Πώς να μεγαλώσετε το πέος σας στο σπίτι: μαγειρική σόδα, μασάζ, άσκηση

Πώς να κάνετε ένα μέλος ψηλότερο στο σπίτι, λεπτομερείς συμβουλές και συμβουλές. Τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγέθυνση πέους, μαγειρική σόδα, μασάζ και άσκηση. Χρήσιμη εμπειρία και συμβουλές για άνδρες κάθε ηλικίας.

Πώς να κάνετε ένα μέλος ψηλότερο

Δεν είναι για τίποτα που οι άντρες αποκαλούν αξιοπρέπεια στο πέος. Η αυτοεκτίμηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος. Ως εκ τούτου, οι άνδρες προσπαθούν να κάνουν το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο και να δίνουν ευχαρίστηση στη σύντροφο. Παρακάτω είναι οι κύριες μέθοδοι αλλαγής μεγέθους πέους.

Το πέος είναι ένα σημαντικό όργανο του άνδρα. Κάποιος μπορεί να συναντήσει παράπονα για ανεπαρκές μέγεθος. Οι άντρες συχνά το σκέφτονται αβάσιμο. Ένα άκρο μπορεί να θεωρηθεί μικρό εάν το μήκος του σε κατάσταση διέγερσης είναι μικρότερο από 8 cm. Τρόποι για να μεγαλώσετε το πέος σας και πώς να μεγαλώσετε το πέος σας στο σπίτι:

  • η χρήση ειδικών εργαλείων (τζελ, δισκία).
  • Τεχνικές μασάζ?
  • Εκτέλεση ειδικά σχεδιασμένων ασκήσεων.
  • Εφαρμογή αντλίας.

Είναι σημαντικό η μέθοδος να μην είναι μόνο αποτελεσματική αλλά και ασφαλής για την υγεία των ανδρών. Τότε θα είναι δυνατό να διδαχτεί ένα καλό και παχύ πέος.

Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα στο σπίτι

Μια απλή και προσιτή οικιακή θεραπεία είναι η μαγειρική σόδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τη μορφή λουτρών. Συνιστάται να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε ένα λίτρο νερό. Το πέος σε κατάσταση απενεργοποίησης πρέπει να βυθιστεί στο διάλυμα για 10 λεπτά. Σύντομα θα παρατηρήσετε μια μικρή αύξηση στο μήκος.

Το τρίψιμο μαγειρικής σόδας σε ένα ελαφρώς υγρό πέος είναι καλό. Αυτό το scrub πρέπει να εφαρμόζεται χωρίς το κεφάλι για να αποφευχθεί ο ερεθισμός. Δεν συνιστάται η χρήση λεμονάδας για άνδρες με ατομική δυσανεξία, ουρολογικά προβλήματα και φλεγμονή στο πέος.

Πώς αλλιώς μπορείς να το κάνεις αυτό

Ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε ορισμένες ασκήσεις. Μερικοί άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό και προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους. Πώς μπορεί ένα μικρό μέλος να παραταθεί, σε αυτή την ερώτηση δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί απάντηση.

Μια κοινή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή άντλησης που τραβά σταδιακά το πέος προς τα έξω. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.

Κατά τη διάρκεια της οικειότητας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ασκεί πίεση στη βάση του πέους, εμποδίζοντας το αίμα να ρέει έξω. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να μεγεθύνετε με ασφάλεια το πέος κατά τη διάρκεια του σεξ και να κάνετε την πράξη περισσότερο.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αλλάξετε το μέγεθος του πέους σας είναι χρησιμοποιώντας ένα ακροφύσιο. Κατά τη διάρκεια του σεξ, βοηθά στη διεύρυνση του πέους κατά μέσο όρο δύο ίντσες. Ο σύντροφος θα παρατηρήσει αυτήν την προσαρμογή, αλλά ταυτόχρονα και οι δύο σύντροφοι θα λάβουν νέες αισθήσεις από την οικειότητα που παρέχουν ποικιλία.

Προσφέρονται προϊόντα για τη διεύρυνση του πέους. Τυπικά αυτά είναι τζελ που διεγείρουν τη ροή του αίματος. Η επίδραση αυτών των κεφαλαίων είναι βραχυπρόθεσμη, αρκεί μόνο για τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ορισμένα τζελ έχουν αθροιστικό αποτέλεσμα, αυξάνοντας το μέγεθος του πέους κατά μερικά εκατοστά. Κατά την επιλογή τέτοιων κεφαλαίων, είναι σημαντικό να μελετήσετε προσεκτικά τη σύνθεση για να αποφύγετε τον ερεθισμό.

Μια άλλη επιλογή για πραγματική ενίσχυση της αξιοπρέπειας είναι η πλαστική χειρουργική. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό. Η μέθοδος είναι ακριβή και συνεπάγεται μια περίοδο σεξουαλικής αποχής αμέσως μετά την επέμβαση.

