Πώς να μεγεθύνετε το πέος με μασάζ: οι καλύτερες τεχνικές

Μασάζ που βοηθά έναν άνδρα να αυξήσει το μέγεθος του πέους

Επί του παρόντος, έχουν αναπτυχθεί πολλές διαφορετικές μέθοδοι για τους άνδρες για τη βελτίωση της κατάστασης του σώματος και ταυτόχρονα την αύξηση του μεγέθους του φαλλού. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για την ενίσχυση της στύσης και τη διόρθωση του πέους είναι το μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους. Είναι δυνατόν να αυξηθούν οι διαστάσεις του φαλλού με αυτόν τον τρόπο;


Είναι δυνατή η μεγέθυνση του πέους με μασάζ;

Μερικοί άνδρες θεωρούν το μασάζ μεγέθυνσης πέους μια άσκοπη χειραγώγηση, καθώς είναι σίγουροι ότι είναι αδύνατο να αλλάξει το μέγεθος του πέους με αυτό, κάτι που είναι θεμελιωδώς λάθος. Ένα άκρο είναι ένα μυώδες όργανο γεμάτο με κοιλότητες. Κατά τη σεξουαλική διέγερση, το αίμα εισέρχεται και γεμίζει αυτές τις κοιλότητες (σηραγγώδη σώματα). Όσο μεγαλύτεροι είναι, τόσο περισσότερο αίμα διοχετεύεται σε αυτά και τόσο μεγαλύτερος και παχύτερος μπορεί να αναπτυχθεί ο φαλλός. Δεδομένου ότι οι μύες μπορούν να εκπαιδευτούν, είναι πολύ πιθανό να διευρυνθούν τα σπηλαιώδη σώματα ή να εξασφαλιστεί η επέκτασή τους.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεγέθυνσης πέους με μασάζ

Η μεγέθυνση πέους με μασάζ και διάφορα μασάζ είναι μια διαδικασία που είναι διαθέσιμη σε όλους απολύτως και δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από τον άνδρα. Τα κύρια πλεονεκτήματα μιας τέτοιας τεχνικής είναι:

 1. Ο ελάχιστος αριθμός αντενδείξεων και παρενεργειών.
 2. Ασφάλεια. Το μασάζ μπορεί να βλάψει μόνο σε περιπτώσεις που ένας άνδρας εκτελεί λάθος κινήσεις, προκαλώντας έτσι στον εαυτό του δυσφορία ή ακόμα και πόνο.
 3. Κερδοφορία. Το μασάζ συνεπάγεται ελάχιστες δαπάνες σε σχετικά προϊόντα (λιπαντικά, αλοιφές κ. λπ. ).
 4. αποδοτικότητα. Η μέθοδος μασάζ λειτουργεί πραγματικά.

Από τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας διαδικασίας, μπορεί κανείς να σημειώσει τα εξής:

 1. Περιορισμένη αποτελεσματικότητα. Το μέγιστο μήκος επέκτασης είναι 5 cm.
 2. Η ανάγκη για καθημερινή άσκηση. Χωρίς αποφασιστικότητα, τα μαθήματα δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Προετοιμασία για μασάζ

Το πιο σημαντικό βοηθητικό μέτρο πριν από το μασάζ μεγέθυνσης πέους είναι η προετοιμασία μιας θερμικής συμπίεσης. Για να το φτιάξετε, ένα μαλακό πανί βυθίζεται σε ζεστό νερό, συμπιέζεται και εφαρμόζεται στο σώμα του πέους. Μετά από 3 λεπτά, η συμπίεση αφαιρείται. Η όλη διαδικασία επαναλαμβάνεται τουλάχιστον δύο φορές. Μετά τη συμπίεση, το δέρμα του οργάνου πρέπει να στεγνώσει καλά. Κάθε συνεδρία μασάζ πρέπει να ξεκινά με αυτή τη διαδικασία. Αυτή η προσέγγιση παρέχει αίμα στο όργανο και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα πιο ελαστικό.

