσοκομείο, ανακτώντας δυνάμεις και απομακρύνονται από την αναισθησία. Μέσα σε 1-3 μήνες, ανάλογα με το είδος της παρέμβασης, πραγματοποιείται η διαδικασία αποκατάστασης.

Υπάρχουν τρεις τύποι φαλλοπλαστικής:

 • Επιμήκυνση του πέους με το ίδιο πάχος.
 • πάχυνση του φαλλού, αλλά το μήκος του δεν αλλάζει.
 • Η προσθετική είναι μια σοβαρή πλαστική επέμβαση στο πέος. Διενεργείται μόνο σύμφωνα με ενδείξεις, αλλά δεν θα συμφωνήσει κάθε γιατρός στη χειρουργική επέμβαση. Ως πρόσθεση, οι χειρουργοί εμφυτεύουν χόνδρο ή ελαστικό υλικό με παρόμοιες ιδιότητες.

Προσοχή! Μπορεί να επιλεγεί μόνο ένας τύπος λειτουργίας. Είναι αδύνατο να αυξηθεί το μέγεθος και το πάχος του πέους ταυτόχρονα. Εάν είναι επιθυμητό, ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση, να υποβληθεί σε αποκατάσταση και στη συνέχεια να υποβληθεί σε νέα επέμβαση.

ανανέωση

Με τη βοήθεια της συνδεσμοτομής, μπορείτε να αυξήσετε το μήκος του πέους

Η συνδεσμοτομή είναι μια χειρουργική επέμβαση που στοχεύει στην επιμήκυνση του πέους. Τις περισσότερες φορές πραγματοποιείται για ιατρικούς λόγους. Όταν ένας άντρας είναι ενήλικας και ψυχικά υγιής, μπορεί να υποβληθεί και σε πλαστική επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός κόβει τον άνω σύνδεσμο που στηρίζει το πέος. Αυτό δεν αλλάζει το μήκος του πέους, αλλά αυξάνεται σε μέγεθος λόγω της επέκτασης του στυτικού ιστού.

Σημαντικό ρόλο παίζει η μετεγχειρητική περίοδος, με την κατάλληλη αποκατάσταση, το πέος θα αυξηθεί σε μέγεθος. Εάν ο ασθενής δεν ακολουθήσει τις συστάσεις του γιατρού, τότε δεν θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

Η συνδεσμοτομή γίνεται με γενική ή επισκληρίδιο αναισθησία και διαρκεί 30 λεπτά. Δεν απαιτείται προηγούμενη νοσηλεία. Το άκρο επιμηκύνεται κατά 3-6 εκατοστά. Την πρώτη μέρα μετά την επέμβαση, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το πέος έχει αυξηθεί σε μέγεθος κατά 1-1, 5 εκατοστά. Η επακόλουθη ανάπτυξη εμφανίζεται ως μέρος της αποκατάστασης.

Το πέος πρέπει να τεντώνεται σταδιακά και τακτικά. Ορισμένοι απαιτούν τρεις μήνες για την ενοποίηση των αποτελεσμάτων, άλλοι - τουλάχιστον έξι μήνες. Είναι απαραίτητο να φοράτε συσκευές επέκτασης 2-4 ώρες την ημέρα. Πρώτα ένα φορείο, όχι νωρίτερα από ένα μήνα αργότερα - μια επέκταση. Εάν η αποκατάσταση γίνει σωστά, το πέος θα επιμηκυνθεί και δεν θα επιστρέψει στη θέση του.

πύκνωση

Εκτέλεση χειρουργικής επέμβασης μεγέθυνσης πέους

Η φαλλοπλαστική, κατά την οποία το πέος γίνεται ευρύτερο, ονομάζεται λιποπλήρωση. Αυτή είναι μια κοινή ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση. Γίνεται μόνο με γενική αναισθησία, διαρκεί έως και 3 ώρες. Η επέμβαση γίνεται σύμφωνα με απόλυτες ενδείξεις όταν το πέος είναι κυρτό ή έχει ανεπαρκές πλάτος. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του αναπαραγωγικού οργάνου και δεν υπάρχουν αντενδείξεις, η λιποπλήρωση γίνεται σε άνδρες άνω των 18 ετών.

