Πώς να μεγεθύνετε πραγματικά το πέος σας μέσω χειρουργικών επεμβάσεων και μηχανικών επιδράσεων

Ακόμη και στην εφηβεία, το ανδρικό γεννητικό όργανο είναι το μέρος του σώματος που τυγχάνει ιδιαίτερης προσοχής. Οποιαδήποτε φράση σχετικά με το ανεπαρκές μέγεθος μπορεί να γίνει πραγματική προσβολή. Γι' αυτό σχεδόν κάθε άντρας ονειρεύεται περισσότερη αξιοπρέπεια. Αλλά δεν ξέρουν όλοι πώς να μεγεθύνουν πραγματικά ένα πέος. πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι μύθος. Στη ροή των πληροφοριών, είναι σημαντικό να βρείτε μια τεχνική που πραγματικά ανταποκρίνεται στην εργασία και δεν προκαλεί βλάβη στο σώμα.

Κανονικά μεγέθη πέους

Είναι δύσκολο να δοθούν ακριβή στοιχεία σχετικά με το κανονικό μέγεθος του πέους επειδή αυτός ο δείκτης είναι ασαφής. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το πέος σε στύση πρέπει να έχει μήκος 12 έως 20 εκατοστά.

Σήμερα, τρεις έννοιες θα επισημανθούν σε αυτό το θέμα:

 • Μικροπενίς. Όταν είναι όρθιο, το μήκος του δεν είναι μεγαλύτερο από 2 cm.
 • Μικρό κόκορα. Όταν ενθουσιάζεται φτάνει σε μήκος τα 9, 5 cm, όχι περισσότερο.
 • Φυσιολογικό ανδρικό όργανο. Στη διεγερμένη κατάσταση από 9, 5 εκατοστά και άνω.

Όλες οι μετρήσεις λαμβάνονται από τη βάση του πέους, που βρίσκεται κοντά στο μπροστινό κοιλιακό τοίχωμα, μέχρι το κεφάλι. Όταν ένας άντρας βλέπει ότι στην πραγματικότητα οι παράμετροι της αξιοπρέπειάς του απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές, τίθεται το ερώτημα πώς να μεγεθύνει πραγματικά γρήγορα το πέος του. Η πιο γρήγορη μέθοδος είναι η χειρουργική επέμβαση, η μεγαλύτερη είναι η σωματική άσκηση.

Χειρουργική μέθοδος

Ένας αποτελεσματικός και σχετικά γρήγορος τρόπος για την ενίσχυση της ανδρικής αξιοπρέπειας είναι η χειρουργική επέμβαση. Η χειρουργική μέθοδος χωρίζεται σε δύο ομάδες: αύξηση του μήκους του πέους και αλλαγή όγκου του πέους.

Όταν αποκόπτονται οι σύνδεσμοι του ανδρικού οργάνου, το μήκος αλλάζει. Με αυτή τη μέθοδο είναι δυνατό να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα + 4 cm. Μετά τον χειρισμό, το πέος τοποθετείται οριζόντια σε όρθια κατάσταση. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση προέκτασης μετά την ολοκλήρωσή της.

Το πάχος αλλάζει με την εισαγωγή του δικού σας λιπώδους ιστού κάτω από το δέρμα του πέους. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται αλλομοσχεύματα.

Σπουδαίος!

Οποιαδήποτε χειρουργική μέθοδος απαιτεί προκαταρκτική και ενδελεχή εξέταση του ασθενούς για τον εντοπισμό πιθανών αντενδείξεων.

Επιπλοκές μετά την επέμβαση

Ο ασθενής πρέπει να ρωτήσει για επιπλοκές με τη συγκεκριμένη μεγέθυνση πέους. Για παράδειγμα, ένας άντρας μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος με την αισθητική μετά από μια χειραγώγηση.

Αλλά εκτός από την εμφάνιση, είναι πιθανές και άλλες συνέπειες που απαιτούν τη βοήθεια ιατρικού προσωπικού:

 • αιματώματα?
 • αιμορραγία από ραφές?
 • ουλές?
 • μόλυνση ράμματος?
 • σεξουαλική δυσλειτουργία προσωρινής ή μόνιμης φύσης·
 • τραύμα σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.
 • νέκρωση ιστού?
 • θρόμβοι αίματος;
 • μείωση, απώλεια ευαισθησίας του γεννητικού οργάνου.
 • λανθασμένη γωνία εγκατάστασης.
Ένας άντρας σκέφτεται να μεγεθύνει το πέος του

Μηχανικές συσκευές

Για να αυξηθεί το πάχος και το μήκος του πέους, νέες συσκευές έρχονται στην αγορά κάθε χρόνο που είναι βέλτιστες για ορισμένους καταναλωτές.

Αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μηχανικές συσκευές:

 • κρεμάστρες ρούχων;
 • παρενθέσεις?
 • ακροφύσια διαφόρων σχημάτων και διαμορφώσεων.
 • δαχτυλίδια?
 • Γοβάκια;
 • Επεκτάσεις.

