Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι μεγέθυνσης του πέους

Μέγεθος πέους ανά εκατοστό

Οι άντρες ξοδεύουν εκατομμύρια δολάρια σε προϊόντα φαλλικής ανάπτυξης ετησίως. Στις αρχές του 21ου αιώνα, καταγράφηκε συγκλονιστική διεύρυνση του πέους στις ΗΠΑ. Ο Καλιφορνέζος D. Marshall κέρδισε 25 εκατοστά αντί για το παλιό 12.

Όσον αφορά τη διεύρυνση, δύο μέθοδοι λειτουργούν: η χειρουργική οδός ή συντηρητικές τεχνικές και τεχνικές. Θα σας πούμε τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε το μήκος και το πάχος του πέους. Μια πραγματική αύξηση 2-5 cm μπορεί να επιτευχθεί χωρίς κανένα πρόβλημα!

Οι καλύτεροι τρόποι αναβάθμισης

Μια σειρά τεχνικών προκαλούν αύξηση της μάζας του στυτικού ιστού, την ανάπτυξη σπογγώδους ιστού. Η τακτική άσκηση τεντώνει τον χιτώνα (τα λευκά του πέους). Ένας άντρας αυξάνεται σε μήκος, περιφέρεια.

Αποτέλεσμα:

 • Διόρθωση μεγέθους πέους.
 • Εξάλειψη της πρώιμης εκσπερμάτωσης - οι ασκήσεις για μήκος και πάχος προσθέτουν το αποτέλεσμα της παράτασης της σεξουαλικής επαφής.
 • στύση υψηλής ποιότητας, γενική βελτίωση της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

Τέντωμα ιστών

Η έλξη επιμηκύνει τον φαλλό. Το σώμα δέχεται ώθηση για μεγέθυνση του πέους. Τα εσωτερικά αποθέματα στοχεύουν στην προσαρμογή του ιστού του πέους στο στρες - ο χιτώνας που υποστηρίζει τους συνδέσμους εκτείνεται, ο όγκος του στυτικού ιστού αυξάνεται.

Διεύρυνση πέους

Κορυφαίες τεχνικές έλξης:

 • Jelqing;
 • Κάθισμα;
 • Αντλία;
 • χειροκρότημα;
 • Stretch Jai.

Jelq

Ισχυρό κόλπο για μεγέθυνση του πέους. Η πρακτική χρήση απαιτεί χέρια και μερικά αξεσουάρ.

Πως δουλεύει:

 • άφθονη άντληση αίματος στον στυτικό ιστό.
 • ο σχηματισμός ενός νέου δικτύου τριχοειδών αγγείων που διεισδύουν στο πέος. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα αποσύνθεσης ξεπλένονται.
 • γενική αύξηση του τόνου, αντοχή, στύση. Οι άνδρες παραμένουν σεξουαλικά ενεργοί μέχρι το γήρας, βελτιώνουν την ορμονική τους ισορροπία.
 • ο φαλλός μεγαλώνει σε περιφέρεια και μήκος. Το Jelqing για στύσεις άνω του 80% οδηγεί σε αύξηση της διαμέτρου, 40-60% - αυξάνει το μήκος του κορμού.

Το Jelq χωρίζεται σε υγρό, ξηρό. Οι τεχνικοί διακρίνονται από την παρουσία λιπαντικού.

Σύσφιξη

Το Klemp είναι ένα σφίξιμο ενός όρθιου πέους με ένα σφιγκτήρα. Κρατάει αίμα στον πρησμένο κορμό. Η άσκηση διαρκεί αρκετά λεπτά. Η τεχνική είναι κατάλληλη για προηγμένα NUP και βοηθά στη βελτίωση του πέους σε ηρεμία.

Σφιγκτήρες για τη διεύρυνση του πέους

Το τερματικό χρησιμοποιεί σφιγκτήρες καλωδίων.

Ιδιότητες:

 • το καλύτερο σχήμα για τη σωστή τεχνική εκτέλεσης.
 • κολλήστε γρήγορα, χαλαρώστε.

Ο σφιγκτήρας είναι προσαρτημένος στο τύλιγμα. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ένα πυκνό υλικό. Οι έμπειροι σφουγγαρίστρες χρησιμοποιούν ποντίκι από νεοπρένιο. Ο ρυθμισμένος χρόνος ελέγχεται από ένα χρονόμετρο.

Πέος κάθεται (φουφέρ)

Το τεμπέλιο τέντωμα είναι το πλησιέστερο ανάλογο της τεχνικής έλξης BPS, σχεδιασμένο να λειτουργεί με τους άνω συνδέσμους του πέους. Η άσκηση πραγματοποιείται σε μια κατάλληλη στιγμή. Ο στόχος είναι να αυξηθεί το μήκος ανάπαυσης.

