Πώς να φτιάξετε έναν μεγάλο κόκορα: Τι να κάνετε για να κάνετε τον κόκορα σας μεγαλύτερο

Συχνά οι άντρες αναρωτιούνται πώς να κάνουν ένα μέλος μεγαλύτερο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι που μπορούν να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Συμβατικά, όλες οι μέθοδοι χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: χειρουργικές και μη χειρουργικές και συνδυασμός μεθόδων.

Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι συνήθως η επέμβαση διεύρυνσης πέους. Αλλά τις περισσότερες φορές το πέος μεγαλώνει σε ήρεμη κατάσταση και με στύση, οι διαστάσεις πρακτικά δεν αλλάζουν.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνδρες υποστηρίζουν τη διεύρυνση του πέους και την όρθια κατάσταση. Αξίζει να καταλάβετε πώς να μεγεθύνετε το πέος; Και τι να κάνετε ώστε να μεγαλώσει ο φαλλός;

Αμερικανική τεχνολογία

διευρυμένο πέος σε μια πετσέτα

Στα μέσα του περασμένου αιώνα, οι Αμερικανοί ανέπτυξαν μια ειδική τεχνική με τη μορφή μιας σειράς ασκήσεων με στόχο την αύξηση της ροής αίματος στα πυελικά όργανα.

Με την τακτική άσκηση, το πέος γίνεται μεγαλύτερο και διευρύνεται κατά μερικά εκατοστά.

Οι αμερικανικές πρακτικές βασίζονται στο σκεπτικό ότι το πέος αλλάζει, δηλαδή μεγαλώνει, αν και ελαφρώς, σε όλη τη διάρκεια ζωής ενός άντρα. Σωστή άσκηση:

 • Πιάστε το πέος σας από τη βάση της βλεφαρίδας και τραβήξτε το απαλά προς τα εμπρός. Μια όρθια κατάσταση εμφανίζεται λίγο μετά από αυτή τη δράση, αλλά δεν πρέπει να σταματήσει την άσκηση.
 • Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε μέχρι ο άνθρωπος να αισθανθεί ότι πρόκειται να εκσπερματιστεί. Δεδομένου ότι αυτή η στιγμή είναι κοντά, πρέπει να σταματήσετε απότομα και να συνεχίσετε μόνο όταν έχετε ηρεμήσει.
 • Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πέος μετά τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό ή κρέμα μεγέθυνσης πέους. Κάντε μασάζ στο πέος σας με κυκλικές κινήσεις για αρκετά λεπτά. Κατεύθυνση - από κάτω προς τα πάνω, παραμένει στο κεφάλι κάθε φορά.
 • Τραβήξτε το πέος προς τα δεξιά, παγώστε για 20 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια προς τα αριστερά - κλειδώστε το ξανά για 20 δευτερόλεπτα, έπειτα πάνω και μακριά από εσάς (20 δευτερόλεπτα το καθένα). Επαναλάβετε αυτό 4 φορές προς κάθε κατεύθυνση.
 • Στο τέλος της συνεδρίας, μπορείτε να αυνανιστείτε και να οργασθείτε μόνοι σας.

Προκειμένου το πέος να μεγαλώνει συνεχώς και να γίνεται πιο ογκώδες, πρέπει να αυξάνετε τον χρόνο διάτασης κατά 20-30 δευτερόλεπτα κάθε τρεις ημέρες. Με βάση την εμπειρία και τα σχόλια των Αμερικανών επιστημόνων, μπορούμε να πούμε ότι σε λίγους μήνες θα υπάρξουν αξιοσημείωτες αλλαγές στο μέγεθος του πέους.

Επιπλέον, υπάρχουν κριτικές για αγγλικούς πόρους από Αμερικανούς που έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία αυτήν την τεχνική για 5 μήνες ή περισσότερο. Αφού αναλύσουμε τα σχόλιά τους, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η μέθοδος είναι πραγματικά αληθινή, το πέος διευρύνεται.

Μέσω τακτικής και καθημερινής άσκησης, χωρίς παράλογα διαλείμματα, μερικοί άνδρες κατάφεραν να διευρύνουν το πέος τους από 16 σε 20 εκατοστά. Και προς υποστήριξη των λόγων τους, το ισχυρό φύλο δημοσιεύει βίντεο με τις προπονήσεις και τα αποτελέσματά τους.