Για να κατανοήσετε πώς να μεγεθύνετε πραγματικά γρήγορα το πέος, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα χαρακτηριστικά του προϊόντος, την αρχή λειτουργίας και τις συνθήκες χρήσης. Ίσως αξίζει να δοκιμάσετε την αποτελεσματικότητα των παραδοσιακών μεθόδων πριν χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, η μαγειρική σόδα, η οποία μπορεί να αραιώσει το αίμα και να αυξήσει τη ροή του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος, ειδικά στο πέος. Αυτή η ανώδυνη μέθοδος στο σπίτι θα πρέπει να συνδυαστεί με θεραπείες μασάζ.

Είναι δυνατή η προετοιμασία μιας συνταγής που αποτελείται από βιετναμέζικη κρέμα και NaHCO3. Για να το κάνετε αυτό, ανακατέψτε τη μαγειρική σόδα με ζεστό νερό για να σχηματιστεί μια πάστα, προσθέστε λίγη κρέμα (περίπου στο μέγεθος ενός σπιρτόξυλου), ανακατέψτε, κάντε μασάζ για ένα λεπτό και απλώστε στο δέρμα. Χάρη σε αυτό το εξαιρετικό φάρμακο, μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση του δέρματος του πέους, να τονώσετε την παροχή αίματος στο όργανο και φυσικά να αυξήσετε το μέγεθός του.

Πραγματική μεγέθυνση πέους με διαφορετικές τεχνικές

Πριν χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη μέθοδο, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ακόλουθες αποχρώσεις: είναι δυνατή η πραγματική μεγέθυνση του πέους και ποιους κινδύνους μπορεί να αναλάβει ο ασθενής όταν πραγματοποιήσει το όνειρό του; Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ανεξάρτητα από την τεχνική ή τη συσκευή που επιλέγεται, το μήκος του οργάνου δεν υπερβαίνει τα 5 cm. Επομένως, είναι σκόπιμο να εξετάσετε άλλες επιλογές εκτός από τη χειρουργική επέμβαση, καθώς αυτός ο χειρισμός είναι πειραματικός. Όταν συναινεί, ο καθένας ενεργεί με δικό του κίνδυνο και κίνδυνο.

Ένας άντρας που ονειρεύεται πραγματική μεγέθυνση πέους

μασάζ

Το μασάζ (Jelq) είναι η παλαιότερη μέθοδος ενίσχυσης ανδρικών οργάνων. Συνίσταται στην επανάληψη των ασκήσεων για αρκετούς μήνες.

Σπουδαίος!

Κάνοντας μασάζ και τεντώνοντας το πέος έως και μισή ώρα την ημέρα, μπορείτε να βελτιώσετε το αποτέλεσμα κατά 1-2 εκατοστά.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε κρέμα ή αλοιφή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία θα ενισχύσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας και θα ζεστάνει επίσης το όργανο.

Το Jelqing έχει 3 ποικιλίες:

 • Βρεγμένος. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει το ζύμωμα και το ζέσταμα του πέους. Εκτελείται κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό, τρίβεται με πετσέτα, πετσέτα ή τυλιγμένο σε πανί εμποτισμένο με ζεστό νερό.
 • Λιπασμένο. Πρέπει να γίνονται κινήσεις μασάζ στο πέος και να εφαρμόζεται λιπαντικό. Ο δείκτης και ο αντίχειρας πρέπει να κλείνουν σε ένα δαχτυλίδι. Στη συνέχεια, το πέος πιάνεται στη βάση και εκτελούνται κινήσεις ολίσθησης σε ολόκληρο το όργανο χωρίς συμπίεση. Πραγματοποιείται όταν η στύση δεν υπερβαίνει το ένα τρίτο. Εάν ενταθεί, πρέπει να ηρεμήσετε μέχρι να επιστρέψει στην απαιτούμενη κατάσταση.
 • Ξηρός. Τα δάχτυλα είναι στην ίδια θέση όπως για ένα μασάζ με λιπαντικό, μόνο που πρέπει να περικυκλώσετε τον ανδρισμό με όλα τα δάχτυλά σας. Είναι καλύτερο να κάνετε μασάζ το πρωί όταν η συγκέντρωση τεστοστερόνης στο σώμα είναι υψηλότερη. Κίνηση του χεριού από τη βάση στο κεφάλι.

Ένα σετ ασκήσεων και ένα ειδικό τζελ

Η οικιακή μέθοδος διεύρυνσης του ανδρισμού είναι πολύ δημοφιλής σήμερα. Επιτρέπει την πραγματική, ανώδυνη μεγέθυνση του πέους και δεν απαιτεί καμία επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση.

