Μπορεί η μαγειρική σόδα να διευρύνει σημαντικά το πέος;

Η δυσαρέσκεια για το μέγεθος του πέους είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ισχυρό μισό της ανθρωπότητας. Οι άντρες αναζητούν συνεχώς μέσα που θα αυξήσουν την αξιοπρέπειά τους τουλάχιστον μερικά εκατοστά. Από απελπισία, μερικοί από αυτούς καταφεύγουν στην παραδοσιακή ιατρική, όπου ένας από τους τρόπους είναι η χρήση σόδας για τη διεύρυνση του πέους. Οι παραδοσιακοί θεραπευτές διαβεβαιώνουν ότι αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αύξησης της ανδρικής αξιοπρέπειας. Πριν μιλήσουμε για την αποτελεσματικότητα αυτής της μεθόδου και την ασφάλειά της, αξίζει να διερευνήσουμε λεπτομερέστερα πώς η σόδα επηρεάζει τη διεύρυνση του πέους.

Πώς η μαγειρική σόδα επηρεάζει το πέος;

Η μαγειρική σόδα είναι όξινο ανθρακικό νάτριο, το οποίο μπορεί να έχει αποτέλεσμα αραίωσης του αίματος. Μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της άσκησης, σύμφωνα με τους παραδοσιακούς γιατρούς, προκειμένου να αυξηθεί το μέγεθος του πέους.

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα συμβαίνει επειδή το αίμα, σε υγροποιημένη κατάσταση και σε μεγάλες ποσότητες, εισέρχεται ελεύθερα στα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος. Επιπλέον, το προϊόν δεν οδηγεί στο σχηματισμό θρόμβων αίματος που μπορούν να σχηματιστούν υπό την επίδραση των προπονήσεων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Η διεύρυνση του πέους πραγματοποιείται με την εφαρμογή του προϊόντος στο όργανο σε όρθια κατάσταση. Το σεξουαλικό όργανο προετοιμάζεται πρώτα με ατμό. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός ζεστού μπάνιου ή ντους.

Προσοχή! Σας προειδοποιούμε ότι η μέθοδος διεύρυνσης του πέους, η συνταγή της οποίας περιγράφεται παρακάτω, έχει αντενδείξεις και παρενέργειες. Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί στο όξινο ανθρακικό νάτριο πριν χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο.

Μέθοδος αριθμός 1

Λιπάνετε όλο το μήκος του πέους με κρέμα, τζελ. Εφαρμόστε επίσης μαγειρική σόδα σε όλο το όργανο. Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις μασάζ για να τρίψετε το προϊόν. Συνεχίστε τη διαδικασία για λίγα λεπτά.

Μέθοδος αριθμός 2

Λαμβάνεται μία κουταλιά της σούπας όξινο ανθρακικό νάτριο ανά λίτρο νερού. Το διάλυμα που προκύπτει χρησιμοποιείται για λουτρά. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι τουλάχιστον 38 μοίρες και όχι μεγαλύτερη από 41 μοίρες. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι ένα τέταρτο της ώρας.

Μέθοδος αριθμός 3, πώς αλλιώς να χρησιμοποιηθεί όξινο ανθρακικό νάτριο για τη διεύρυνση του πέους

Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για εκείνους τους άνδρες που όχι μόνο θέλουν να πετύχουν μεγαλύτερο πέος αλλά θέλουν και να αυξήσουν την ευαισθησία. Η σόδα με μέλι για τη διεύρυνση του πέους χρησιμοποιείται με την ίδια αρχή με την πρώτη μέθοδο. Για να γίνει αυτό, τα δύο προϊόντα αναμειγνύονται σε ίσα μέρη και εφαρμόζονται σε ολόκληρη την επιφάνεια του πέους. Το προϊόν τρίβεται με κινήσεις μασάζ για 3-4 λεπτά.