Μια επισκόπηση των πιο δημοφιλών τεχνικών μασάζ για μεγέθυνση πέους

Πόσες αποτελεσματικές τεχνικές υπάρχουν που σας επιτρέπουν να μεγεθύνετε ποιοτικά το πέος με τη βοήθεια μασάζ; Από την αρχαιότητα, οι άνδρες έχουν εφεύρει πολλές βοηθητικές μεθόδους μεγέθυνσης - από το εξωτερικό χάδι μέχρι την εσωτερική εκγύμναση των μυών.

τεχνική κώνου

Οι ασκήσεις που αναπτύχθηκαν από τον Alfred Kegel βοηθούν στη μεγέθυνση του πέους αυξάνοντας την ένταση της ροής του αίματος στο όργανο. Η ροή του αίματος βοηθά το όργανο να επιτύχει στύση και έτσι να φαίνεται πιο εντυπωσιακό προσαρμόζοντας το μήκος και το πλάτος του. Οι περισσότεροι άνδρες χρησιμοποιούν τέτοιες ασκήσεις ως συμπλήρωμα στους βασικούς τρόπους αύξησης του μεγέθους του φαλλού. Αυτή η προσέγγιση κάνει τη διόρθωση μεγέθους πέους πραγματική και αποτελεσματική.

Η βάση των ασκήσεων Kegel είναι η εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους, οι οποίοι βρίσκονται από την ουρά μέχρι το ηβικό οστό, δηλαδή ανάμεσα στο όσχεο και τον πρωκτό.

Οι βασικές ασκήσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της ισχύος και του μεγέθους του πέους είναι οι εξής:

 1. Γρήγορη σύσφιξη και αποδυνάμωση των πυελικών μυών. Μια τέτοια ενέργεια πρέπει να εκτελείται τουλάχιστον 20 φορές, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό σε 100. Κάντε την άσκηση τρεις φορές την ημέρα, αυξάνοντας σταδιακά την μπάρα στις 1000 ημερήσιες συμπιέσεις.
 2. Μεγαλύτερες συμπιέσεις. Ο συσπασμένος μυς πρέπει να σταθεροποιηθεί για 30 δευτερόλεπτα. Σταδιακά, ο χρόνος αυξάνεται σε αρκετά λεπτά.
 3. Οι πυελικοί μύες συστέλλονται εναλλάξ και χαλαρώνουν με σταδιακά αυξανόμενο φορτίο. Το πρώτο βήμα είναι η σύσπαση (λίγα δευτερόλεπτα) και η χαλάρωση των μυών για το ίδιο χρονικό διάστημα. Μετά την ενεργό προπόνηση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να πιέσετε τον μυ σαν να προσπαθείτε να σπάσετε ένα φανταστικό καρύδι με τη βοήθεια του πρωκτού.
 4. Η συμπίεση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αργή. Αφού ολοκληρωθεί η συμπίεση, θα πρέπει να χαλαρώσετε τους μύες. Σταδιακά, οι μύες αρχίζουν να δονούνται, σαν. Σε αυτή την περίπτωση, ένας άνδρας μπορεί πραγματικά να αισθανθεί την κίνηση της ενέργειας προς τη σπονδυλική στήλη. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα πρέπει να αναπνέετε όσο πιο βαθιά και αργά γίνεται.
 5. Κατά την ούρηση, ένας άνδρας συνήθως τινάζει τις τελευταίες σταγόνες από τη βάλανο. Εκείνη τη στιγμή θα νιώσετε τις κινήσεις πίεσης των μυών, σαν να ανοίγετε τον πρωκτό. Μια τέτοια κίνηση πρέπει να γίνεται τακτικά, όχι μόνο όταν πηγαίνετε στην τουαλέτα.