Προκειμένου το πέος να αναπτυχθεί γρηγορότερα, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπεριληφθεί μια κρέμα στην εφαρμογή της προπόνησης, η οποία αποτελεί καινοτομία στη σύγχρονη φαρμακολογία, αλλά έχει ήδη εδραιωθεί μόνο θετικά. Εφαρμόζοντας την κρέμα πρωί και βράδυ για ένα μήνα, μπορείτε να επιτύχετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 1. Το πέος γίνεται μεγαλύτερο, αυξάνεται σε μήκος και πάχος.
 2. Η ευαισθησία του πέους αυξάνεται, η διάρκεια του σεξ αυξάνεται πολλές φορές.
 3. Ο οργασμός γίνεται πιο φωτεινός.

Επιπλέον, λόγω ισχυρών ουσιών, ο παράγοντας διεισδύει στο κυτταρικό επίπεδο του πέους, με αποτέλεσμα να επεκτείνονται και να τεντώνονται τα σπηλαιώδη σώματα, το αποτέλεσμα διαρκεί για μια ζωή.

Τεχνική Chartham

Ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους

Η προπόνηση Chartham σημαίνει μια επιλογή από όλες τις υπάρχουσες ασκήσεις που έχουν κάνει το πέος να μεγαλώσει, ακόμη και κατά μερικά χιλιοστά ή ίντσες.

Η ουσία της τεχνικής έγκειται στην εκτίμηση ότι όσο περισσότερο τονίζεται ο μυς του πέους, τόσο πιο έντονα εμφανίζεται η ανάπτυξή του, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το μέγεθος.

Μην ξεχνάτε ένα τόσο σημαντικό σημείο για την ανάπτυξη του πέους όπως η προθέρμανση του πέους:

 • Οι θερμές διαδικασίες που ονομάζονται αυξάνουν τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα.
 • Συνήθως ο χρόνος προθέρμανσης είναι 10 λεπτά, δεν πρέπει να αγνοήσετε την προπαρασκευαστική προετοιμασία ή να είστε τεμπέλης, καθώς αυτό είναι ένα σημαντικό στάδιο που επηρεάζει την αύξηση του φαλλού.

Μασάζ πριν το μυρμήγκιασμα πριν από την άσκηση:

 1. Πάρτε το πέος σας στο χέρι και ανοίξτε την πρόσβαση στο όσχεο.
 2. Με το άλλο χέρι, πιέστε το όσχεο και τραβήξτε το μακριά σας. Σε αυτό το στάδιο, ο έντονος πόνος είναι φυσιολογικός. Κρατήστε το όσχεο σε τεντωμένη θέση για 10-20 δευτερόλεπτα.
 3. Τσιμπήστε το όσχεο έως και 10 φορές σε διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια 5 λεπτών της συνεδρίας και μην ξεχάσετε να ξεκολλήσετε το δέρμα.
 4. Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, είναι απαραίτητο να κάνετε μασάζ στο πέος για 2-3 λεπτά προκειμένου το πέος να αναπτυχθεί γρηγορότερα.

Βασική άσκηση Chartham:

 • Πιάστε το πέος με μια λαβή "δακτυλίου" και πιέστε αρκετά δυνατά.
 • Κάντε μια κίνηση, σηκώστε το χέρι, φτάστε στο κεφάλι, ενώστε το δεύτερο χέρι.
 • Εάν η άσκηση πραγματοποιηθεί σωστά, το κεφάλι γίνεται πιο κορεσμένο στο χρώμα και διογκώνεται λίγο.
 • Πρέπει να κάνετε περίπου 100 από αυτές τις προσεγγίσεις.
 • Στο τέλος της άσκησης, πρέπει να τσιμπήσετε το κεφάλι σας (περίπου 10-20 τσιμπήματα).
 • Αφού ζεστάνετε το πέος, εφαρμόστε το τζελ.

Οι προπονήσεις του Chartham πρέπει να γίνονται καθημερινά και τακτικά, και το πιο σημαντικό, όλα πρέπει να γίνονται σωστά για να μεγαλώσει το πέος. Υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά βίντεο στο Διαδίκτυο που δείχνουν πώς να το κάνετε σωστά.

Με βάση την εμπειρία και την ανατροφοδότηση από άνδρες που προτίμησαν αυτές τις ασκήσεις από άλλες, μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει το πέος παχύτερο και μακρύτερο, το κυριότερο είναι να μην είσαι τεμπέλης και να ακολουθείς σαφώς τις οδηγίες για την εκτέλεσή του.

Αυτό επιβεβαιώνεται από πολυάριθμες φωτογραφίες στις οποίες οι ιδιοκτήτες της ήδη εντυπωσιακής αξιοπρέπειας καταδεικνύουν τις παραμέτρους που επιτεύχθηκαν.