Το φυσικό λίπος του ασθενούς εγχέεται κάτω από το δέρμα του πέους. Λαμβάνεται από τους γλουτούς, την κοιλιά και τους μηρούς. Το βιολογικό υλικό καθαρίζεται από θραύσματα, εγχέεται στο πέος και κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος του. Οι χειρουργοί ράβουν τα σημεία παρακέντησης και τα σφραγίζουν με ειδικό γύψο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εμφύτευμα ή σιλικόνη.

Μέσα σε 1-2 μήνες, οι γιατροί συμβουλεύουν την αποφυγή αθλημάτων και βαριάς σωματικής άσκησης. Επιπλέον, δεν μπορείτε να κάνετε σεξ αυτή τη στιγμή, διαφορετικά η επίδραση της πλαστικής χειρουργικής θα ακυρωθεί.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της διαδικασίας:

 • αύξηση όγκου 1-1, 5 εκατοστών.
 • ελάχιστος κίνδυνος επιπλοκών δεδομένου ότι λαμβάνεται φυσικό βιολογικό υλικό.
 • Δεν μπορείτε να φοράτε συσκευές επέκτασης κατά την αποκατάσταση.

Το βασικό μειονέκτημα της πλαστικής χειρουργικής είναι ότι είναι προσωρινή. Μετά από μερικά χρόνια, η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί, καθώς το πέος θα έχει το ίδιο μέγεθος.

Προσοχή! Σε περίπτωση ανεπιτυχούς επέμβασης υπάρχει πιθανότητα παραμόρφωσης του πέους, εμφάνιση ανωμαλιών και σφραγίδων.

επιπλοκές

Μια επιπλοκή της επέμβασης μπορεί να είναι ο πόνος στο πέος κατά τη διάρκεια μιας στύσης.

Εάν ένας άνδρας δεν έχει σοβαρές ενδείξεις για χειρουργική επέμβαση, το μήκος και το σχήμα του πέους δεν επηρεάζουν τη σεξουαλική επαφή, οι πλαστικοί χειρουργοί θα προσπαθήσουν να τον αποτρέψουν από τη χειρουργική επέμβαση. Συχνά δείχνουν τεκμηρίωση για τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται η επέμβαση. Μερικοί έφηβοι απορρίπτουν αμέσως τη μεγέθυνση του πέους.

Εάν η απόφαση είναι οριστική, τότε αξίζει να εξοικειωθείτε με τις πιθανές επιπλοκές. Μεταξύ αυτών είναι τα ακόλουθα:

 • πόνος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και κατά τη διάρκεια μιας στύσης.
 • κατά την ούρηση, η ουρήθρα αιμορραγεί.
 • κατά τη σεξουαλική επαφή, το αναπαραγωγικό όργανο παίρνει μια ασταθή θέση, η ευαισθησία του κεφαλιού μπορεί να μειωθεί.
 • διαπύηση του ράμματος, μόλυνση του πέους.

Επιπλοκές μπορεί να εμφανιστούν μέσα σε ένα χρόνο. Με οποιαδήποτε συμπτώματα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για θεραπευτικά μέτρα.

Μικρές παρενέργειες περιλαμβάνουν:

 • μώλωπες και μώλωπες στο πέος.
 • πρήξιμο του σώματος?
 • η εμφάνιση φυσαλίδων?
 • κακή στύση?
 • η εμφάνιση θρόμβων αίματος στο πέος.