Μέθοδος:

 • σηκωθείτε από καθιστή θέση.
 • τραβήξτε έξω το βαρέλι με το χέρι, κρατώντας σταθερά τη βάση της κεφαλής.
 • τεντώστε μεταξύ των ποδιών.
 • τοποθετήστε το κεφάλι από την πλευρά των γλουτών.
 • πάρτε τα χέρια σας, σφίξτε τα πόδια σας.
 • Κρατήστε το εκτεταμένο μέλος και καθίστε προσεκτικά.

Εάν το πέος είναι «μουδιασμένο», κάντε ένα διάλειμμα. Επαναλάβετε 2-3 προσεγγίσεις. Τραβώντας τους ιμάντες, ο κορμός γίνεται μακρύτερος, οι άνω ιμάντες.

Τέντωμα με επέκταση

Επέκταση για διεύρυνση πέους

Η συσκευή τεντώνει το σηραγγώδες σώμα, μυϊκές ίνες, διεγείρει τον ιστό του πέους να αυξηθεί. Η επέκταση φοριέται για τουλάχιστον 6 ώρες την ημέρα. Επιλέξτε μηχανικό (η κεφαλή συνδέεται με ιμάντα, βρόχο) ή ηλεκτρική σκούπα.

Το αποτέλεσμα της προπόνησης βασίζεται στη σταδιακή αύξηση του μήκους των αλτήρων. Οι άνδρες που φορούσαν το Ex σύμφωνα με τους κανόνες έφτασαν σε μήκος +2, 5 εκατοστά.

Διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος

Η ισχυρή, μη αναστρέψιμη πρόοδος είναι αδύνατη χωρίς βελτίωση της παροχής αίματος στο πέος.

αντλία νερού

Η θεραπεία LOD (μια κατηγορία αγγειακής άσκησης) πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας αντλίες. Η τεχνική βελτιώνει την κατάσταση των μεγάλων αρτηριών, των μικρών τριχοειδών αγγείων που τρέφουν το πέος. Η αύξηση του μήκους επιτυγχάνεται με μεγάλες συνεδρίες άντλησης. Εναλλάσσονται με ένα μικρό διάλειμμα. Μεταβλητό φορτίο, χαλάρωση, τέντωμα της μεμβράνης, το σπογγώδες σώμα. Το πέος είναι διευρυμένο.

Οι αντλίες αέρα και νερού λειτουργούν για πρόοδο. Το ζεστό νερό είναι πιο ήπιο. Το αποτέλεσμα βασίζεται στη σωστή επιλογή του μεγέθους του εμβόλου.

μασάζ

Μια ισχυρή ροή αίματος ξεκινά σε όλες τις δομές του πέους. Η άσκηση πραγματοποιείται με και χωρίς λιπαντικό μετά από ένα ζεστό ντους.

Μασάζ για τόνωση της ανάπτυξης του πέους

Μέθοδοι:

 • Μασάζ ζώνης- Τα δάχτυλα τοποθετούνται στη λαβή OK. Το χέρι μετακινείται από τη ρίζα, με μέτρια πίεση στον κορμό. Όταν φτάσουν στο κεφάλι, επιστρέφουν το κράτημα. Τα άνω και κάτω σημεία τρίβονται σε κύκλο.
 • Κεφάλι χελώνας- σφίξτε το κεφάλι, τρίψτε την επιφάνεια σε κύκλο με τον αντίχειρά σας, παρατηρώντας ήπια πίεση.
 • καίγοντας ινδικό σχοινί- Τα δάχτυλα πιέζουν σταθερά τη βάση μεταξύ τους, με το άλλο χέρι να στηρίζει τον κορμό. Τα δάχτυλα κινούνται πάνω και κάτω γρήγορα, εκτελώντας 9-40 επαναλήψεις.

Οι τεχνικές μασάζ θεραπεύουν τον προστάτη.

Διάφορες μέθοδοι χειρουργικής διεύρυνσης του πέους εφαρμόζονται σε κλινικές.

Χειρουργική επέμβαση

Πύκνωση ραχιαίου

Κάθε ένα έχει ένα διαμέρισμα μεταξύ του στυτικού ιστού. Είναι σαν μια ατσάλινη ζώνη που εμποδίζει την ανάπτυξη και επηρεάζει αρνητικά το τέντωμα από την άσκηση. Το πάχος εξαρτάται από το άτομο.

Δοκιμή πάχυνσης ραχιαίου:

 • βάλτε μια επέκταση?
 • τεντώστε το πέος, νιώστε το πάχος. Το διάφραγμα κατεβαίνει στη μέση, κατά μήκος του κορμού μέχρι την ακροποσθία. Δάχτυλα ψηλαφητά σαν τεντωμένη κολλητική ταινία.
 • τα σπηλαιώδη σώματα που βρίσκονται κοντά γίνονται αντιληπτά ως μαλακοί ιστοί.
Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης πέους

Μπορεί να σχηματιστεί ίνωση στο πίσω μέρος του πέους.Το tunica albuginea πυκνώνει με την ηλικία, κατά τη διάρκεια του ενεργού ξηρού αυνανισμού, από το τακτικό αγχωτικό σεξ.

