Λαϊκές μέθοδοι και τρόποι για την αύξηση του πέους

Οι άνδρες συχνά παραπονιούνται ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με το μήκος του δικού τους πέους. Χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για να λύσουν το πρόβλημα. Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το πώς να μεγαλώσουν ένα μέλος λαϊκών θεραπειών. Τέτοιες μέθοδοι θεωρούνται αβλαβείς και προσιτές.

Δεν είναι όλοι έτοιμοι να αγοράσουν μια ακριβή αλοιφή, η οποία μπορεί να αποδειχθεί άχρηστη, αλλά όλοι μπορούν να δοκιμάσουν συνταγές παραδοσιακής ιατρικής.

ένας άντρας με κανονικό μέγεθος πέους

φαρμακευτικά βότανα

Τα φαρμακευτικά βότανα ταυτίζονται με την παραδοσιακή ιατρική. Η φυτοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του πέους. Βασίζεται στην επιτάχυνση του μεταβολισμού και της ροής του αίματος στα πυελικά όργανα. Πρέπει να χρησιμοποιείτε τακτικά αφεψήματα ή αφεψήματα. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του πέους, είναι εύκολο να επιλέξετε τα διαθέσιμα μέσα.

 1. Αντικαταστήστε το τσάι με ένα έγχυμα από φύλλα, ρίζες και άνθη άγριου κράταιγου. Η προετοιμασία είναι απλή: ρίξτε μια κουταλιά της σούπας πρώτες ύλες με 500 ml βραστό νερό. Η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον ένας μήνας.
 2. Χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα αφέψημα από τριαντάφυλλο. Αυτό το ρόφημα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει την ανοσία του άνδρα.
 3. Η ρίζα τζίνσενγκ είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την ισχύ και την ανάπτυξη του πέους. Προστίθεται σε πολλές αλοιφές ή βάμματα. Μπορείτε να προετοιμάσετε το φάρμακο σύμφωνα με τη συνταγή: ρίξτε περίπου 100 γραμμάρια ρίζας με 3 λίτρα αλκοόλ. Στείλτε το βάμμα σε σκοτεινό μέρος και αφήστε το για 10 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, πάρτε 50 ml του φαρμάκου καθημερινά.
φυτικά φάρμακα για τη μεγέθυνση του πέους

Η χρήση φυτικών θεραπειών δεν συνιστάται για άνδρες με αλλεργίες σε ορισμένα φυτά. Πριν χρησιμοποιήσετε εγχύσεις και άλλες λαϊκές θεραπείες για την ανάπτυξη του πέους, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν θεραπευτή ή ουρολόγο και να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ασθένειες στις οποίες η φυτική ιατρική αντενδείκνυται.

Μαγική Ιεροτελεστία

Η χρήση της μαγείας ως μέσο ανάπτυξης του πέους δεν είναι ασυνήθιστη. Στο δίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά τελετουργικά ή συνωμοσίες που στοχεύουν στην αλλαγή του μεγέθους του πέους. Οι καλύτερες κριτικές άξιζαν ένα μαγικό τελετουργικό - μια συνωμοσία για να μεγαλώσουν.

