Διεύρυνση του πέους (πέος) των ανδρών: Μέσα, μέθοδοι, μέθοδοι, πώς να μεγαλώσετε και άλλα

διευρυμένο πέος

Το πέος είναι η αξιοπρέπεια του άντρα, που έχει μια ιδιαίτερη σημασία για έναν άντρα. Το πέος δεν είναι απλώς ένα όργανο, είναι η υπερηφάνεια του ανθρώπου.

Ιδανικά, όλοι μεταξύ 20 και 50 ετών θέλουν να έχουν τον μεγαλύτερο φαλλό για να ευχαριστήσουν το κορίτσι, να διασκεδάσουν και απλά να είναι περήφανοι για το μέγεθός της.

Κι αν όλα είναι ακριβώς αντίστροφα; Τι να κάνετε αν το μήκος και το πάχος δεν είναι ενθαρρυντικά;

Μην πανικοβληθείτε: θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο. Είναι καλύτερα να ενεργείτε, επειδή υπάρχουν διάφορες μέθοδοι και τρόποι για να μεγεθύνετε το πέος στο σπίτι και με τη βοήθεια ειδικών, χρησιμοποιώντας συσκευές, κρέμες, αλοιφές, ακόμη και λαϊκές συμβουλές.

Πότε να μεγεθύνετε το πέος: το μέγεθος είναι φυσιολογικό και ανεπαρκές

ένας άντρας που θέλει να μεγαλώσει το πέος του

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να μεγαλώσουν το πέος τους και δεν ξέρουν τι μέγεθος πρέπει να έχει για να ικανοποιήσουν πλήρως τη σύντροφό τους. Φυσικά, οι γυναίκες είναι επίσης διαφορετικές: η μία με τεράστιο φαλλό και η άλλη, ακόμη και με μικρό μέγεθος, καταφέρνει να έχει αρκετούς οργασμούς τη νύχτα.

Το μέγεθος του πέους θεωρείται φυσιολογικό εάν το μήκος του κατά τη διάρκεια της στύσης είναι 14-18 cm και η διάμετρος 3-4 cm, και αν είναι μικρότερο; Δεν πειράζει γιατί όλα μπορούν να επισκευαστούν. 2-3 εκατοστά με άσκηση θα εμφανιστούν κυριολεκτικά σε λίγες ημέρες-εγγυώνται πολλές μέθοδοι και θα εμφανιστούν επίσης 5-6 επιπλέον εκατοστά, αλλά τότε θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια ή να πάτε στην κλινική, όπου μπορούν να προσθέσουν όλα τα 7- 10

Για πολλούς, το μικρό μέγεθος του πέους προκαλεί ψυχολογική δυσφορία. Φαίνεται στον άνθρωπο ότι το όργανο του πρέπει να είναι μεγαλύτερο. Η ζωή με τέτοιες σκέψεις είναι επίσης δύσκολη, οπότε προσπαθήστε να προσθέσετε τουλάχιστον 1 εκατοστό. Η χαρά της επίτευξης του στόχου σας είναι πάντα ευχάριστη για να βελτιωθεί η σεξουαλική σας ζωή. Αν και πολλοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ανάπτυξη έχει ξεκινήσει, αρχίζουν να προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να μεγαλώσουν.

Μέθοδοι διεύρυνσης πέους: παππούς, λαϊκή και ιατρική

Μέτρηση μεγέθους πέους και μεγέθυνσης

Η σύγχρονη και παραδοσιακή ιατρική προσφέρει διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους διεύρυνσης του πέους για νέους άνδρες, ώριμους άνδρες και ηλικιωμένους άνδρες.

Μην ντρέπεστε για τέτοιες σκέψεις, γιατί αυτό το πρόβλημα δεν προέκυψε σήμερα. Στην αρχαιότητα, δεν ασχολούνταν μόνο με το κυνήγι, αλλά και με την αγάπη. Τότε δεν υπήρχαν χάπια ή θαυματουργές αλοιφές για τη διεύρυνση του πέους. Ο τρόπος του παλιού παππού να τεντώνει το πέος στο σπίτι είναι μέσω του αυνανισμού. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι τακτικές διαδικασίες αυξάνουν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Οι κινήσεις μασάζ και οι διατάσεις εκτελούνται ταυτόχρονα. Η μέθοδος είναι αξιόπιστη, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να περιμένετε το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν γρήγοροι τρόποι για να μεγαλώσετε το πέος σας στο σπίτι. Αξίζουν προσοχή καθώς τα αποτελέσματα θα ευχαριστήσουν τους άντρες. Το βίντεο θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε καθεμία από τις μεθόδους διεύρυνσης του πέους.

