Μέθοδοι για την αύξηση του πάχους του πέους

Το μέγεθος του πέους καθορίζεται από την κληρονομικότητα και τη συγκέντρωση τεστοστερόνης στο σώμα του αγοριού κατά την εφηβεία. Η ανεπαρκής παραγωγή ανδρογόνων βλάπτει τη φυσιολογική ανάπτυξη των ιστών. Ως αποτέλεσμα, ένας ώριμος άνδρας μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα που σχετίζονται με ανεπαρκές μήκος ή διάμετρο του πέους.

Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται πώς να αυξήσουν τη διάμετρο του πέους τους

Από αυτή την άποψη, πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου αναρωτιούνται: πώς να αυξήσετε το πάχος του πέους; Οι ειδικοί στον τομέα της ανδρολογίας λένε ότι η αύξηση του μήκους του πέους είναι πολύ πιο εύκολη από την αύξηση της περιμέτρου του. Για την επιμήκυνση του φαλλού, έχουν αναπτυχθεί ειδικές ορθοπεδικές συσκευές (επέκτασης, φορεία) και χειροκίνητες τεχνικές διάτασης του ιστού.

Η πάχυνση του πέους μπορεί να συμβεί μόνο μέσω ανάπτυξης ιστού ή αύξησης του όγκου των κυτταρικών δομών στον στυτικό ιστό. Στη σημερινή δημοσίευση θα μάθετε για τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ, λειτουργίες και συσκευές εκπαίδευσης που βοηθούν στην αύξηση του όγκου του αναπαραγωγικού οργάνου.

Περί ανατομίας

Πριν αυξήσετε το πάχος του πέους, αξίζει να κατανοήσετε τους μηχανισμούς που συμβάλλουν στην αύξηση του όγκου του ιστού στο πέος. Εάν δεν καταφύγετε σε χειρουργική επέμβαση, είναι δυνατό να επηρεάσετε τις παραμέτρους του πέους μόνο με την τεχνητή διατήρηση μεγάλης ποσότητας αίματος σε ιστούς που μπορούν να κυκλοφορήσουν. Αυτά περιλαμβάνουν τα λεγόμενα σηραγγώδη σώματα, τα οποία βρίσκονται κατά μήκος του άξονα του σεξουαλικού οργάνου.

Ο στυτικός ιστός (corpora cavernosa) είναι δομικές μονάδες του στυτικού ιστού. Εξασφαλίζουν τη μέγιστη παροχή αίματος στο πέος κατά τη σεξουαλική διέγερση. Κατά τη διάρκεια της στύσης, τα σηραγγώδη σώματα παίρνουν τη μορφή ελαστικών κυλίνδρων που γίνονται αισθητά στις πλευρές του αναπαραγωγικού οργάνου. Λόγω του πρηξίματός τους, υπάρχει φυσική αύξηση στο πάχος του πέους.

Μόνο με την αύξηση του όγκου των μικροθαλάμων που διεισδύουν σε ολόκληρο τον σπηλαιώδη ιστό των σωμάτων είναι δυνατό να συμβάλει στην πάχυνση του γεννητικού οργάνου. Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν η στύση διατηρείται τεχνητά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν κάνετε τη διαδικασία κάθε μέρα, ο χιτώνας albuginea, στον οποίο βρίσκονται οι γεμάτες αίμα βουβωνικές χώρες, θα τεντωθεί. Λόγω της απελευθέρωσης επιπλέον όγκου εντός του χιτώνα, ο στυτικός ιστός σταδιακά μεγαλώνει.

Τρόποι πάχυνσης του πέους

Η αύξηση του πάχους του πέους είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που απαιτεί από τον άνδρα να υποβάλλεται σε τακτικές φυσιοθεραπευτικές διαδικασίες και τη χρήση τεχνικών μασάζ. Για να αυξήσετε την περιφέρεια του άξονα του πέους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές ασκήσεις, μηχανικές συσκευές (προσομοιωτές) ή πλαστική χειρουργική. Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι για τη διόρθωση του μεγέθους του πέους περιλαμβάνουν:

 • jelqing?
 • η τεχνική της Γιούλια.
 • σφιγκτήρες?
 • Αντλία;
 • ελάχιστα επεμβατικές επεμβάσεις (lipofilling).
 • Μεταμόσχευση μυϊκού ιστού.