Μερικές φορές χορδές εμφανίζονται στον κορμό που επηρεάζουν την καμπυλότητα του πέους. Το λώρο του ουλώδους ιστού τρέχει παράλληλα με την ουρήθρα. Ο πυκνός σχηματισμός καθιστά το τέντωμα δύσκολο στην επέκταση. Και οι δύο ανωμαλίες αφαιρούνται χειρουργικά.Για να εξαλείψετε τους κινδύνους, προθερμανθείτε πριν από την άσκηση, για να αυξήσετε, χρησιμοποιήστε κρέμες για να αυξήσετε την ελαστικότητα του δέρματος.πίσω στο περιεχόμενο

Λιγαμεντοτομή

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός τεμαχίζει τον σύνδεσμο. Μια εξασθενημένη ζώνη στήριξης χαλαρώνει + 3-5 cm στο μήκος του πέους. Η διαδικασία πραγματοποιείται μετά από εξετάσεις και συζητήσεις με γιατρό.

Ο ασθενής βυθίζεται σε γενική αναισθησία. Ο χρόνος λειτουργίας είναι 30 λεπτά.Μετά το κόψιμο, οι κορδέλες φοριούνταιφορείο, τότε -Ανανέωση. Η αύξηση παρατηρείται στη στύση, οι ορατές αλλαγές είναι ελάχιστα αισθητές σε ηρεμία.

Βιοδιασπώμενη μήτρα

Η μήτρα είναι ένα προϊόν μηχανικής ιστού κατασκευασμένο από συμπολυμερές γαλακτικού οξέος. Μέγεθος: 5-10 εκατοστά μήκος. Στον ιστό του πέους, διασπάται σε CO2, νερό και υποστηρίζει την ανάπτυξη των κυττάρων. Ο συνδετικός ιστός αναπτύσσεται στη δομή της μήτρας. Για αυτό το στάδιο, πραγματοποιείται πρόσθετη σπορά των κυττάρων του ασθενούς.

Μετά τη λειτουργία, η ανάπτυξη της περιφέρειας φτάνει τα 3 cm, όταν το πλαίσιο μήτρας διαλυθεί, το αποτέλεσμα μειώνεται στα 5-10 mm. Στην πραγματικότητα, η τεχνική είναι αναποτελεσματική, αλλά είναι διαθέσιμη σε πολλές ανδρολογικές κλινικές.

Στην οικεία χειρουργική επέμβαση υπάρχουν ενέσεις υαλουρονικού οξέος και εμφυτεύματα τζελ σιλικόνης. Και οι δύο πράξεις αυξάνουν το εύρος.

Λαϊκές μελωδίες

Οι παλιές συνταγές λειτουργούν καλά όταν προσεγγίζονται χωρίς φανατισμό.

Παραδοσιακές μέθοδοι:

 • Αποθεραπεία- το τσίμπημα της μέλισσας μειώνει το ιξώδες του αίματος, τη βλαβερή χοληστερόλη, αυξάνει την αιμοσφαιρίνη. Το δηλητήριο διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και περισσότερο αίμα ρέει στο πέος.
 • Αποθεραπεία για διεύρυνση πέους
 • Σόδα και μέλι- ζεστές κομπρέσες, μασάζ, κομπρέσες με βάση το μείγμα μελιού και σόδας είναι καλή προετοιμασία για προπόνηση, ασκήσεις.
 • Σόδα και μέλι για μεγέθυνση πέους
 • Βοτανοθεραπεία καιΤα φαρμακευτικά βότανα αποτελούν χρήσιμη υποστήριξη για τεχνικές αύξησης. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι απαραίτητα για τη λίμπιντο, τη δύναμη και την ανάπτυξη των οικείων μυών. Το καλύτερο: φασκόμηλο, τσουκνίδα, δεντρολίβανο, χήνα χήνας, γιοχίμπε, τζίνσενγκ.
 • Φυτικό φάρμακο για τη διεύρυνση του πέους
 • αιθέρια έλαια - χρησιμοποιούνται σε τεχνικές μασάζ. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την κυκλοφορία του αίματος. Το καλύτερο: ylang-ylang, τζίντζερ, κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, θυμάρι, σανταλόξυλο.
Αιθέρια έλαια για τη διεύρυνση του πέους

Οικιακές θεραπείες

Χειροκίνητο τέντωμα, το jelq ασκείται στο σπίτι δωρεάν (εκτός από χειρουργικές επεμβάσεις). Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορούν να βελτιώσουν την πρόοδο.