Το μέλος μετά την επέμβαση πρέπει να αναρρώσει. Η σωματική άσκηση πρέπει να αποφεύγεται εντός τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, τα κλινοσκεπάσματα και τα σορτς πρέπει να αλλάζονται τακτικά. Πάρτε φάρμακα που συνταγογραφούνται από το γιατρό.

Πώς μοιάζει το πέος μετά την επέμβαση;

Μετά τη μεγέθυνση του πέους, η επέμβαση φαίνεται πρησμένη

Αμέσως μετά την επέμβαση, το πέος δείχνει οιδηματώδες, με έντονη υπεραιμία. Μετά τη διαδικασία επιμήκυνσης, παραμένει ένα ράμμα. Μερικές φορές οι άνδρες φοβούνται ότι η στυτική λειτουργία δεν θα τους επιστρέψει. Αλλά αυτοί είναι ψεύτικοι φόβοι.

Μετά από λίγες μέρες, το πρήξιμο και η ερυθρότητα θα εξαφανιστούν. Μετά από μερικές εβδομάδες, οι χειρουργοί αφαιρούν τα ράμματα. Ξεκινά η διαδικασία αποκατάστασης. Εάν ο ασθενής ακολουθήσει όλες τις συστάσεις του γιατρού, το γεννητικό όργανο θα αποκτήσει σύντομα την προηγούμενη όψη του, αλλά ανάλογα με την επέμβαση θα γίνει πιο μακρύ ή παχύτερο. Μετά από 1-2 μήνες, οι άνδρες αρχίζουν να κάνουν σεξ και νέες εμπειρίες.

Πόσο κοστίζει η επέμβαση μεγέθυνσης πέους;

Το κόστος της επέμβασης μεγέθυνσης πέους εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Για πολλούς ασθενείς, η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

 • το καθεστώς και η αναγνώριση της κλινικής, όσο πιο έγκυρο είναι το ίδρυμα, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος.
 • τα προσόντα και η εμπειρία ενός γιατρού, οι υπηρεσίες χειρουργών με πολυετή εμπειρία είναι πολύ πιο ακριβές.
 • Αγορά πρόσθετου υλικού. Για παράδειγμα: επεκτατικά?
 • Είδος χειρουργικής επέμβασης. Η προσθετική θεωρείται η πιο ακριβή επέμβαση.

Με ποιον γιατρό να απευθυνθώ

Χειρουργικά εργαλεία για φαλλοπλαστική, που μεγεθύνει το πέος

Έχοντας αποφασίσει την επιθυμία να μεγεθύνουν το πέος, οι άνδρες θέτουν στον εαυτό τους ερωτήσεις σχετικά με το όνομα της επέμβασης στην οποία κάνουν πλαστική χειρουργική του πέους. Οι επεμβάσεις γίνονται σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές. Αξίζει να αναζητήσετε μια κατάλληλη προσφορά σε μεγάλα περιφερειακά κέντρα.

Οι άνδρες πρέπει να ζητήσουν συμβουλές από έναν πλαστικό χειρουργό, θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα εξηγήσει πιθανές επιλογές για την επίλυση του προβλήματος.

Προσοχή! Πριν ζητήσετε βοήθεια, αναζητήστε στο Διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά με την κλινική και τον γιατρό, διαβάστε κριτικές. Προσέξτε, μόνο καλά σχόλια δείχνουν ότι αγοράστηκαν από μια αδίστακτη κλινική.

