Αντλίες μεγέθυνσης πέους: Πώς να τις χρησιμοποιήσετε για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα

Η γυναίκα σας θα εκπλαγεί ευχάριστα από το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του πέους με αντλία

Η άντληση είναι μια δημοφιλής διαδικασία που εκτελεί πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα. Πρώτον, είναι η διατήρηση της στυτικής λειτουργίας και της ισχύος, δεύτερον, η μεγέθυνση του πέους με τακτική χρήση και τρίτον, η διόρθωση του σχήματος του οργάνου. Οι αντλίες είναι αέρας και νερό, η αρχή χρήσης είναι ελαφρώς διαφορετική. Πρόκειται για μια κλινικά ελεγμένη ιατρική συσκευή. Εάν είναι δυνατή η χρήση του, αποφασίζει ο γιατρός. Μελετώντας τους κανόνες λειτουργίας μιας αντλίας για μεγέθυνση πέους, το στάδιο προετοιμασίας της συσκευής και του οργάνου, τους κανόνες για τη δημιουργία κενού και άντλησης, την αποσυμπίεση, θα μάθετε περαιτέρω.

Μελέτη των κανόνων λειτουργίας

Η χρήση αντλίας για τη μεγέθυνση του πέους είναι ένα σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει όχι μόνο την πιθανότητα επίτευξης του επιθυμητού αποτελέσματος, αλλά και την ασφάλεια.

Για να μην βλάψετε το σώμα σας, ακολουθήστε τις γενικές συστάσεις:

 • Μην κάνετε κατάχρηση με συχνότητα, δύναμη πίεσης.
 • μην παίρνετε αγγειοδιασταλτικά φάρμακα παράλληλα.
 • άρνηση κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών ·
 • να κάνετε τακτικά αθλήματα.
 • μην παρεκκλίνετε από τις προτεινόμενες οδηγίες.

Αυτοί οι κανόνες δεν πρέπει καν να τεθούν, θα πρέπει να τους ακολουθείτε από προεπιλογή. Οι υπόλοιπες οδηγίες εξαρτώνται από τον τύπο της συσκευής.

Διάφοροι κατασκευαστές προσφέρουν τις δικές τους ατομικές οδηγίες και προγράμματα εκπαίδευσης. Φροντίστε να τα δείτε αυτά πριν αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν για να αξιολογήσετε πώς θα σας ταιριάζει.

πνευματική αντλία

Η πνευματική αντλία είναι μια αποτελεσματική συσκευή για τη μεγέθυνση του πέους στο σπίτι

Λιπάνετε το όργανο με λιπαντικό για να αποφύγετε την ξηρότητα και τον τραυματισμό του δέρματος.

Στη συνέχεια, ακολουθήστε το τυπικό σχήμα:

 • Τοποθετήστε ένα στυτικό δακτύλιο στο έμβολο πριν αντλήσετε αέρα.
 • αντλήστε έξω αέρα?
 • φέρτε το όργανο σε στύση, μετακινήστε το δαχτυλίδι στη βάση του.
 • μπλοκάρετε την εκροή αίματος κλείνοντας σφιχτά τη βάση του πέους με έναν δακτύλιο.
 • Κρατήστε τον καθορισμένο χρόνο άσκησης και μετά πιέστε τη βαλβίδα για να απελευθερωθεί η πίεση.
 • Πάρτε το όργανο από το μπουκάλι.

υδραυλική αντλία

Ένας ασφαλής τρόπος για να μεγεθύνετε τον φαλλό είναι να χρησιμοποιήσετε μια υδραντλία

Μία από τις απλούστερες παραλλαγές της συσκευής με εξαιρετικό δείκτη λειτουργικής αξιοπιστίας.Για εξαιρετικά αποτελέσματα, ακολουθήστε την παρακάτω σειρά:

 • καθίστε στο μπάνιο, γεμίστε με ζεστό νερό έτσι ώστε να καλύπτει τη βουβωνική χώρα.
 • Τοποθετήστε το όργανο στη φιάλη σε χαλαρή κατάσταση.
 • αρχίστε να αντλείτε αέρα.
 • Εάν έχει συσσωρευτεί υγρό στη φιάλη, στραγγίστε το πιέζοντας μια ειδική βαλβίδα.
 • Έχοντας επιτύχει μια ισχυρή στύση, συνδέστε τον δακτύλιο στη ρίζα του οργάνου και, στη συνέχεια, σταματήστε όλες τις ενέργειες.
 • Ελέγξτε το επίπεδο έκθεσης για να μην τραυματιστείτε.

Ξεκινήστε με λίγα λεπτά εξάσκησης για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί ο πρώτος ή ο δεύτερος τύπος αντλίας.

Εάν αισθάνεστε πόνο, σταματήστε αμέσως. Κάντε ένα σχέδιο δράσης εκ των προτέρων - πώς να προετοιμάσετε τη συσκευή και το όργανο, να δημιουργήσετε ένα κενό, να αντλήσετε το πέος και στο τέλος να ανακουφίσετε την πίεση και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Προετοιμασία της αντλίας ανέγερσης για εργασία

Το πέος είναι ένα από τα πιο ευάλωτα και ευαίσθητα μέρη του σώματος ενός άνδρα καθώς αποτελείται από μαλακούς ιστούς. Δεν θα είναι δύσκολο να τον πληγώσεις. Επομένως, πριν φτιάξετε τη δική σας αντλία με τα χέρια σας, προετοιμάστε όλα τα εξαρτήματα για μεταγενέστερη συναρμολόγηση.