Ακροφύσια

Τα παιχνίδια επιμηκύνουν αμέσως το πέος, καθυστερούν την εκσπερμάτωση. Η κινητή δυνατότητα αλλαγής μεγέθους είναι δημοφιλής στο σεξ.

Τύποι:

 • Άνοιξε- Αφήστε το κεφάλι σας ελεύθερο, διατηρήστε την ευαισθησία σας.
 • κλειστό- εξασφαλίστε αύξηση 3-10 cm.

Τα δερμάτινα προϊόντα Cyber μεταφέρουν τις καλύτερες αισθήσεις αφής. Αναλαμβάνουν γρήγορα τη θερμοκρασία του δέρματος, είναι ρεαλιστές.

Κρέμες, αλοιφές, τζελ

Οι τοπικές θεραπείες υποστηρίζουν τη στύση, βελτιώνουν την πρόοδο της εκπαίδευσης. Με κρέμες και αλοιφές, το πέος μεγαλώνει γρηγορότερα κατά τη διάρκεια του τζελκινγκ, του τεντώματος, του μασάζ.

Κρεμάστρες

Προοδευτική μέθοδος αύξησης του μήκους. Οι κρεμάστρες είναι κενές, μηχανικές. Στο πέος συνδέεται ένα φορτίο που ασκεί δύναμη έλξης στους ιστούς και τους συνδέσμους του πέους. Η άσκηση πραγματοποιείται καθιστή, λιγότερο συχνά όρθια. Το αποτέλεσμα της προπόνησης είναι +2 εκατοστά.

Φαρμακολογική υποστήριξη, διατροφή, συμπληρώματα διατροφής

Η έλλειψη βιταμινών, αμινοξέων, μικρο- και μακροθρεπτικών συστατικών εμποδίζει την ανάπτυξη του πέους σε μήκος και πάχος.

Υγιεινό φαγητό:

 • Μελισσοκομικά δώρα.
 • Σπανάκι, σπαράγγια, σέλινο?
 • Λάδι κολοκύθας?
 • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ;
 • Θαλασσινά;
 • Κρέμα γάλακτος.

Βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα:

Βιταμίνες για τη διεύρυνση του πέους
 • Βιταμίνη Ε, C, αργινίνη- για τη γενική σεξουαλική υγεία, την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων, την κυκλοφορία του αίματος. Απαιτείται τις ημέρες ενεργού εκπαίδευσης.
 • ψευδάργυρος- για λίμπιντο, ισχύ σιδήρου, γρήγορη αποκατάσταση μετά από άσκηση, καλύτερη επιστροφή στα αγγειακά προγράμματα.
 • σελήνιο- συγκρατεί αρσενικά ανδρογόνα, βελτιώνει τις παραμέτρους του σπέρματος.

Αυξήστε το λοιπόν για εσάς

Δεν έχει αναπτυχθεί συγκεκριμένη μέθοδος διόρθωσης του μεγέθους του πέους. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Το πρώτο μεγαλώνει από το Jelq, το δεύτερο - από το Clemp, το τρίτο υποστηρίζεται από ένα συνδυασμό. . . Μια επιτυχημένη εκκίνηση βασίζεται στη σωστή διατροφή και σε ένα ικανό αρχικό πρόγραμμα.

Τα πρώτα μαθήματα κατάρτισης στοχεύουν στην ανάπτυξη του ιδρύματος. Στο δεύτερο στάδιο, αρχίζουν να τεντώνουν τον χιτώνα. Ο κύκλος άσκησης τελειώνει με εσωτερική διάταση των συνδέσμων. Αυτό είναι ένα συντηρητικό πρόγραμμα μετά το οποίο εξασκούνται μια κρεμάστρα, μια αντλία, μια πρώην.

Αντενδείξεις

Η διεύρυνση του φαλλού απαιτεί καλή υγεία και σταθερό νευρικό σύστημα. Με το άγχος, την ασθένεια, η επιτυχία είναι απίθανη.

Αντενδείξεις:

 • Ηλικίες άνω των 18-60 ετών.
 • Ουρογεννητικά, αφροδίσια νοσήματα.
 • Καραβίδα;
 • οξεία καρδιαγγειακή ανεπάρκεια
 • Έλκη, πληγές, βλάβη στο δέρμα του πέους.
 • ψυχολογικές αποκλίσεις.

αποφοίτηση

Υπάρχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές μέθοδοι επιμήκυνσης του φαλλού. Εάν ένας άντρας δεν έχει διαγνωστεί με μικροπενίς ή μικρό πέος, μπορεί να εξασκήσει τεχνικές χειροκίνητης αύξησης και να ασκηθεί με εξοπλισμό.