Κριτικές για συνδεσμοτομή

Με μικρό μέγεθος πέους, ένας άνδρας μπορεί να καταφύγει στη φαλλοπλαστική
 1. «Το ύψος μου πάντα μου φαινόταν μικρό. Μόνο 12 εκατοστά σε όρθια θέση. Αν και η γυναίκα ήταν ευχαριστημένη με όλα. Δεν μπορούσα να αποφασίσω για πολύ καιρό, τελικά αποφάσισα την επέμβαση και την κλινική. Τι μπορώ να πω? Δεν μετανιώνω. Το πέος έχει μεγαλώσει στα 16 εκατοστά, το μόνο αρνητικό είναι η μακρά αποκατάσταση. Έπρεπε να πάω χωρίς σεξ για ένα μήνα και κουβαλούσα φορείο για σχεδόν μισό χρόνο.
 2. «Έπεσα ενώ έπαιζα σπορ και τραυμάτισα το πέος μου. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, μετά έκανα συνδεσμοτομή. Μου αρέσει το αποτέλεσμα. Τώρα απολαμβάνω μια γεμάτη σεξουαλική ζωή. "
 3. «Άρχισα να σκέφτομαι τη χειρουργική επέμβαση μετά από σύσταση ενός φίλου. Αύξησε το μήκος του πέους κατά 4 εκατοστά. Μελέτησα κριτικές για την κλινική, φωτογραφίες πριν και μετά τη διαδικασία. Πήγα κάτω από το μαχαίρι πριν από έξι μήνες. Πολύ ικανοποιημένη και η κοπέλα μου είναι δέκα φορές πιο χαρούμενη. "

Τα αποτελέσματα της προσθετικής πέους και η εισαγωγή εμφυτευμάτων

Το ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο που μπορεί να μεγεθυνθεί με εμφύτευμα

Οι προθέσεις χρησιμοποιούνται μόνο όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος αποκατάστασης της υγείας του άνδρα. Υπάρχουν τρεις τύποι εμφυτευμάτων:

 • Πλαστικό - μέσα τους υπάρχει μεταλλική βάση. Ένας άνδρας φέρνει το πέος σε στύση ανά πάσα στιγμή, τις υπόλοιπες ώρες το πέος είναι σε ήρεμη κατάσταση.
 • φουσκωτό - ένας βολικός και σύγχρονος τύπος πρόσθεσης. Το πέος διεγείρεται από μια ενσωματωμένη φουσκωτή αντλία στην οποία είναι προσαρτημένο.
 • σκληρά - χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια επειδή είναι βαριά και το πέος είναι συνεχώς υπό τάση.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Γίνεται μια τομή στο όσχεο, την ακροποσθία ή το ηβικό οστό. Ένα εμφύτευμα εισάγεται στο πέος, στη συνέχεια το τραύμα συρράπτεται και συνδέεται με τους ιστούς του πέους.

Προσοχή! Η επέμβαση θεωρείται δύσκολη. Το εμφύτευμα δεν μπορεί να ριζώσει, να προκαλέσει εξόγκωση, πρέπει να είστε ψυχικά προετοιμασμένοι για αρνητικές συνέπειες, ανεξάρτητα από τα προσόντα του χειρουργού γιατρού.

αντενδείξεις

Οι γιατροί προειδοποιούν για πιθανές αντενδείξεις στη χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης συνήθως χορηγείται στον ασθενή επισκληρίδιο αναισθησία. Απαγορεύεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • εάν ένας άνδρας έχει ψυχικές ή νευρολογικές παθολογίες.
 • με συγγενή καρδιακά ελαττώματα.
 • εάν η πήξη του αίματος είναι εξασθενημένη.
 • με αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση.

Οι αντενδείξεις για χειρουργική επέμβαση μεγέθυνσης πέους περιλαμβάνουν:

 • ουρολογικές παθήσεις?
 • ΣΜΝ;
 • ογκολογικοί όγκοι?
 • λεία στεφανιαία αύλακα?
 • Ηλικία, άνω των 60 ετών.

συμπέρασμα

Οι άνδρες που δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος της αξιοπρέπειάς τους μπορούν να καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση. Αρχικά, θα πρέπει να μάθουν εάν η φαλλοπλαστική γίνεται στην πόλη τους και στη συνέχεια να επιλέξουν έναν ειδικό. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Αλλά προτού αποφασίσετε για οποιαδήποτε διαδικασία, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις και τις παρενέργειες.