Συσκευές διεύρυνσης πέους

Όσο κι αν οι χρήστες αλοιφής και κρέμας τους επαινούν, οι προοδευτικοί άνδρες χρησιμοποιούν συχνά ειδικές συσκευές για να αυξήσουν το μήκος και το πλάτος του πέους και της βλεφαρίδας.

Επέκταση για διεύρυνση πέους

Τέτοιες θαυματουργές συσκευές αγοράζονται συχνότερα μέσω διαδικτυακών καταστημάτων ή καταστημάτων σεξ. Είναι σχετικά φθηνά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για μια ζωή και, αν θέλετε, να τα κληροδοτήσετε.

Οι πιο δημοφιλείς ήταν οι ακόλουθες ευρηματικές εφευρέσεις:

 • ανανέωση. . . Η ορθοπεδική συσκευή βοηθά στη διεύρυνση του πέους φτάνοντας σε διάμετρο έως 1, 5 cm και μήκος 3-4 cm κατά τη διάρκεια του έτους χρήσης. Δημιουργούνται διαφορετικοί τύποι: κενό, βρόχος, ιμάντας. Η λειτουργική αρχή είναι πρακτικά η ίδια για όλους: Όταν τεντώνεται το πέος, δημιουργούνται κενές κοιλότητες που γεμίζουν με νέα κύτταρα. Το μήκος δεν θα πάει πουθενά αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή.
 • φορείο. . . Λιγότερο αποδοτικό από ένα πρόγραμμα επέκτασης, αλλά μπορεί να φορεθεί ακόμη και κάτω από τα ρούχα όταν περπατάτε ή όταν εργάζεστε. Η συσκευή δεν τρίβεται, δεν πιέζει, δεν προκαλεί δυσφορία, αλλά διευρύνει σταδιακά το πέος.
 • Αντλίες κενού και αντλίες. . . Οι συσκευές ταξινομούνται ως ιατρικές συσκευές. Μπορούν να προταθούν από γιατρό εάν έχετε προβλήματα στο πέος. Ενίσχυση της ροής του αίματος, ενίσχυση των τοιχωμάτων των τριχοειδών αγγείων και των φλεβών. Απαιτείται καθημερινή διαδικασία. Η πορεία της θεραπείας θα είναι ιδανική: 2 συνεδρίες την ημέρα για 45 λεπτά.
 • Δαχτυλίδι διεύρυνσης πέους
 • Βάρη. . . Μια συσκευή με βάρος που επιμηκύνει ένα κοντό όργανο. Τα αποτελέσματα λαμβάνονται αλλά δεν είναι πολύ άνετα να φορεθούν.
 • Σπιτικά gadget. . . Είναι δύσκολο να πούμε τι έρχεται στο μυαλό για τους δασκάλους που θέλουν να διευρύνουν το πέος. Μερικές φορές οι προσαρμογές τους αξίζουν σεβασμό, αλλά συχνά οι ειδικοί θεωρούν τέτοια πράγματα ως περιέργεια που μπορούν να τραυματίσουν το πέος, ακρωτηριασμένο.

Υπάρχουν συσκευές και παιχνίδια που μπορούν να διευρύνουν προσωρινά το πέος κατά τη διάρκεια της οικειότητας. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Δαχτυλίδια ανέγερσης.
 • Εξαρτήματα πέους.

Αντιμετώπιση: δισκία, αλοιφές, κρέμες για την ανάπτυξη του πέους

Όταν χρησιμοποιείτε ειδικά χάπια, αλοιφές, καλλυντικές κρέμες, λοσιόν, σπρέι και άλλα φάρμακα, το αίμα συνήθως ορμά στον φαλλό. Επιτυγχάνεται βραχυπρόθεσμη επίδραση αύξησης, μάλλον τα αγόρια έχουν καλή ισχύ και όχι τα επιθυμητά εκατοστά. Ωστόσο, πολλοί κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν προϊόντα εκεί έξω που μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Λαϊκές μελωδίες: το καλύτερο και το ασυνήθιστο

Συνήθως, για να διευρύνουν το πέος, χρησιμοποιούν τις αυτοσχέδιες θεραπείες που βρίσκονται στο σπίτι. Δεδομένου ότι βοηθούν άντρες, έχουν το δικαίωμα να υπάρχουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τους δοκιμάσετε:

Τσίμπημα μέλισσας για μεγέθυνση πέους
 • Λουτρά για το πέος με σόδα.
 • Τρίψιμο του πέους με χυμό αλόης.
 • η χρήση αφέψημα από κράταιγο και τζίνσενγκ ·
 • Παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων με βάση το βαλσαμόχορτο, τα βατόμουρα, τα βατόμουρα και την οδό.