Πριν αυξήσετε τη διάμετρο του πέους, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ακατάλληλη χρήση εξοπλισμού άσκησης και τεχνικών μασάζ μπορεί να προκαλέσει αρνητικές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένης της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τζέλκινγκ

Το Jelqing είναι μια σειρά από ασκήσεις διατάσεων που στοχεύουν στην αύξηση της περιφέρειας και του μήκους του πέους. Μία από τις παλαιότερες μεθόδους διόρθωσης του μεγέθους του πέους συνιστάται για αρχάριους, δηλ. H. Άνδρες που χρησιμοποιούν μόνο φυσικές μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Το Jelqing είναι η απλούστερη μέθοδος αποκατάστασης της φυσιολογικής μικροκυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς του γεννητικού οργάνου. Κατά κανόνα, η τεχνική του «αρμέγματος» χρησιμοποιείται στην προπαρασκευαστική φάση για πιο σύνθετες χειρωνακτικές ασκήσεις.

Προκειμένου το πέος να αρχίσει πραγματικά να μεγαλώνει, πρέπει να εκτελέσετε τις ασκήσεις σύμφωνα με ορισμένους κανόνες:

 • λιπάνετε τον άξονα του πέους με λάδι μασάζ ή λιπαντικό.
 • Πιάστε το γεννητικό όργανο στη βάση με τον αντίχειρα και το δείκτη σας (ΟΚ λαβή).
 • Αυξήστε σταδιακά τη δύναμη της λαβής σας και μετακινήστε τον δακτύλιο των δακτύλων σας από τη βάση στην κεφαλή του φαλλού.
 • Όταν το πέος φτάσει σε ημι-όρθια κατάσταση, αρχίστε να «σπρώχνετε» αίμα από τη βάση του πέους μέχρι το τέλος του.
 • Σε μία λειτουργία πρέπει να εκτελέσετε τουλάχιστον 100 «πάσα», η διάρκεια των οποίων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2-3 δευτερόλεπτα.

Δεν μπορείτε να τεντώσετε το πέος με στύση 100 τοις εκατό, καθώς όταν το αίμα ωθείται μέσω του άξονα του γεννητικού οργάνου, μπορεί να συμβεί ρήξη των επιφανειακών τριχοειδών αγγείων λόγω της δημιουργίας υπερβολικής πίεσης στους ιστούς.

Η τεχνική της Γιούλια

Η τεχνική της Γιούλια αποτελείται από μια σειρά αγγειακών ασκήσεων που στοχεύουν στο τέντωμα του στυτικού ιστού στο γεννητικό όργανο. Πριν μεγεθύνετε το πέος σας μέσω ακραίων ασκήσεων, συνιστάται να ασχοληθείτε αποκλειστικά με το jelqing για 2-3 μήνες. Πολύ συχνά, οι αρχάριοι που αγνοούν τις προφυλάξεις ασφαλείας τραυματίζονται λόγω της ακατάλληλης εκτέλεσης της τεχνικής της Γιούλια.

Για να αυξήσετε τον όγκο του αναπαραγωγικού οργάνου, πρέπει να εκτελέσετε την ακόλουθη άσκηση κατά τη διάρκεια του αυτομασάζ:

 • Το Jelqing φέρνει το πέος σε ημι-όρθια κατάσταση.
 • Χρησιμοποιώντας ένα καλό κράτημα, προσπαθήστε να «διώξετε» όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα στον στυτικό ιστό του πέους.
 • Όταν το πέος γεμίσει εντελώς με αίμα, δοκιμάστε να το σπρώξετε προς τα κάτω από τον άξονα στο κεφάλι.
 • Ενισχύστε τη λαβή σας στη μέση του τρεξίματος και κρατήστε το για 20 έως 30 δευτερόλεπτα.
 • Τραβήξτε το δαχτυλίδι από τα δάχτυλά σας άλλα 1-2 cm και κρατήστε το ξανά σε αυτή τη θέση για μισό λεπτό.
 • Μόλις φτάσετε στο κεφάλι του φαλλού, χαλαρώστε τη λαβή σας και εκτελέστε πολλά χαλαρωτικά jelqs.