Προτάσεις άσκησης:

 1. Μπορείτε να διεξάγετε μαθήματα οπουδήποτε - στη δουλειά, στη βόλτα, στη μεταφορά κ. λπ. Η κύρια προϋπόθεση είναι η κανονικότητα.
 2. Αν και η διδασκαλία πρέπει να είναι συστηματική, είναι σημαντικό να μην καταπονείστε υπερβολικά. Ο μυς πρέπει να ξεκουραστεί για να μπορέσει να ανακάμψει πλήρως. Μην κάνετε περισσότερες από 3 προσεγγίσεις των 20 λεπτών την ημέρα.
 3. Δεν συνιστάται η χρήση άλλων μυών κατά τη διάρκεια των ασκήσεων Kegel. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι άνδρες μπερδεύουν τους πυελικούς μύες με τους μύες του μηρού ή της πρέσας. Όταν φουσκώνουν, δεν αποκτούν την αναμενόμενη πάχυνση και ανάπτυξη του φαλλού.

Τεχνική "Dao"

Σας επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του πέους με έναν ελάχιστο αριθμό χειρισμών.

Η τεχνική περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα που πρέπει να εκτελεστούν:

 1. Ο αέρας εισπνέεται από τη μύτη, μετά την οποία η αναπνοή κρατιέται και η ροή του αέρα φαίνεται να «καταπίνεται» και να ρέει προς την κοιλιά.
 2. Μόλις φτάσει στο κάτω μέρος του περιτοναίου, ο αέρας πρέπει στη συνέχεια να κατευθυνθεί στη βουβωνική χώρα.
 3. Ένας άνδρας πιέζει ένα σημείο ανάμεσα στον πρωκτό και το όσχεο με τη βοήθεια τριών δακτύλων (δαχτυλιδιού, μεσαίου και δείκτη). Αυτή η περιφέρεια του σημείου βελτιώνει τη στύση.
 4. Κρατώντας τα δάχτυλά σας στο υποδεικνυόμενο μέρος, πρέπει να πάρετε μια βαθιά αναπνοή. Το δεξί άκρο τεντώνει το πέος μπρος-πίσω 36 φορές.
 5. Στη συνέχεια, θα πρέπει να χαϊδέψετε το κεφάλι με τον αντίχειρα του δεξιού σας χεριού μέχρι ο φαλλός να αρχίσει να «ξυπνάει».
 6. Ο φαλλός πιάνεται στη βάση με το αριστερό χέρι. Αφού στερεώσετε τη λαβή, θα πρέπει να κρατήσετε το χέρι σας μπροστά μερικές ίντσες. Στο δρόμο, θα πρέπει να κινηθείτε προς το κεφάλι με ισχυρή ενέργεια αέρα.
 7. Μετά από αυτούς τους χειρισμούς, το πέος πρέπει να περιστραφεί δεξιόστροφα 36 φορές προς τα αριστερά και την ίδια ποσότητα προς τα δεξιά. Πρέπει να ολοκληρώσετε την άσκηση με ένα αδύναμο χτύπημα του πέους στο εσωτερικό του μηρού (36 φορές και προς τις δύο κατευθύνσεις).

Η τεχνική που περιγράφεται είναι αρκετά προβληματική στις περισσότερες περιπτώσεις, αφού οι άνδρες έχουν δυσκολία στην αναπνοή και ταυτόχρονα ασκούν σωματικές ασκήσεις. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης βελτιώνονται οι δεξιότητες εκτέλεσης της τεχνικής. Και παρόλο που οι περισσότεροι άνδρες είναι μάλλον δύσπιστοι σχετικά με αυτή τη μέθοδο μεγέθυνσης του πέους, η τεχνική Tao είναι αρκετά αποτελεσματική και δημοφιλής.

Ειδικά εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία είναι εύκολο να βρείτε στο Διαδίκτυο, θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε σωστά τις ασκήσεις τεχνικής Tao. Το εκπαιδευτικό βίντεο παρέχει υψηλής ποιότητας μασάζ και το πιο θετικό αποτέλεσμα μεγέθυνσης.