Υπάρχουν αποτελεσματικές ασκήσεις που είναι δημοσίως διαθέσιμες στο Διαδίκτυο ως βίντεο:

 • Τέντωμα. Το πέος πιάνεται σχεδόν στη βάση της βαλάνου και τραβιέται προς το μέρος σας. Αυτό βοηθά να ζεσταθούν οι μπάντες.
 • Τζέλκινγκ. Για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία, χρειάζεστε ένα ειδικό τζελ που έχει σχεδιαστεί για να μεγεθύνει το πέος. Το όργανο φέρεται σε ατελή στύση και πραγματοποιείται μασάζ χρησιμοποιώντας την τεχνική που περιγράφεται παραπάνω.
 • μασάζ. Είναι απαραίτητο να ομαλοποιηθεί η ροή του αίματος στο πέος. Εκτελείται 30 φορές με κυκλικές κινήσεις.
 • Κυκλική διαδρομή. Για να γίνει αυτό, το κεφάλι πρέπει να κρατηθεί τεντωμένο προς τα πάνω για 5-7 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, το πέος περιστρέφεται αριστερόστροφα ενώ τεντώνεται. Η άσκηση επαναλαμβάνεται 20 φορές. Μετά από κάθε κύκλο, το όργανο πρέπει να ανακινείται για να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία του αίματος.
 • αξιοθεατο. Εάν η στύση είναι ατελής, θα πρέπει να τραβήξετε το όργανο προς τους γλουτούς σας και να καθίσετε πάνω του προσεκτικά και αργά.
 • Μάχι. Το πέος φέρεται σε πλήρη στύση και το όργανο ταλαντεύεται κάθετα και οριζόντια. Κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης, πρέπει να ασκείται ένταση στους μυς του περινέου.
Το μέγεθος του πέους μετά τη μεγέθυνση επηρέασε την αυτοεκτίμηση ενός άνδρα

Τεχνική διατάσεων

Η πιο αποτελεσματική τεχνική που εγγυάται πραγματική μεγέθυνση πέους.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να επιτύχετε αποτελέσματα:

 • Καθημερινή επανάληψη χειρισμών. Μια μέρα χωρίς μαθήματα θα καταστρέψει τις προσπάθειές σας.
 • Η αύξηση της διάρκειας της άσκησης και η συχνότητα εφαρμογής της θα πρέπει να είναι σταδιακή. Για παράδειγμα, απαγορεύεται να κάνεις παρέα μια ώρα τη φορά. Το φορτίο πρέπει να αυξάνεται αργά.
 • Κατά τη διάρκεια της άσκησης, το πέος πρέπει είτε να μην είναι καθόλου όρθιο είτε να είναι μόνο ημιόρυτο. Διαφορετικά, μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί.

Τεχνική λαβής και διάτασης

Για αυτήν την τεχνική, 5 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά, αλλά η πραγματική μεγέθυνση του πέους κατά 2-3 cm μπορεί να επιτευχθεί σε λίγους μόνο μήνες. Τα μαθήματα αυτού του τύπου είναι βολικά επειδή μπορούν να διεξάγονται περισσότερες από μία φορές την ημέρα. Σκοπός της τεχνικής διάτασης και σύλληψης είναι η αύξηση του όγκου των θαλάμων του γεννητικού οργάνου.

Η σειρά των ασκήσεων είναι η εξής:

 • Το όργανο λιπαίνεται με τζελ ή κρέμα.
 • Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, χαϊδεύει το πέος και το πιάνει με κλειστό δείκτη και αντίχειρα. Μετακινεί το χέρι του από τη βάση στο κεφάλι. Είναι σημαντικό η λαβή να είναι σταθερή. Αυτό τεντώνει το δέρμα όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Όταν επιστρέφετε στη βάση του οργάνου, η λαβή πρέπει να ενισχυθεί για να συλλάβει περισσότερο αίμα στο πέος.
 • Η ταχύτητα της κίνησης πρέπει να αυξηθεί σταδιακά, θα πρέπει να γίνει αισθητή ο ενθουσιασμός.
 • Όταν επιτευχθεί πλήρης στύση, το δάχτυλο του δακτύλου πρέπει να συμπιεστεί ακόμη πιο σφιχτά για να συγκρατήσει το αίμα στον στυτικό ιστό.
 • Χωρίς να αφήσετε το χέρι σας, πρέπει να το πιάσετε στη βάση με το άλλο σας χέρι και να το τραβήξετε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι σημαντικό να μην αντιμετωπίζετε καμία ενόχληση.
 • Μείνετε σε αυτή τη θέση για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια τεντώστε προς τα δεξιά, αριστερά, κάτω και παντού για το καθορισμένο χρονικό διάστημα. Πρέπει να επαναλάβετε 4 φάσεις της άσκησης.
 • Μετά την ολοκλήρωση, το κράτημα στη βάση γίνεται πιο αδύναμο και γίνεται αισθητή μια παροχέτευση αίματος. Η εκσπερμάτωση είναι δυνατή.

Αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική εφόσον υπάρχει επαρκής λίπανση και σταθερό κράτημα. Ωστόσο, για να αποφευχθούν τραυματισμοί, αρνητικές συνέπειες και οδυνηρές αισθήσεις, η μέθοδος δεν πρέπει να εμποδίζει την κανονική κυκλοφορία του αίματος.