Σπουδαίος!Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η στύση δεν πρέπει να ξεπερνά το 60-70%.

Εάν κάνετε την άσκηση για 10-15 λεπτά κάθε μέρα, μπορείτε να αυξήσετε την περιφέρεια του πέους κατά τουλάχιστον 1-1, 5 cm μέσα σε 3 μήνες. Δεν συνιστάται η εκτέλεση ασκήσεων με πόνο, καθώς οι περισσότερες ενοχλήσεις συχνά υποδηλώνουν βλάβη ιστού ή ρήξη επιφανειακών τριχοειδών αγγείων.

Σφίγγω

Η λέξη "clamping" που μεταφράζεται από τα αγγλικά σημαίνει στερέωση ή σύσφιξη. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι η ουσία της τεχνικής σύσφιξης είναι η διατήρηση του αίματος στον άξονα του πέους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν κάνετε ένα χειροκίνητο τουλάχιστον 4 -5 φορές την εβδομάδα Κάνοντας θεραπεία, μπορείτε να αυξήσετε τη διάμετρο του πέους σας κατά τουλάχιστον 1, 5 εκατοστό σε λίγους μόνο μήνες.

Εννοείται ότι ο όγκος του πέους αυξάνεται λόγω της διάτασης των μικροσκοπικών κυττάρων στον στυτικό ιστό. Για να αυξήσετε σημαντικά το μέγεθος του κορμού και να εδραιώσετε τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται, πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες χρησιμοποιώντας την ακόλουθη τεχνική:

 • Το Jelqing φέρνει τον φαλλό στη μέγιστη ανέγερση και συνδέει έναν ελαστικό επίδεσμο στη βάση του.
 • Στερεώστε τον επίδεσμο με ένα ελαστικό κορδόνι ή λαστιχάκι για να μην ξετυλιχθεί.
 • Συνδέστε έναν μεταλλικό σφιγκτήρα στο κάτω μέρος του γεννητικού οργάνου (είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν σφιγκτήρα με πλαστικό φτερό για να το συσφίξετε πιο εύκολα).
 • Αφού πιέσετε τον ιστό του πέους, ενεργοποιήστε το χρονόμετρο και μετά από ακριβώς ένα λεπτό, αφήστε τον σφιγκτήρα για να αποκαταστήσετε την κανονική κυκλοφορία του αίματος στο πέος.

Σπουδαίος!Μην σφίγγετε υπερβολικά τον σφιγκτήρα καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα αιμοφόρα αγγεία και στους μαλακούς ιστούς.

Για να αυξήσετε το πάχος του πέους σας, εκτελέστε τουλάχιστον 3-4 προσεγγίσεις σε μία διαδικασία. Μετά από 10-14 ημέρες, συνιστάται να αυξήσετε τη διάρκεια μιας προσέγγισης σε 2 λεπτά. Η αύξηση του όγκου του φαλλού γίνεται ορατή μετά από λίγες μόνο συνεδρίες. Ωστόσο, οι ειδικοί συνιστούν να μην παρατείνεται η διάρκεια της προσέγγισης περισσότερο από 5 λεπτά. Η κακή κυκλοφορία του αίματος στο γεννητικό όργανο μπορεί να οδηγήσει σε νέκρωση των ιστών και στην ανάπτυξη στυτικής δυσλειτουργίας.