Δώστε προσοχή στα ακόλουθα σημεία:

 • επιφάνεια εμβόλου και στεγανοποίηση- δεν πρέπει να υπάρχουν χτυπήματα, χτυπήματα, ρωγμές ή γωνίες.
 • Υλικά Κατασκευής- καλό είναι να είναι υποαλλεργικό υλικό που δεν προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα.
 • επεξεργασία των πιο σημαντικών μηχανισμών- Πλύνετε τη φιάλη και κλείστε καλά με σαπουνόνερο ή απολυμάνετε με ειδικό διάλυμα, στεγνώστε και επεξεργαστείτε με οινόπνευμα.
 • συγκρότημα συσκευής- Συνδέστε όλα τα μέρη σε μια ενιαία κατασκευή για να τη χρησιμοποιήσετε για τον προορισμό της.

Η αντλία κενού αναγνωρίζεται ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την τόνωση της στύσης, την ευθυγράμμιση και τη μεγέθυνση του πέους.

Η απρόσεκτη χρήση, η μη τήρηση των κανόνων, θα οδηγήσει σε τραυματισμούς, αιματώματα του οργάνου. Επομένως, ακολουθήστε όλες τις συστάσεις, τα μέτρα ασφαλείας και τα σχέδια εκπαίδευσης του κατασκευαστή.

Προετοιμασία του πέους για άσκηση

Χρησιμοποιήστε τη μεγέθυνση πέους με κενό μόνο μετά από συμβουλή γιατρού. Μόνο ένας ειδικός γνωρίζει τις ενδείξεις, τις αντενδείξεις για μια τέτοια συσκευή.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, πρέπει να προετοιμαστεί το ίδιο το όργανο. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για την επίτευξη αποτελεσμάτων, αλλά και για την προστασία των ιστών από σχίσιμο και των αγγείων από ζημιά.

Η προετοιμασία του πέους για άσκηση περιλαμβάνει:

 • κάντε ένα ζεστό μπάνιο για να διαστέλλετε τα αιμοφόρα αγγεία, να ζεστάνετε τους ιστούς.
 • εφαρμογή αλοιφής στο δέρμα του πέους για αύξηση της παροχής αίματος.
 • Τοποθετήστε τον φαλλό στη βάση της αντλίας και πιέστε την αντλία σταθερά στο όσχεο.
 • άντληση αέρα από την αντλία.
 • η βαλβίδα πρέπει να είναι κλειστή για να δημιουργηθεί κενό.
 • Μετά την έναρξη της στύσης και του οιδήματος, ανοίξτε τη βαλβίδα σε μισό λεπτό.

Όταν ένας δακτύλιος στύσης προσαρτάται στη συσκευή, τοποθετείται στη βάση του οργάνου. Εάν δεν είναι εκεί, το μπουκάλι απλώς πιέζεται στη ράβδο.

Ένας εξαιρετικός τρόπος προετοιμασίας του πέους για άντληση είναι το jelqing, μια χειροκίνητη τεχνική που χρησιμοποιείται για να τεντώσει το όργανο κατά μήκος.

Η τεχνική jelqing που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία του πέους για άντληση

Δημιουργήστε ένα κενό στη φιάλη

Κάθε μοντέλο αντλίας μεγέθυνσης πέους κενού παρουσιάζεται με τη μορφή φιάλης. Για να δημιουργηθεί κενό, στερείται εντελώς αέρα, δημιουργώντας απόλυτη πίεση.

Αυτή η διαδικασία γίνεται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τον τύπο της συσκευής:

 1. αντλία χειρός. Αφού τοποθετήσετε ένα πέος στο μπουκάλι, πιέστε τη λάμπα αρκετές φορές ενώ αντλείτε τον αέρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγξετε τη δύναμη του κενού ανάλογα με τα δικά σας συναισθήματα.
 2. Αυτόματη αντλία. Δεν χρειάζεται να κάνετε προσπάθεια εδώ. Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Για τον έλεγχο υπάρχουν κουμπιά, ένα μανόμετρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τη λειτουργία και την ένταση.
 3. υδραυλική αντλία. Για να δημιουργήσετε ένα κενό, πρέπει να αντλήσετε νερό αλλάζοντας την πίεσή του. Αυτό το μοντέλο εγγυάται ομοιόμορφη επίδραση στους ιστούς του σώματος.

Για να το θέσω απλά, η διαδικασία άντλησης αέρα ή νερού προκαλείται από το κενό, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείται. Αυτό πρέπει να γίνεται σταδιακά, χωρίς απότομες βιαστικές κινήσεις, ώστε να μην προκληθεί έντονο πρήξιμο και πόνος.