Μασάζ: οδηγίες χρήσης

Κάντε το πέος πιο παχύ στο σπίτι και μπορείτε να κάνετε περισσότερα με μασάζ. Πριν ξεκινήσετε, συνιστάται να ζεσταίνετε το πέος τοποθετώντας μια ζεστή, υγρή πετσέτα πάνω του τρεις φορές στη σειρά. Αυτό εξασφαλίζει τη ροή του αίματος και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας. Το μασάζ μπορεί να γίνει στεγνό ή με λιπαντικό.

Και στις δύο περιπτώσεις, η οδηγία είναι παρόμοια και παρέχει τις ακόλουθες ενέργειες:

  1. Χρησιμοποιήστε παλινδρομικές κινήσεις για να φέρετε το πέος σε στύση.
  2. Τραβήξτε πίσω την ακροποσθία και φέρτε την πίσω.
  3. Κάντε μασάζ σε όλο το μήκος του πέους χωρίς να αγγίξετε το κεφάλι.

Συνιστάται να κάνετε έως και 60 κινήσεις, αυτό είναι 15 λεπτά μασάζ.

Ασκήσεις πέους

Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις που κάνουν το πέος ογκώδες και παχύ:

  • πιάστε τη βάση του όρθιου πέους με ένα δακτύλιο του δείκτη και του αντίχειρα, στη συνέχεια θα πρέπει να σηκωθεί αργά και το πέος να τεντωθεί (συνιστάται να κάνετε 40 επαναλήψεις πρώτα, να αυξάνετε καθημερινά και να φτάνετε τις 200).
  • Πιάστε το πέος με την παλάμη σας και πιέστε για 10 δευτερόλεπτα για να αποφύγετε τις οδυνηρές αισθήσεις. Πρέπει να μετακινήσετε το πέος σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί μόνο με τακτική άσκηση.

Πώς να κάνετε ένα κεφάλι μεγαλύτερο

Ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους

Μερικοί άνδρες πρέπει να έχουν τη βλεφαρίδα τους μεγεθυμένη. Αυτό είναι απαραίτητο όταν το πλάτος είναι μικρότερο ή ίσο με το πέος. Σε αυτή την περίπτωση, ένας άντρας και μια γυναίκα δεν έχουν πλήρη αίσθηση από το σεξ. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε το κεφάλι μόνοι σας με τη βοήθεια ειδικών χειρισμών.

Το αποτέλεσμα είναι μια συστολή του όρθιου πέους στη βάση. Πρέπει να κρατήσετε τα δάχτυλά σας μέχρι την έναρξη της μέγιστης στύσης. Στη συνέχεια, αφήστε το πέος και επαναλάβετε τον χειρισμό όταν εμφανιστεί χαλάρωση. Συνιστάται να κάνετε την παρουσίαση της άσκησης 10 φορές την ημέρα. Αυτό θα βοηθήσει στη μεγέθυνση της βλεφαρίδας και στην επίτευξη μακροχρόνιας στύσης.

Για την επόμενη άσκηση, καθίστε στην άκρη του κρεβατιού ή της καρέκλας με τα πόδια σας ανοιχτά. Αφού πάρετε την αρχική θέση, πιέστε το πέος με το χέρι στη βάση και χτυπήστε απαλά το δεξί και το αριστερό πόδι. Είναι σημαντικό η άσκηση να μην συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις. Συνιστάται η εκτέλεση του χειρισμού για 5-7 λεπτά.

Επιπλέον, ο όγκος του κεφαλιού μπορεί να αυξηθεί με κινήσεις παρόμοιες με το άρμεγμα μιας αγελάδας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας από τη βάση στο κεφάλι χωρίς να μειώσετε τη δύναμη της πρόσκρουσης. Αφιερώστε 10 λεπτά την ημέρα. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η βλεφαρίδα τροφοδοτείται ενεργά με αίμα.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω ασκήσεις μπορεί να συνδυαστεί. Ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν πραγματοποιείται τακτικά για τον καθορισμένο χρόνο. Είναι σημαντικό οι χειρισμοί να μην προκαλούν πόνο και δυσφορία.

Οπτικά

Επέκταση για διεύρυνση πέους

Μερικοί άνδρες θέλουν να κάνουν μια εξωτερική εντύπωση στις γυναίκες. Για να γίνει αυτό, προσπαθούν να κάνουν το πέος να φαίνεται μεγάλο. Εάν ένας άντρας είναι σαφώς υπέρβαρος, η απώλεια βάρους θα βοηθήσει. Σταδιακά, οι εναποθέσεις λίπους θα φύγουν από την κοιλιά και την ηβική περιοχή και το πέος θα γίνει πιο ογκώδες.

Στους άνδρες, υπάρχουν πολλές τρίχες στον ηβικό και στους όρχεις και καλύπτει επίσης τη βάση του πέους. Συνιστάται να τα ξεφορτωθείτε και στη συνέχεια οπτικά το πέος θα γίνει μερικά εκατοστά μακρύτερο.

Υπάρχουν ειδικά εσώρουχα που κάνουν το πέος να φαίνεται πιο ογκώδες. Αυτό επιτρέπει σε έναν άντρα να εντυπωσιάσει, γιατί ακόμη και μέσω παντελονιού θα αναδείξει τέτοια αξιοπρέπεια.