αντλήστε δύναμη

Κρατήστε το πέος από την περιοχή του κεφαλιού με το ένα χέρι, τραβήξτε το προς το μέρος σας και στερεώστε το για 5 δευτερόλεπτα. Τραβήξτε το όργανο προς τα εμπρός και επίσης στερεώστε το για 5 δευτερόλεπτα. Μια παρόμοια κίνηση πρέπει να πραγματοποιηθεί προς την αριστερή πλευρά, καθώς και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Μπορείτε να διορθώσετε το πέος μέχρι να υπάρχει ελαφρύς πόνος (αλλά όχι ενόχληση, πόσο μάλλον πόνος). Τέτοιες ασκήσεις βοηθούν στην επίτευξη στύσης του πέους, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκές συνθήκες για την αύξηση του μήκους του.

Η τεχνική του βίαιου τραβήγματος του πέους για να αυξηθεί το μήκος του

Κάνοντας τους παραπάνω χειρισμούς, ένας άντρας πρέπει να φροντίσει ώστε ο ανδρισμός του να είναι χαλαρός. Για να πιάσει κανείς το κεφάλι, θα πρέπει να μετακινηθεί από τη βάση του προς το τέλος του πέους. Αυτή η άσκηση είναι χρήσιμη όταν κάθεστε στην άκρη του καναπέ.

Κυκλική Εξώθηση

Το πέος τραβιέται προς τα εμπρός από το χέρι που κρατά το κεφάλι του. Αφού κρατήσετε το όργανο με αυτόν τον τρόπο για 5 δευτερόλεπτα, πρέπει να το τραβήξετε προς τα πάνω. Συνεχίζοντας τον χειρισμό, το πέος περιστρέφεται αργά αριστερόστροφα μέχρι να γίνει αισθητή μια σταδιακή αύξηση της στύσης. Δίνονται ακριβώς 5 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Οι ασκήσεις επαναλαμβάνονται 25 φορές. Μετά την ολοκλήρωση κάθε περιστροφής, ο φαλλός ανακινείται απαλά και γίνεται μασάζ, γεγονός που ομαλοποιεί τη ροή του αίματος.

ταϊλανδέζικο μασάζ

Το ταϊλανδέζικο μασάζ για τη μεγέθυνση του πέους είναι πολύ δημοφιλές στους άνδρες. Δεν πρέπει να κάνετε τέτοιους χειρισμούς μόνοι σας - τη στιγμή του μασάζ, ένας άντρας πρέπει να χαλαρώσει. Αυτή η τεχνική δοκιμάζεται καλύτερα σε ένα ειδικό σαλόνι, όπου θα νιώσετε τις δεξιότητες ενός ειδικού. Μια λιγότερο ακριβή επιλογή μασάζ μπορεί να οργανωθεί στο σπίτι, μεταθέτοντας την ευθύνη σε έναν σεξουαλικό σύντροφο.

Το ταϊλανδέζικο μασάζ μεγέθυνσης του πέους περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 1. Ζέσταμα του σώματος του συντρόφου. Πρέπει να γίνει απαλό μασάζ στους ώμους, τον λαιμό, το στήθος και τα πόδια του αρσενικού.
 2. Μετάβαση στους γλουτούς. Αυτή η περιοχή πρέπει να συμπιέζεται αρκετά έντονα αλλά αργά. Για να αυξήσετε τον ενθουσιασμό, επιτρέπεται να σύρετε ένα δάχτυλο κατά μήκος της επιφάνειας του πρωκτού.
 3. Κάντε μασάζ στο πέος. Αυτή η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη, επομένως το άγγιγμα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ.
 4. Ο άντρας παίρνει μια στάση σε στυλ σκυλάκι. Ο σύντροφος συνεχίζει να χαϊδεύει το πέος και το κεφάλι, μετακινούμενος προς τη βάση του οργάνου.

