Τζελ μεγέθυνσης πέους – πώς να το χρησιμοποιήσετε, βοηθάει;

Πολλοί άντρες έχουν ένα πολύ παγκόσμιο "πρόβλημα". Οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι με αυτό που τους έχει προικίσει η φύση - το μεγαλείο της αξιοπρέπειάς τους. Υπάρχουν ιατρικές και λαϊκές θεραπείες για την ανάπτυξη του σεξουαλικού οργάνου. Το τζελ για τη διεύρυνση του πέους θεωρείται ένα από τα Οι πιο αποτελεσματικές και ασφαλέστερες μέθοδοι. Αυτό είναι το άρθρο μας.

Από την εφηβεία και μετά, οι μελλοντικοί άνδρες ενδιαφέρονται για το μέγεθος που πρέπει να έχουν. Η άγνοια της ανατομίας και οι απόψεις των φίλων μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε αρνητική στάση απέναντι στα γεννητικά όργανα. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Το πέος μετριέται με ταινία εκατοστών

Λίγη ανατομία

Όλοι οι άνδρες έχουν διαφορετικά μεγέθη πέους. Το μέγεθος του φαλλού σε όρθια θέση είναι 12-18 cm. μέλος που< 12 cm σημαίνει μικρό, μικρότερο από 8 cm μικροπέος, περισσότερο από 18 cm - μεγάλο.

Είναι απαραίτητο να μετρηθεί σε όρθια κατάσταση εφαρμόζοντας χάρακα στο ηβικό οστό σε όλο το μήκος του οργάνου. Και επίσης μετρήστε σε ήρεμη κατάσταση. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε έναν χάρακα στο ηβικό οστό, τραβήξτε το πέος με το άλλο σας χέρι και μετρήστε.

Μέσα στο όργανο υπάρχει στυτικός ιστός και στις δύο πλευρές με μεγάλο αριθμό αιμοφόρων αγγείων, μεταξύ των οποίων υπάρχει μια σπογγώδης ουσία. Όταν γεμίζει με αίμα, το όργανο μεγαλώνει. Όσο πιο δυνατή είναι η ροή του αίματος, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το πέος.

Οποιοδήποτε προϊόν (ταμπλέτες, αλοιφές, τζελ) δεν μπορεί να επιμηκύνει φυσικά το πέος. Η ιδιότητά τους είναι να αυξάνουν την ποσότητα του αίματος που εισέρχεται στο πέος σε όρθια κατάσταση, προσθέτοντας επιπλέον, μερικές φορές πολυαναμενόμενα εκατοστά.

Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι. Υπάρχει NUP - αυτή είναι μια ολόκληρη ομάδα μεθόδων μεγέθυνσης πέους. Θα σας πούμε για πολλά από αυτά.

φαρμακευτική αγωγή

Μπορεί να χωριστεί σε τρεις ομάδες:

 1. Το αποτέλεσμα εξαπλώνεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Εφαρμόζεται αμέσως πριν από τη σεξουαλική επαφή.
 2. Μακράς διαρκείας. Χρησιμοποιούνται συστηματικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη μεγέθυνση του οργάνου.
 3. Επιπλέον με άλλες μεθόδους.

Μπορεί η αλοιφή να αυξήσει πραγματικά το μέγεθος; Για να αναπτυχθεί το πέος πρέπει να δημιουργηθεί νέος ιστός. Οι κρέμες και τα τζελ δεν μπορούν να προκαλέσουν αυτή τη διαδικασία.

Η επίδρασή τους είναι ότι η ροή του αίματος που προκαλούν προάγει το τέντωμα του στυτικού ιστού και μια σημαντική αύξηση της διεγερμένης κατάστασης του οργάνου.

Η συστηματική χρήση φαρμάκων μπορεί να λύσει το πρόβλημα του όρθιου μεγέθους. Ποια είναι η σύνθεση του τζελ και της αλοιφής για μεγέθυνση;

Πρόκειται για ουσίες που δυναμώνουν τους μύες, θερμαίνουν τους ιστούς και προκαλούν ροή αίματος στο όργανο. Η επίδραση αυτών των ουσιών πρέπει να υπολογίζεται με ακρίβεια, ώστε να μην προκαλούνται αρνητικές αντιδράσεις και να τηρείται η δοσολογία.

Τις περισσότερες φορές, οι αλοιφές και τα τζελ αποτελούνται από βότανα που χρησιμοποιούνται από καιρό στη λαϊκή ιατρική και υποστηρίζουν την ανάπτυξη του ανδρικού οργάνου.

Σύνθεση προϊόντων μεγέθυνσης πέους:

 • Διάφοροι τύποι βρύων και λειχήνων, των οποίων τα εκχυλίσματα προάγουν την κυκλοφορία του αίματος στο όργανο.
 • Ένα εκχύλισμα φρούτων και σπόρων σταφυλιού δίνει ελαστικότητα στα αιμοφόρα αγγεία.
 • Η τσάντα Shepherd's είναι πηγή βασικών μικροστοιχείων και βιταμινών.
 • Η αλλαντοΐνη (παραβανικό οξύ) δρα ως θεραπευτικός παράγοντας στον ιστό και διεγείρει το μεταβολισμό.
 • Το Goldenrod (Solidago canadénsis) έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
 • Γαϊδουράγκαθο (Cárduus) – προωθεί τη συσσώρευση τεστοστερόνης στο σώμα.
 • Το Epimedium είναι ένα φυτικό διεγερτικό στύσης.
 • Ο κοριός του Meyen είναι ενισχυτικό της σεξουαλικής επαφής.
 • Έκδοχα – έλαια, κερί, βιταμίνες.