διαδικασία άντλησης

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι χρήσης της άντλησης φαλλού, κάθε άνδρας επιλέγει την καλύτερη επιλογή προπόνησης για τον εαυτό του. Αλλά τα πιο αποτελεσματικά είναι:

 1. Κλασικές αντλίες. Χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ έμβολο με βέλτιστο επίπεδο κενού. Αυτή η συσκευή διογκώνει το όργανο σε μήκος και πάχος τεντώνοντας τα σπηλαιώδη σώματα του πέους.
 2. Συσκευασία. Η χρήση στενού εμβόλου που ασκώντας αρνητική πίεση δεν τεντώνει το πέος σε πλάτος και κατευθύνει όλη τη δύναμη στο τέντωμα. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πολύ πιο γρήγορα από ό, τι στην προηγούμενη περίπτωση.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκπαίδευσης:

 • πρώτη εβδομάδα- Κάντε 2 προπονήσεις την ημέρα για 10 λεπτά.
 • δεύτερη εβδομάδα- αυξήστε τη διάρκεια των διαδικασιών έως και 15 λεπτά και επαναλάβετε τις δύο φορές την ημέρα (εάν εμφανιστεί ενόχληση και πόνος, επιστρέψτε στο προηγούμενο καθεστώς).
 • τρίτη εβδομάδα- Δοκιμάστε μεγάλες προπονήσεις, κάντε μια συνεδρία για περίπου 20 λεπτά.
 • τέταρτη εβδομάδα- Κάντε 2 προπονήσεις αλλά με διαφορετικούς χρόνους, 1 συνεδρία διαρκεί 10 λεπτά, η δεύτερη 20 λεπτά.
 • πέμπτη εβδομάδα– Ασκηθείτε για 20 λεπτά το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα και πριν πάτε για ύπνο και αφιερώστε 40 λεπτά σε όλα.

Εάν σχεδιάζετε πολλές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφήστε τις με διαφορά μεγαλύτερη από μία ώρα μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε τεχνικές άντλησης μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και για κάποιο χρονικό διάστημα μετά για να το εμπεδώσετε.

ανακούφιση πίεσης

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, αφαιρέστε πολύ απαλά το πέος από τη συσκευή απελευθερώνοντας την πίεση. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια ειδική βαλβίδα ή κουμπιά ελέγχου εάν πρόκειται για αυτοματοποιημένο μοντέλο. Εάν δημιουργήσετε μια περιοχή με πολύ χαμηλή πίεση, τότε αυτό θα αντικατοπτρίζεται ως παρενέργεια - ο σχηματισμός αιματώματος.

Μόλις εξισορροπήσετε την πίεση στο μπουκάλι, αφαιρέστε το απαλά από το πέος. Εάν το σχέδιο συμπληρώνεται με δακτύλιο στύσης, τότε πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως ή μόλις υποχωρήσει λίγο η στύση.

Αυτόματη αντλία κενού με λειτουργία μπαταρίας ή συσσωρευτή

Όταν σχεδιάζετε σεξ, βάλτε το δαχτυλίδι στο πέος σας για να διατηρήσετε τη στύση όσο το δυνατόν περισσότερο, εμποδίζοντας την εκροή αίματος. Κάντε μασάζ στο όργανο με απαλές κινήσεις για να αποκαταστήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

Τερματίστε τη συσκευή

Προκειμένου η συσκευή να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς παρενέργειες και βλάβη στην υγεία, πρέπει να γνωρίζετε όχι μόνο τους κανόνες λειτουργίας της, αλλά και την επακόλουθη φροντίδα.

Όταν τελειώσετε, ακολουθήστε πάντα αυτά τα απλά βήματα:

 • Πλύνετε όλα τα μέρη με απορρυπαντικό και ζεστό, σαπουνόνερο πριν και μετά την προπόνηση.
 • Αντιμετωπίστε τη συσκευή με υγρά αντισηπτικά, ειδικά στα σημεία που έρχονται σε επαφή με το δέρμα των γεννητικών οργάνων.
 • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι στεγνά, αυτό προστατεύει από την επίθεση μυκήτων, τη διάβρωση.

Μη χρησιμοποιείτε την αντλία ταυτόχρονα με καλλυντικά που περιέχουν βαζελίνη.

συμπέρασμα

Μια αντλία κενού που αγοράζεται από το κατάστημα είναι πιο αξιόπιστη από μια οικιακή, αλλά και οι δύο επιλογές μπορούν να είναι αποτελεσματικές εάν χρησιμοποιηθούν σωστά. Μπορείτε να αγοράσετε τη συσκευή σε φαρμακείο, σε εξειδικευμένο κατάστημα ή να την παραγγείλετε φθηνά online. Η εμπειρία δείχνει ότι το φαινόμενο κενού βοηθά πραγματικά στην αύξηση του πάχους και του μήκους του φαλλού εάν κάνετε σωστά ένα σχέδιο προπόνησης, πολλές κριτικές στα ανδρικά φόρουμ το επιβεβαιώνουν. Πόσα εκατοστά πιο κοντά στο όνειρό σας εξαρτάται από την επιλογή του μοντέλου, την κανονικότητα της εκπαίδευσης, τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.