Τρόποι για να αυξήσετε το μήκος και το πλάτος του πέους στο σπίτι, θεωρία και πράξη

Ένας άντρας αναρωτιέται πώς να μεγεθύνει το πέος

Πώς γίνεται η μεγέθυνση πέους στο σπίτι, θεωρία και πράξη της διαδικασίας. Πώς μπορώ να αυξήσω το πέος ενός άνδρα σε πάχος και μήκος; Ειδικές ασκήσεις και το σωστό μασάζ για τον όγκο του ανδρικού πέους. Όλες οι δημοφιλείς διαδικασίες και τεχνικές στο άρθρο μας.

Μεγέθυνση πέους στο σπίτι: θεωρία

Πολλοί άνδρες είναι δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους: κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με το μήκος, άλλοι ανησυχούν για τη διάμετρο. Οι εμπειρίες φέρνουν λάθη στην οικεία ζωή. Ένας άντρας εστιάζει στο γεγονός ότι λείπουν οι διαστάσεις της αξιοπρέπειας και δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο σεξ.

Τίποτα δεν εξαρτάται από το μέγεθος που έχει το ανδρικό όργανο. Ένας σύντροφος μπορεί να απολαύσει τη μέγιστη ευχαρίστηση με την προϋπόθεση ότι ο άνδρας έχει μικρό φαλλό. Για έναν άντρα, αυτό είναι απολύτως αληθές: μπορεί να νιώσει απόκοσμη ευχαρίστηση, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη και πυκνή είναι η αξιοπρέπειά του.

Επομένως, εάν ξαφνικά δεν είστε ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους, μην στεναχωριέστε, μπορείτε να προσπαθήσετε να το αυξήσετε στο σπίτι. Αυτό είναι απλό: πρέπει να επιλέξετε μια αποτελεσματική μέθοδο και να τη χρησιμοποιήσετε μέχρι να έχετε ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Μια γυναίκα μπορεί να έχει ευχαρίστηση ανεξάρτητα από το μέγεθος του πέους

Οι περισσότεροι άνδρες είναι δύσπιστοι ότι είναι δυνατό να μεγεθύνουν τον φαλλό στο σπίτι. Πριν δοκιμάσετε στην πράξη οποιαδήποτε τεχνική ή άσκηση που προσφέρουν άγνωστοι συγγραφείς σε ιστοσελίδες, είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλείς για την υγεία των ανδρών.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μεθόδους που αυξάνουν το πέος χωρίς προσοχή, χωρίς να συμβουλευτείτε έναν ειδικό για το θέμα. Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε εάν η μεγέθυνση του πέους είναι απαραίτητη σε μεμονωμένη περίπτωση.

Εάν το μήκος σε όρθια θέση είναι μικρότερο από 8 cm, το μέγεθος θεωρείται ανεπαρκές. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαιτείται πραγματική διεύρυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου σε μια τέτοια κατάσταση. Αν όλα ταιριάζουν σε έναν άντρα και σε μια αδελφή ψυχή, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Είναι θεωρητικά ρεαλιστικό να μεγεθύνετε το πέος, αλλά υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να το κάνετε. Το ανδρικό όργανο αποτελείται από τρεις θαλάμους που γεμίζουν με αίμα όταν διεγείρονται. Το μέγεθος της αξιοπρέπειας ενός άνδρα εξαρτάται από την ποσότητα αίματος που γεμίζει τον φαλλό τη στιγμή που εμφανίζεται μια στύση.

Για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία, πρέπει να επιτευχθεί αύξηση του όγκου του αίματος που παρέχεται στο όργανο. Αυτό είναι δυνατό μέσω στοχευμένων ασκήσεων. Εάν εκτελείτε τις ασκήσεις συστηματικά, το ιδανικό μήκος και πάχος πέους δεν θα υπάρχει μόνο στη φαντασία.

σε πάχος

Αντλία κενού - μια συσκευή για τη μεγέθυνση του πέους

Οι ακόλουθες μέθοδοι και συσκευές χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία της διαμέτρου του πέους:

 • ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ- Η μέθοδος είναι αποτελεσματική εάν ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου έχει προβλήματα με την ισχύ. Αυτή η συσκευή είναι ένα κυλινδρικό δοχείο εξοπλισμένο με αντλία. Το γεννητικό όργανο τοποθετείται σε έναν κύλινδρο και η αντλία αρχίζει να αντλεί αέρα μέχρι να εμφανιστεί ελαφριά ενόχληση.
 • Εγχειρίδιο- συνίσταται στην εφαρμογή ασκήσεων που εκτελούνται με τη χρήση λιπαντικών, που αποτελούνται κυρίως από τέντωμα και συμπίεση διαφορετικών τμημάτων του πέους. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, το άκρο πρέπει να βρίσκεται σε όρθια κατάσταση.
 • ανανέωση– Το πάχος μπορεί να αυξηθεί με τέντωμα με ειδικό εργαλείο. Το γεννητικό όργανο εισάγεται στη συσκευή και η κεφαλή στερεώνεται με σωλήνα σιλικόνης. Η εργασία γίνεται με τέντωμα των ιστών. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό όχι μόνο να αυξηθεί η διάμετρος και το μήκος του φαλλού, αλλά και να απαλλαγούμε από την καμπυλότητά του.
 • Η χρήση ορμονικών φαρμάκων- Η μεγαλύτερη ζήτηση είναι για φάρμακα που περιέχουν τεστοστερόνη και γοναδοτροπίνη. Οι ορμόνες πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή καθώς μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία. Απαγορεύεται η χρήση φαρμάκων χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με γιατρό.
Η αύξηση της διαμέτρου και του μήκους του φαλλού πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός προέκτασης