Μπορεί επίσης να υπάρχει ορμονικό συστατικό. Δεν συνιστάται σε όλους να τα χρησιμοποιούν. Πριν από τη χρήση, πρέπει να γνωρίζετε ποιες παρενέργειες μπορεί να προκαλέσει η χρήση εξωτερικών παραγόντων. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα τζελ και οι αλοιφές δεν προκαλούν καμία ενόχληση.

Παρενέργειες

 1. Στομαχικές ενοχλήσεις - ναυτία, έμετος.
 2. Αλλεργικές αντιδράσεις στο όργανο - εξάνθημα, ερυθρότητα, κνησμός.
 3. Στυτική δυσλειτουργία, σχηματισμός πληγών στο πέος.

Τέτοιες ασθένειες προκαλούνται από φάρμακα κατώτερης ποιότητας ή απομιμήσεις. Το πιο αποτελεσματικό μέσο για τη μεγέθυνση του πέους είναι αυτό που ταιριάζει σε έναν συγκεκριμένο άνδρα. Ανάμεσα σε όλη την ποικιλία, πρέπει να επιλέξετε αυτό που θα παράγει την επιθυμητή δράση.

Το καλύτερο μέσο για να λύσετε ένα οικείο πρόβλημα

 1. Κρέμα gel με βάση το ιπποκάστανο, muira puama, ρίζα τζίντζερ και τζίνσενγκ που προάγει τον όγκο των οργάνων. Εύχρηστος. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα σε καθαρό σώμα. Αποτελεσματικό πριν από τη σεξουαλική επαφή ως λιπαντικό.

  Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από 2 μήνες με καθημερινή χρήση. Αυτό μπορεί να είναι 2-5 cm για τους ακόλουθους λόγους:

  • Συσσώρευση πρωτεΐνης στο πέος.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
  • Αυξάνει την ισχύ.
  • Αυξημένη ευαισθησία του πέους.

  Το φάρμακο έχει αντενδείξεις. Πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες.

 2. Ένα φυσικό ανδρικό φάρμακο ενίσχυσης που περιέχει λειχήνες, γαϊδουράγκαθο, περουβιανή μάκα και κέρατο. Ένα θρεπτικό τζελ που λειτουργεί πολύ γρήγορα. Η συνεχής εφαρμογή του οδηγεί σε απτά αποτελέσματα.
 3. Η αλοιφή βαρβέριου, τζίντζερ και ashwagandha έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από όσους την έχουν χρησιμοποιήσει. Χάρη στη σύνθεσή του, βελτιώνει την ελαστικότητα, την ευαισθησία του δέρματος, την ισχύ και παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Η συσκευή επέκτασης και το προϊόν προσφέρουν καλά αποτελέσματα.
 4. Ένα τζελ που βασίζεται σε εκχυλίσματα κέρατου, γαϊδουράγκαθου και περουβιανής μάκας είναι ένα άλλο αποτελεσματικό μέσο για την αύξηση της ανδρικής απόδοσης, το οποίο εφαρμόζεται στην καθαρή, στεγνή επιφάνεια του οργάνου ενώ βρίσκεται σε όρθια θέση.

  Κάντε μασάζ για 10-15 λεπτά (κινήσεις από τη ρίζα στο κεφάλι), σαν να τεντώνεστε. Η συνεχής χρήση για δύο μήνες θα φέρει απτά αποτελέσματα.

Χάπια μεγέθυνσης πέουςλειτουργούν με την ίδια αρχή: αυξάνουν τη ροή του αίματος στο πέος, βελτιώνουν τη στύση και παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή.

Τα πιο αποτελεσματικά είναι:

 1. ένα παρασκεύασμα με βάση την άλφα-κετογλουταρική αργινίνη, το ginseng, το εκχύλισμα παλμέτο, το ginkgo biloba και την πιπερίνη.
 2. ένα προϊόν που περιέχει Damiana, Tribulus terrestris και Ginseng.

Αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Ένα καλό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσα σε δύο μήνες μετά από μια τέτοια θεραπεία.

Συσκευή

Το πιο ριζοσπαστικό φάρμακο είναι ένα επεκτατικό. Λειτουργεί με βάση την αρχή μιας συσκευής συμπίεσης-απόσπασης της προσοχής.

Ως αποτέλεσμα του τεντώματος, σχηματίζονται νέα κύτταρα μέσα στο όργανο, τα οποία το διευρύνουν σωματικά. Λόγω άγνοιας, πολλοί το αποκαλούν λανθασμένα - διαστολέας, διαστολέας, και τα δύο ονόματα είναι λάθος.