άλλες τεχνικές

Άλλες μέθοδοι διεύρυνσης του φαλλού περιλαμβάνουν το jelqing, το τρίψιμο με σόδα και τον συνηθισμένο αυνανισμό.

jelqing

Μια άλλη τεχνική μεγέθυνσης που ονομάζεται jelqing περιλαμβάνει μασάζ στο πέος με συγκεκριμένο τρόπο. Υπάρχουν δύο τύποι jelqing - ξηρό και υγρό.

Μεγέθυνση πέους με συσκευή jelq
ξηρό μασάζ

Περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 1. Πιάστε τη βάση του πέους με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας.
 2. Κίνηση του δακτυλίου που προκύπτει κατά μήκος της βάσης του πέους στο κεφάλι.
 3. Ταυτόχρονα, το χέρι πρέπει να τυλίγεται γύρω από το πέος αρκετά σφιχτά, χωρίς να γλιστράει κατά μήκος του κορμού, αλλά να τεντώνει και να πιάνει το δέρμα. Είναι απαραίτητο να αφιερώνετε τουλάχιστον 10 λεπτά την ημέρα στα μαθήματα, εκτελώντας περίπου 200 κινήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Κάθε μέρα, ο χρόνος πρέπει να αυξάνεται, καθώς και ο αριθμός των κινήσεων.
υγρό μασάζ

Θεωρείται πιο αποτελεσματικός τρόπος μεγέθυνσης του ανδρικού πέους με τη βοήθεια μασάζ. Το υγρό μασάζ περιλαμβάνει τους ακόλουθους χειρισμούς:

 1. Εφαρμογή του τζελ στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
 2. Φέρτε τον φαλλό σε όρθια κατάσταση.
 3. Περιφέρεια της βάσης του ανδρικού οργάνου με δύο δάχτυλα.
 4. Απαλές αλλά ασφαλείς κινήσεις μέχρι το κεφάλι.

κλασικός αυνανισμός

Παραδόξως, η συνήθης αυτο-ικανοποίηση θα βοηθήσει στην αύξηση του πέους εάν γίνει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

 1. Το σώμα του πέους πρέπει να σφίγγεται με δύο παλάμες, πιάνοντας το κεφάλι. Ο αυνανισμός πρέπει να διαρκεί περίπου 2 λεπτά ενώ απομακρύνετε απαλά το πέος σας. Όταν αισθάνεστε την προσέγγιση του οργασμού, πρέπει να κάνετε παύση και να μην επιτρέψετε την εκσπερμάτιση.
 2. Κλασικός αυνανισμός με ποικιλία. Οι κινήσεις των χεριών επιταχύνονται και επιβραδύνονται εναλλάξ. Η εκσπερμάτιση πρέπει να σπρώχνεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
 3. Αυνανισμός σε όρθια θέση με ένταση στη βουβωνική χώρα και τους γλουτιαίους.

Μασάζ με διάλυμα μελιού-σόδας

Η παραδοσιακή ιατρική προτείνει την αντικατάσταση των συνηθισμένων λιπαντικών με ένα μείγμα μελιού και σόδας, αναμεμειγμένα σε ποσότητες 1: 1. Η μαγειρική σόδα από μόνη της μπορεί να ερεθίσει το δέρμα του πέους. Μετά την ανάμειξη, το προϊόν τρίβεται στα γεννητικά όργανα, συνοδευόμενο από κινήσεις μασάζ. Αφού ολοκληρωθεί ο χειρισμός, το πέος πρέπει να πλυθεί και να στεγνώσει.

Πολυάριθμες κριτικές σχετικά με την τεχνική του μασάζ στο πέος για την αύξηση του είναι ως επί το πλείστον θετικές, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη - η τεχνική λειτουργεί πραγματικά. Εκτός από τη διόρθωση του μεγέθους του φαλλού, αυτή η προσέγγιση θα βοηθήσει στην ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών και στην πρόληψη της εμφάνισης συμπτωμάτων ανικανότητας. Βασική προϋπόθεση είναι η σωστή εφαρμογή όλων των συστάσεων και η τακτική πρόσβαση στις τάξεις.