τέντωμα

Οι προπονήσεις των οποίων η κύρια άσκηση είναι το τέντωμα περιλαμβάνουν τη διεύρυνση του πέους ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας. Η τεχνική για την εκτέλεση της άσκησης έχει ως εξής:

 1. Μπείτε σε μια άνετη θέση - κάθεστε, με τα πόδια σε απόσταση πλάτους ώμων.
 2. Πάρτε τρία δάχτυλα για τη βλεφαρίδα, τραβήξτε μακριά από εσάς (δεν πονάτε).
 3. Πάγωσε σε αυτή τη θέση για 20 δευτερόλεπτα, περισσότερο εάν είναι δυνατόν χωρίς να νιώθεις άβολα, τότε μπορεί να χρειαστεί ένα λεπτό.
 4. Αφήστε, σταματήστε για 10 δευτερόλεπτα, επαναλάβετε 20-30 φορές.
 5. Αφού τελειώσετε την άσκηση, χτυπήστε ένα μέλος σε κάθε μηρό. Τα χτυπήματα πρέπει να είναι έντονα αλλά όχι επώδυνα.

Είναι απαραίτητο να κάνετε μια τέτοια άσκηση τρεις φορές την ημέρα, η μέθοδος λειτουργεί πιο αποτελεσματικά το πρωί, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καταγράφεται η μέγιστη ποσότητα ανδρικής ορμόνης που παράγεται.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο που να υπαγορεύει την αύξηση. Όλα εξαρτώνται από τα ατομικά χαρακτηριστικά του οργανισμού, την ανθρώπινη δέουσα επιμέλεια και άλλους παράγοντες.

Αν αναλύσουμε τις κριτικές, μπορούμε να πούμε ότι σε ενάμιση μήνα το πέος μπορεί να αυξηθεί κατά 1 cm ή λίγο λιγότερο, και όλα αυτά είναι ασκήσεις που θα βοηθήσουν στην αύξηση του μεγέθους του πέους με τα χέρια μας. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα δεν είναι γρήγορο.

Εάν δεν θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ, αλλά θέλετε να αυξήσετε μερικά εκατοστά το συντομότερο δυνατό, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό εργαλείο.

Αυτό το τζελ αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, λόγω των οποίων λαμβάνει χώρα η ανάπτυξη του φαλλού. Επιπλέον, η τακτική χρήση κεφαλαίων εγγυάται τα ακόλουθα μπόνους:

 • Βιώσιμη και ισχυρή στύση, ο χρόνος σεξουαλικής επαφής αυξάνεται.
 • Οι αισθήσεις κατά τη διάρκεια της επαφής γίνονται ελαφρύτερες.
 • Η λίμπιντο και η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνονται.

Δεδομένου ότι το προϊόν έχει περάσει όλες τις κλινικές μελέτες, αξίζει να σημειωθεί ότι το τζελ είναι κατάλληλο για άνδρες ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Πρακτική σύσπασης

Δαχτυλίδι πέους σύσφιξης πέους για μεγέθυνση

Για να αναπτυχθεί ο φαλλός, είναι απαραίτητο να προσθέσετε τη σύσπασή του στο τέντωμα του πέους.

Η σύσφιξη του πέους είναι η χρήση ειδικών δακτυλίων ή ταινιών που σφίγγουν το ανδρικό όργανο σε ήρεμη κατάσταση. Δηλαδή, το όργανο ξεκουράζεται, να το πω έτσι, αλλά διευρύνεται ταυτόχρονα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η μέθοδος είναι βοηθητική και δεν παρέχει από μόνη της σταθερή ανάπτυξη του πέους.

Το καλύτερο αποτέλεσμα θα είναι ένας λαστιχένιος δακτύλιος που πρέπει να φορεθεί στη βάση του πέους, θα διατηρήσει τις επιλεγμένες διαστάσεις σε ηρεμία σε αναρτημένη θέση.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ανάκληση:

 1. Πρέπει να αρχίσετε να σφίγγετε στα 5 λεπτά ανά προσέγγιση, δύο φορές την ημέρα.
 2. Για να αυξάνεται σταθερά το μέλος, πρέπει να αυξάνετε τον χρόνο χρήσης κατά 15 δευτερόλεπτα κάθε μέρα.

Συνοψίζοντας, είναι αδύνατο να μάθετε ποια μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατάσταση.

Είναι πάντα απαραίτητο να δοκιμάσετε αρκετές επιλογές, είναι καλύτερο να τις συνδυάζετε και να εξασκείστε τακτικά, χωρίς να ξεχνάμε τις ειδικές κρέμες.