Επέκταση για μεγέθυνση του ανδρικού φαλλού

Οι επιστήμονες ανέπτυξαν ένα ενισχυτικό ανάπτυξης πέους. Όταν χρησιμοποιείται σωστά, είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

 • Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 2-3 μήνες το νωρίτερο.
 • Η ρεαλιστική μεγέθυνση είναι 3-5 cm.
 • Συνιστάται να φοράτε τη συσκευή για αρκετές ώρες την ημέρα (3 ώρες το πρωί και 2 ώρες το βράδυ) για έξι μήνες.
 • Όχι μόνο σε μήκος, αλλά και σε πλάτος. Η ανάπτυξη των ιστών συμβαίνει σε ολόκληρο τον όγκο του οργάνου.
 • Αποτελείται από δύο κλεισίματα, πλαστικούς και δακτυλίους σιλικόνης, διάφορες επενδύσεις.
 • Μια επέκταση πέους μπορεί να είναι αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται σωστά.

Εάν δεν θέλετε να φοράτε τη συσκευή όλη μέρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία κενού - μια συσκευή για τη μεγέθυνση του πέους. Αυτή η συσκευή, η οποία τεντώνει τον φαλλό μέσω της πίεσης, αυξάνει τη ροή του αίματος.

Η συνεχής χρήση της αντλίας βοηθά στη μεγέθυνση του πέους, αλλά οι ασκήσεις πρέπει να είναι τακτικές και μακροχρόνιες.

Υαλουρονικό οξύ

Μεγέθυνση πέους με ενέσεις υαλουρονικού οξέος

Για να επηρεαστεί το όργανο σε όλο το πλάτος και το μήκος του, χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ, το οποίο εγχέεται.

 1. Είναι στο σώμα μας. Είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών στους ιστούς. Η εισαγωγή του γίνεται χωρίς απόρριψη και καταστρέφεται μετά από 7 μήνες έως ένα χρόνο.
 2. Λόγω του μικρού μεγέθους της κεφαλής του πέους, συνιστώνται ενέσεις για αύξηση όγκου και πρόωρη εκσπερμάτιση.
 3. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Η απαιτούμενη ποσότητα οξέος εγχέεται κάτω από το δέρμα και στη συνέχεια λειαίνεται στην επιφάνεια.

Μετά τη χορήγηση, ο ασθενής πηγαίνει σπίτι του. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε όλες τις συστάσεις του γιατρού.

Λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους

Μπορεί να μην έχουν όλοι την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ιατρικές μεθόδους. καταφεύγουν σε εναλλακτικές μεθόδους για να λύσουν το πρόβλημα.

Υπάρχουν δύο τύποι θεραπείας:

 1. Ασκήσεις ή εξωτερικές επιρροές που στοχεύουν σε ένα όργανο.
 2. Η χρήση αφεψημάτων και αφεψημάτων βοτάνων που επηρεάζουν τη σεξουαλική λειτουργία.

Η πρώτη μέθοδος προσφέρει πολλές επιλογές.

Ένα από τα παλαιότερα -Τζέλκινγκ.Πρόκειται για μια ειδική μορφή μασάζ που αποτελείται από κινήσεις «αρμέγματος» με τα χέρια από το ηβικό οστό μέχρι το κεφάλι.

Τα δάχτυλα (αντίχειρας και δείκτης) σχηματίζουν έναν δακτύλιο που πιέζει το όργανο. Καθημερινές 15λεπτες ασκήσεις με τζελ και αλοιφές δίνουν θετικά αποτελέσματα σε δύο μήνες.

Υπάρχουν επίσης λαϊκές θεραπείες για τη διεύρυνση του πέους - μια αντλία και μια πιο ακραία θεραπεία που πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας μια σπιτική συσκευή.

Η ανάπτυξη της αρρενωπότητας γίνεται με το να κρεμάσετε ένα βάρος σε ένα κορδόνι. Εκτελέστε περιστροφικές κινήσεις γύρω από τον δικό σας άξονα ή στο πλάι 10-15 φορές. Αυτό σχετίζεται με τραυματισμούς και επομένως χρησιμοποιείται πολύ σπάνια.

Κομπρέσα σόδας πριν από τη σεξουαλική επαφή. Αυτή η διαδικασία πιστεύεται ότι χρησιμεύει για τη μεγέθυνση του οργάνου και την αύξηση της ελαστικότητάς του. Μην βάζετε μαγειρική σόδα στο κεφάλι σας, μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα.

Η δεύτερη μέθοδος μεγέθυνσης του πέους περιλαμβάνει τη χρήση διαφόρων αφεψημάτων και βαμμάτων που βελτιώνουν τη στύση, τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και το μέγεθος του πέους. Για τους σκοπούς αυτούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ακόλουθα φυτά:

 1. Ρίζα τζίνσενγκ.
 2. Βάμμα θυμαριού και σκόρδου.
 3. σπόροι αψιθιάς.

Υπάρχουν πολλά βότανα που χρησιμοποιούνται για αυτούς τους σκοπούς. Ο καθένας πρέπει να αποφασίσει μόνος του τι είναι σωστό για αυτόν.