γυμνάσια

Υπάρχουν δύο αποτελεσματικές ασκήσεις που βοηθούν στην αύξηση της αξιοπρέπειας ενός άνδρα:

 1. Πριν από την εκτέλεση της άσκησης, ο φαλλός πρέπει να θερμανθεί. Παίρνεις ένα σακουλάκι αλάτι, το ζεσταίνεις σε θερμοκρασία 40 βαθμών και το απλώνεις στο ανδρικό όργανο για 10-15 λεπτά. Αυτός ο χρόνος είναι αρκετός για να ανεβάσει τη θερμοκρασία στις επιθυμητές τιμές. Μετά από αυτό, το πέος πρέπει να τεθεί σε κατάσταση αδύναμης στύσης και να εφαρμοστεί ελεύθερα με ένα λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό. Στη συνέχεια με δύο δάχτυλα (δείκτης και αντίχειρας) πιέζουν γερά τη βάση και την τραβούν προς το κεφάλι. Ξεκινήστε την άσκηση με 40-50 επαναλήψεις, στο μέλλον ο αριθμός προσαρμόζεται σε 200.
 2. Η προετοιμασία για τη δεύτερη άσκηση είναι παρόμοια με αυτή που υποδεικνύεται στην πρώτη περίπτωση. Το αρσενικό όργανο πιέζεται πάνω από την περιοχή με μια παλάμη και πιέζεται έντονα (δεν πρέπει να υπάρχει πόνος). Σε αυτή τη θέση, η αξιοπρέπεια τραβιέται απαλά προς όλες τις κατευθύνσεις. Με απλούς χειρισμούς, μπορείτε να αυξήσετε το μήκος του φαλλού κατά μέσο όρο 2 cm σε ένα μήνα.

άλλες μεθόδους

Ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου θέλει να μεγεθύνει πολύ το πέος, ακόμη και χωρίς καμία ανάγκη. Εάν είναι σημαντικό για μια γυναίκα το μέγεθος του στήθους, τότε οι άντρες ενδιαφέρονται να κάνουν τον φαλλό παχύτερο και μακρύτερο.

Εκτός από τις παραπάνω μεθόδους που προάγουν την ανάπτυξη του πέους, χρησιμοποιούνται οι ακόλουθες μέθοδοι:

 • μασάζ– Πριν από το μασάζ, συνιστάται η προθέρμανση του φαλλού.

  Παίρνετε μια πετσέτα, τη βρέχετε με ζεστό νερό (η θερμοκρασία πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία του σώματος), τη στύβετε και την τυλίγετε γύρω από το πέος. Αυτός ο χειρισμός επαναλαμβάνεται 2-3 φορές. Το μασάζ ξεκινά με ελαφρύ χάιδεμα και ζύμωμα, στη συνέχεια προστίθενται κτυπήματα (εκτελούνται προς το κεφάλι).

  Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το δέρμα της ανδρικής ηλικίας είναι ευαίσθητο, είναι απαραίτητο να κάνετε μασάζ με επαρκή ποσότητα λιπαντικού και με προσοχή.

 • θεραπεία φόρτισης- Η ανάρτηση βαρών από το πέος δίνει καλά αποτελέσματα αλλά μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό.

  Με τη βοήθεια ενός αυτοκόλλητου σοβά, ένα σχοινί με βάρος στερεώνεται στο κεφάλι για αρκετά λεπτά (το βάρος του βάρους αυξάνεται σταδιακά, όπως και η διάρκεια της διαδικασίας). Με τη μέθοδο είναι δυνατή μόνο η αύξηση του μήκους μιας ράβδου.

 • Χάρη στα ακροφύσια, μπορείτε να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος ενός άνδρα
 • προσαρτήματα πέους- Παίζουν το ρόλο ενός είδους πρόσθεσης, με τη βοήθεια του οποίου αυξάνουν όχι μόνο το μήκος, αλλά και τον όγκο του ανδρισμού.

 • Διάφορες αλοιφές, τζελ, κρέμες- στοχεύουν κυρίως στη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος, η οποία αυξάνει το μέγεθός του.

 • κρύα κομπρέσα- Η λαϊκή μέθοδος βασίζεται στην ικανότητα των αιμοφόρων αγγείων να συστέλλονται και να διαστέλλονται.

  Για κομπρέσα, πάρτε ένα ποτήρι θρυμματισμένο πάγο και εφαρμόστε το στο όσχεο. Η διαδικασία συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία που μολύνουν τον ανδρισμό και, στη συνέχεια, όταν περάσει ο σπασμός από την έκθεση σε χαμηλές θερμοκρασίες, τα αγγεία διαστέλλονται. Ως αποτέλεσμα, ο όγκος του αίματος που γεμίζει το πέος και το μέγεθος αυξάνεται.

Είναι αδύνατο να προσδιορίσετε ποια από τις μεθόδους είναι αποτελεσματική και πώς λειτουργεί ο μηχανισμός χωρίς να τον δοκιμάσετε μόνοι σας.