 1. Πάρτε ένα πράσινο κερί, ετοιμάστε μια βάση για αυτό.
 2. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο στο χέρι σας και τρίψτε καλά το κερί.
 3. Ανάψτε ένα κερί, κρατήστε μερικά κλωνάρια φρέσκου μαϊντανού πάνω από τη φωτιά για λίγο.
 4. Αλέστε χόρτα φορτισμένα με ενέργεια κεριού. Ρίξτε τα χόρτα που προκύπτουν σε ένα ποτήρι αγιασμένο νερό.
 5. Πάρτε μια γλάστρα με προφυτεμένο μαϊντανό.
 6. Καλύψτε τα φύλλα των λαχανικών σε γλάστρα με σπόρους. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να κάνετε φωναχτά ευχές για αλλαγές στο μέγεθος του πέους σας και να ευχαριστήσετε τα πνεύματα για τη βοήθειά τους.
 7. Ποτίστε το φυτό με αγιασμό. Ο μαϊντανός χρειάζεται φροντίδα μέχρι να έχετε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Είναι αδύνατο να μεταβιβαστεί το καθήκον του ποτίσματος σε άλλους - ένας άνθρωπος που θέλει να αλλάξει τις παραμέτρους του σεξουαλικού του οργάνου πρέπει να ποτίσει το φυτό, να χαλαρώσει το χώμα. Αφού φτάσετε στις επιθυμητές παραμέτρους, η κατσαρόλα με τον μαϊντανό πρέπει να σταματήσει στη διασταύρωση. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε ξανά τα πνεύματα.
Μαγικές δυνάμεις για μεγέθυνση πέους

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα ξόρκια, αλλά η επίδραση των μαγικών τελετουργιών θα είναι ελαφρώς μικρότερη από το μηδέν. Οι ουρολόγοι δεν πιστεύουν στη δύναμη των πνευμάτων καθώς δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ τους και της φυσικής κατάστασης του ανδρικού σώματος. Το μόνο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η απουσία παρενεργειών.

Εξωτερικά Ταμεία

 • Αλοιφές ή κρέμες μπορούν να τρίβονται στο δέρμα του πέους. Αγοράζονται σε φαρμακείο ή παρασκευάζονται στο σπίτι. Από έτοιμα προϊόντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλοιφή ηπαρίνης ή νιτρογλυκερίνης. Αυτοί οι παράγοντες παρέχουν αίμα στο πέος. Η αλοιφή ηπαρίνης θα κάνει τον σύντροφό σας να νιώσει άνετα εάν τη χρησιμοποιήσετε πριν την επαφή.
 • Κρέμα για μεγέθυνση πέους
 • Ως λαϊκή θεραπεία για τη διεύρυνση του πέους, μπορείτε να αναμίξετε τη σύνθεση αποξηραμένων βδέλλων. Για να το προετοιμάσετε θα χρειαστείτε: ανακατέψτε 100 γραμμάρια ξηρές βδέλλες, συνθλίψτε. Οι πρώτες ύλες πρέπει να αναμειγνύονται με 200 γραμμάρια λίπους αρνιού, το οποίο πρέπει πρώτα να λιώσει. Κάντε μασάζ με την τελική κρέμα στο δέρμα του πέους πριν πάτε για ύπνο κάθε μέρα για ένα μήνα.

μασάζ

Η εκτέλεση μασάζ χρησιμοποιώντας την τεχνική του αρμέγματος είναι μια προσιτή και αξιόπιστη λαϊκή μέθοδος αύξησης του μεγέθους του ανδρικού οργάνου. Η κρούση γίνεται σε δύο στάδια. Ξεκινήστε την προετοιμασία:

 1. Για αυτούς, πρέπει να πάρετε μια μαλακή βαμβακερή πετσέτα και να την τυλίξετε γύρω από το πέος αρκετές φορές.
 2. Μετά από δύο λεπτά, βρέξτε ξανά το πανί με ζεστό νερό και επαναλάβετε τη κομπρέσα.
 3. Τρίψτε τη βουβωνική χώρα με μια στεγνή πετσέτα.

Απλώστε ένα ειδικό τζελ, λιπαντικό ή αρωματικό λάδι στο χέρι σας για μασάζ. Οι πιο κατάλληλες είναι οι αιθέριες συνθέσεις από γεράνι, τριαντάφυλλο ή σανταλόξυλο.

Αιθέρια έλαια για μασάζ πέους

Στη συνέχεια προχωρήστε στην κύρια διαδικασία.