ΑΝΤΛΙΑ ΚΕΝΟΥ

Η αντλία κενού είναι μια συσκευή μεγέθυνσης συστολής κενού που μπορεί ανώδυνα και γρήγορα να αυξήσει τη διάμετρο του φαλλού. Ο προσομοιωτής αποτελείται από ένα κυλινδρικό πλαστικό έμβολο και μια αντλία κενού. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, το μπουκάλι τοποθετείται στο πέος και πιέζεται σταθερά πάνω στο ηβικό οστό. Στη συνέχεια, ο αέρας αντλείται με αντλία.

Αντλία κενού για γρήγορη και αποτελεσματική αύξηση του πάχους του πέους

Η διεύρυνση του πέους συμβαίνει αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος δημιουργώντας μια περιοχή χαμηλής πίεσης αέρα γύρω από αυτό. Η αύξηση της αρτηριακής πίεσης στον ιστό οδηγεί σε επέκταση των μικροθαλάμων στον στυτικό ιστό, καθιστώντας το πέος ευρύτερο κατά τουλάχιστον 1, 5 έως 2 cm.

Οι αντλίες κενού χρησιμοποιούνται πολύ συχνά για τη μόνιμη διόρθωση του μεγέθους του πέους αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή. Για να επιτύχετε μόνιμη μεγέθυνση του φαλλού, πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή προπόνησης τακτικά για έξι μήνες.

Τεχνική για τη χρήση συσκευής συστολής κενού:

 • Εισαγάγετε τον μη όρθιο φαλλό στο άνοιγμα του κυλίνδρου.
 • Πιέστε σταθερά την αντλία πάνω στο ηβικό οστό σας.
 • Αντλήστε τον αέρα από τη συσκευή χρησιμοποιώντας μηχανικό λαμπτήρα ή ηλεκτρική αντλία.
 • Αφού συμβεί στύση, χαμηλώστε το μπουκάλι.
 • Μετά από 15-20 λεπτά, γυρίστε τη βαλβίδα ελέγχου για να μπει αέρας στον κύλινδρο και αφαιρέστε την αντλία.

Η χρήση αντλίας κενού δεν συνιστάται για άτομα με καρδιαγγειακά νοσήματα.

Εάν τεντώνετε το πέος σας για να το μεγεθύνετε, θυμηθείτε ότι η διάρκεια μιας διαδικασίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20 λεπτά. Η στάση του αίματος στους μαλακούς ιστούς μπορεί να οδηγήσει σε σκουρόχρωμα του γεννητικού οργάνου και σχηματισμό συμπίεσης λεμφικού υγρού στην επιφάνειά του.

Λειτουργία

Η χειρουργική επέμβαση είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους αύξησης της διαμέτρου του πέους. Για την πάχυνση του άξονα του φαλλού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες, όπως έγχυση υαλουρονικού οξέος ή λιποπλήρωση. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είτε ένα ειδικό τζελ είτε ένας λιπιδικός ιστός από τον ίδιο τον ασθενή εγχέεται στα υποδόρια στρώματα του αναπαραγωγικού οργάνου. Το μειονέκτημα τέτοιων επεμβάσεων είναι η μικρή διάρκεια δράσης. Όπως δείχνει η πρακτική, το υαλουρονικό οξύ και ο λιπιδικός ιστός απορροφώνται μέσα σε ένα χρόνο, με αποτέλεσμα να μειώνεται η περιφέρεια του γεννητικού οργάνου.

Η εισαγωγή συνθετικών υλικών κάτω από το δέρμα οδηγεί σε επιπλοκές στο 5% των περιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της στυτικής δυσλειτουργίας και της νέκρωσης του δέρματος του πέους.

Η πιο αποτελεσματική είναι η μικροχειρουργική πάχυνση του φαλλού, κατά την οποία ο χειρουργός μεταφέρει μέρος του μυϊκού ιστού από άλλο μέρος του σώματος (γάμπα, γλουτιαίος μυς) στο πέος. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η χειρουργική επέμβαση δεν αποτελεί 100% εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επομένως, συνιστάται να δοκιμάσετε πιο ήπιες μεθόδους πάχυνσης του πέους πριν αποφασίσετε για φαλλοπλαστική.