Υπάρχουν επίσης ακραίοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους. Πρέπει να ρισκάρεις με σύνεση, διαφορετικά μπορεί να μείνεις χωρίς τίποτα. Αυτές οι μέθοδοι πιπεριού περιλαμβάνουν:

 • με αποξηραμένους γαιοσκώληκες και τσουκνίδες.
 • Αποθεραπεία: Οι μέλισσες δαγκώνουν και αφήνουν τσίμπημα στο όργανο.

Ειδικές ασκήσεις για αύξηση του μήκους και του όγκου του πέους

Δεν θέλω να χρησιμοποιώ χημικά και συσκευές, προτείνεται να εξεταστούν εντελώς ακίνδυνοι τρόποι μεγέθυνσης του πέους με τη βοήθεια χεριών και συστήματος ειδικών ασκήσεων. Είναι καλύτερα να διεξάγετε ένα μάθημα χωρίς διαλείμματα για Σαββατοκύριακα ή διακοπές, τότε οι προσδοκίες θα δικαιωθούν.

Μασάζ ή αυτομασάζ στο πέος. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να εγγραφεί στην κλινική. Οι κινήσεις εκτελούνται με μερικώς όρθιο πέος με λιπαντικό. Για τσίμπημα, χάδι, πάτημα μέχρι πλήρους ανέγερσης. Τη στιγμή της κορύφωσης, σφίξτε το κεφάλι και τη βάση και προσπαθήστε να τεντώσετε το φαλλό όσο το δυνατόν περισσότερο κρατώντας τον σε αυτήν την κατάσταση για έως και 10 δευτερόλεπτα.

Jelqing. Η τεχνική προήλθε από τους Άραβες που προσπάθησαν να διευρύνουν οι ίδιοι το πέος για να αυξήσουν τη ροή του αίματος στο όργανο. Το πέος πιάνεται στη βάση με τα δάχτυλα που σχηματίζουν ένα δαχτυλίδι, στη συνέχεια το χέρι γλιστρά γρήγορα στο κεφάλι και σφίγγει το όργανο σε διαφορετικά σημεία. Οι κριτικές λένε ότι πρέπει να κάνετε jelqing 100 φορές σε μία προσέγγιση. Και έτσι κάθε μέρα. Οι άνδρες που δεν παραβιάζουν τους κανόνες θα αισθανθούν την αύξηση του μήκους του φαλλού.

Χειρουργική διεύρυνση πέους

χειρουργική διεύρυνση πέους

Η επέμβαση διεύρυνσης πέους είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, αλλά υπάρχει. Τέτοιες ριζικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται περιστασιακά από εκείνους που έχουν πολύ μικρό γεννητικό όργανο. Εάν έχετε μετρητά και καρδιά, δεν θα είναι δύσκολο να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Οι πλαστικοί χειρουργοί πραγματοποιούν επεμβάσεις μόνο σε ιατρική εγκατάσταση. Τις περισσότερες φορές, το πλαστικό του πέους προσφέρεται από ιδιωτικές κλινικές. Πραγματοποιούν διάφορους τύπους χειρουργικής επέμβασης για να απαλλαγούν από συγγενείς ανωμαλίες, για να διευρύνουν το όργανο όταν ένας άνδρας έχει σύνδρομο μικροπενίτιδας, για να απαλλαγούν από τον εκφυλισμό ιστού που σχετίζεται με την ηλικία. Και αν όλα είναι πραγματικά κακά, τότε προσφέρονται fallo προσθετικά. Το νέο όργανο, διευρυμένο, θα αποδειχθεί ικανό, όμορφο και αξιοπρεπές. Η νεαρή κυρία είναι απίθανο να μαντέψει τις δυσκολίες που πέρασε ο υπεράνθρωπός της για να έχει τέτοια αξιοπρέπεια στο παντελόνι του. Οι χειρουργικές επεμβάσεις γίνονται σπάνια: είτε λόγω του υψηλού κινδύνου είτε του τιμήματος της απόλαυσης.

Όταν οι άνδρες σχεδιάζουν να κάνουν μεγέθυνση πέους στο σπίτι, οι άντρες θέλουν η αξιοπρέπειά τους να μεγαλώνει με άλματα. Μην κολακεύετε τον εαυτό σας, πρέπει να δείξετε επιμονή, υπομονή και επιμέλεια. Και μόνο τότε ο «φίλος» σας θα ακούσει τις επιθυμίες σας: η σεξουαλική σας ζωή θα βελτιωθεί και η δυσαρέσκεια θα φύγει. Αυτό σημαίνει ένα αξιοπρεπές μέγεθος!