 1. Πιάστε το πέος σας σφιχτά, μετακινήστε το χέρι σας από τη βουβωνική χώρα στο κεφάλι. Πιέστε ελαφρά το χέρι σας για να δράσετε στον στυτικό ιστό. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση για 10-15 λεπτά.
 2. Αφού ζεστάνετε τον άξονα του πέους, συνεχίστε με τη δεύτερη κίνηση. Πιάστε το βαρέλι με το ένα χέρι και το κεφάλι με το άλλο χέρι, πρέπει να το τραβήξετε στο πλάι. Μόλις νιώσετε έναν ελαφρύ πόνο, σταματήστε να κινείστε και μείνετε σε αυτή τη θέση για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, τραβήξτε το κεφάλι σας από την άλλη πλευρά.
 3. Χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια, πιέστε σταθερά προς τα κάτω τον άξονα του πέους 10 φορές. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη ενόχληση.
 4. Καθίστε σε μια καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά. Χτυπήστε το άκρο εναλλάξ στον ένα μηρό και στον άλλο.

Μια εναλλακτική λύση στο χειροκίνητο μασάζ μπορεί να είναι η χρήση συσκευών. Οι συσκευές για την τόνωση του μήκους του πέους μπορούν να φορεθούν συνεχώς ή να χρησιμοποιηθούν ακριβώς πριν από την επαφή. Μπορείτε να τα αγοράσετε στο οικείο κατάστημα.

Κίνηση, γιόγκα, οπτικοποίηση

Μεταξύ των μεθόδων που μπορούν να επηρεάσουν έμμεσα το μέγεθος του πέους είναι η σωματική δραστηριότητα ή οι ανατολίτικες πρακτικές. Αυτές οι εξωτικές μέθοδοι μπορούν επίσης να αποδοθούν σε μεθόδους παραδοσιακής ιατρικής για τη μεγέθυνση του πέους.

Γιόγκα για μεγέθυνση πέους
 1. Διαλογιστικές τεχνικές, οπτικοποίηση - πάρτε μια άνετη θέση, κάποιοι προτιμούν τον "λωτό". Κλείστε τα μάτια σας, φανταστείτε το πέος με όλες τις ανατομικές του λεπτομέρειες. Το μέγεθός του θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιτευχθεί εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού πρέπει να καθαρίσετε το μυαλό σας από ξένες σκέψεις.
 2. Γυμναστική ή γιόγκα - κάθε σωματική δραστηριότητα που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στα πυελικά όργανα είναι ευπρόσδεκτη. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις ασάνες γιόγκα, μπορείτε να περιοριστείτε σε απλές καταλήψεις και να περπατήσετε στη θέση του, σηκώνοντας τα γόνατά σας στο στήθος. Το τακτικό περπάτημα χαμηλής ταχύτητας σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και το πέος, διεγείροντας έτσι τη μεγέθυνση του πέους.

Υπάρχει μια άλλη μέθοδος που μπορεί να ταξινομηθεί ως πρακτικές οπτικοποίησης και διαλογισμού - η αυτοεκπαίδευση. Πριν πάτε για ύπνο, πείστε τον εαυτό σας ότι το πέος σας μεγαλώνει και δυναμώνει κάθε λεπτό. Αυτή η μέθοδος δεν θα πάρει πολύ χρόνο και δεν θα βλάψει.

επιτύχει ένα αποτέλεσμα

Η οπτικοποίηση θα είναι επιτυχής όταν πιστεύετε στις πράξεις και τα λόγια που λέγονται.

βελονισμός

Η κατεύθυνση της παραδοσιακής κινεζικής λαϊκής ιατρικής, με στόχο βιολογικά ενεργά σημεία. Οι πόντοι μπορούν να ενεργοποιηθούν με διάφορους τρόπους:

 • κάντε τακτικά μασάζ στους λοβούς των αυτιών, στις παλάμες και στις δύο πλευρές, στα πόδια.
 • Βρείτε σημεία που βρίσκονται στο πίσω μέρος κάθε άκρης στη βάση της.

Το γενικό μασάζ των ζωνών, όπου βρίσκεται η μάζα των βιολογικά ενεργών σημείων, βοηθά στην επίλυση του προβλήματος του μη ικανοποιητικού μεγέθους του πέους και στη βελτίωση της λειτουργίας άλλων συστημάτων και οργάνων. Για να γίνει αυτό, συνιστάται να κάνετε μασάζ στις παλάμες, τα πόδια και τα αυτιά καθημερινά. Το μασάζ ποδιών γίνεται καλύτερα στο τέλος της ημέρας μετά το μπάνιο. Σας εγγυάται αύξηση του ρυθμού ροής του αίματος στα άκρα και εξάλειψη της κούρασης.

Τι πιστεύουν οι ουρολόγοι για αυτές τις μεθόδους;

Οι γιατροί είναι δύσπιστοι σχετικά με τις λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους, δεν συνιστούν τη διεύρυνση του πέους με τη βοήθειά τους. Τα θεωρούν αναποτελεσματικά. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους.

αντλία πέους
 1. Η αντλία κενού είναι μια σφαιρική συσκευή που φοριέται πάνω από το πέος και το επιμηκύνει. Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα σε ένα χρόνο μετά τη συνεχή χρήση του. Αυτή η μέθοδος έχει ένα μειονέκτημα - οι άνδρες έχουν προβλήματα με τη στύση μετά από αυτήν.
 2. Λειτουργία - δίνει ένα εγγυημένο αποτέλεσμα της μεγέθυνσης του πέους. Αυτή η μέθοδος έχει δύο μειονεκτήματα - μπορεί να σχηματιστούν ουλές στο δέρμα, απρόσεκτες κινήσεις του νυστέρι μπορεί να οδηγήσουν σε πλήρη ανικανότητα.
 3. Τέντωμα με φορτίο - μπορεί να αυξήσει το μήκος του πέους, αλλά το πάχος του θα μειωθεί. Ένας άντρας πρέπει να σηκώσει το βάρος για αρκετές ώρες για να φτάσει στο στόχο του. Εάν το φορτίο αναρτηθεί λανθασμένα, το στοιχείο μπορεί να παραμορφωθεί και να χάσει εν μέρει την ευαισθησία του.

Οι σωματικές ασκήσεις, το μασάζ, η φαρμακευτική αγωγή επηρεάζουν μόνο τη ροή του αίματος στο πέος. Δεν μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την ανάπτυξή του, αλλά αποκαθιστούν μια σταθερή στύση.

ασκήσεις μεγέθυνσης πέους

Οι ουρολόγοι είναι θετικοί στις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής για τη μεγέθυνση του πέους - φαρμακευτικά φυτά. Ίσως οι λαϊκές θεραπείες να μην φέρουν σημαντική αύξηση, αλλά:

 • Βελτιώστε το ανδρικό σώμα.
 • καθαρίστε απαλά το αναπαραγωγικό σύστημα.
 • Βελτίωση της ροής του αίματος στη βουβωνική χώρα - και αυτό είναι μια καλή, μακρά στύση.
 • εξαλείψει το πρόβλημα της γρήγορης εκσπερμάτωσης.

Αυτές οι πτυχές εγγυώνται μια τακτική και ποιοτική σεξουαλική ζωή.

συμπέρασμα

Δεν πρέπει να περιμένετε σημαντικό αποτέλεσμα από τις λαϊκές συνταγές για τη μεγέθυνση του πέους. Ανάμεσά τους υπάρχουν άχρηστες, ακόμη και επικίνδυνες μέθοδοι, επομένως η επιλογή πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά. Στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μεθόδους αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος που είναι διαθέσιμες σε όλους - μασάζ, άσκηση. Συμπληρώστε τα μαθήματα αυτο-ύπνωσης, αυτή η πρακτική μπορεί να τονώσει την αυτοεκτίμηση.