Ένας άλλος τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος σας

Το όξινο ανθρακικό νάτριο εφαρμόζεται στο πέος χρησιμοποιώντας τη μέθοδο # 1, αλλά δεν τρίβεται. Φορέστε την αντλία κενού και ασφαλίστε την σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Μετά τις διαδικασίες με μαγειρική σόδα, συνιστάται να λιπαίνετε το πέος με μια θρεπτική, λιπαρή κρέμα.

Πόσο αποτελεσματική είναι η σόδα

Όταν εφαρμόζεται όξινο ανθρακικό νάτριο στο πέος, εμφανίζεται τοπικός ερεθισμός, ο οποίος οδηγεί σε αυξημένη τοπική ροή αίματος. Το όργανο αρχίζει να διογκώνεται και να μεγαλώνει από 2 έως 4 χιλιοστά. Αυτή η επίδραση δεν διαρκεί περισσότερο από μερικές ώρες, μετά την οποία το πέος γίνεται στο ίδιο μέγεθος. Αν λοιπόν θέλετε να «εκπλήξετε» τον σύντροφό σας, θα πρέπει να βιαστείτε μετά τη διαδικασία με ραντεβού και οικειότητα.

Δεδομένου ότι η μαγειρική σόδα συμβάλλει στη διεύρυνση του πέους βραχυπρόθεσμα, η χρησιμότητα αυτής της μεθόδου είναι μάλλον αμφίβολη. Επιπλέον, η διεύρυνση του πέους στο σπίτι με μαγειρική σόδα μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες επιπλοκές.

Μαγειρική σόδα για μεγέθυνση πέους

Παρενέργειες

Η χρήση μαγειρικής σόδας για τη διεύρυνση του πέους μπορεί να οδηγήσει στις ακόλουθες αρνητικές συνέπειες:

  • την εμφάνιση μικρορωγμάτων και ελκών.
  • ανάπτυξη αλλεργικής αντίδρασης.
  • Πόνος και αίσθημα καύσου στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Επειδή το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι αλκαλικό, μπορεί να σκοτώσει ευεργετικά βακτήρια που βρίσκονται στα γεννητικά όργανα. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε μείωση της τοπικής ανοσίας και στην ανάπτυξη παθογόνου μικροχλωρίδας. Εξαιτίας αυτού, η μέθοδος διεύρυνσης του πέους με σόδα μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση μιας τέτοιας δυσάρεστης ασθένειας όπως η τσίχλα, η οποία συνοδεύεται από φλεγμονή των γεννητικών οργάνων.

Αντενδείξεις για τη χρήση σόδας

Η διεύρυνση του πέους με μαγειρική σόδα απαγορεύεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Σακχαρώδης διαβήτης;
  • BPH;
  • Προστατίτιδα;
  • Ουρηθρίτιδα;
  • Κυστίτιδα;
  • Τσίχλα;
  • Αλλεργική δερματίτιδα.

Με υπερευαισθησία και παρουσία μικροτραυματισμών, η διεύρυνση του πέους με σόδα αντενδείκνυται επίσης.

Η διεύρυνση του πέους με σόδα, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, δεν είναι μόνο αναποτελεσματική, αλλά μπορεί επίσης να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία ενός άντρα. Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα.

Πρώτη αξιολόγηση

«Διάβασα μερικές συνταγές στο διαδίκτυο και βρήκα πραγματικά αλήθεια ότι η σόδα βοηθά στη διεύρυνση του πέους. Κυριολεκτικά λίγα λεπτά μετά τη χρήση του, έτρεξα να ξεπλύνω το διάλυμα σόδας, το πέος ήταν πρησμένο, κοκκινισμένο, όλα άρχισαν να καίγονται και να τσιμπάνε αφόρητα. Έπρεπε ακόμη να δω έναν γιατρό. Ευτυχώς, συνάντησα έναν εξαιρετικό ειδικό που μου εξήγησε τις συνέπειες.

Δεύτερη αξιολόγηση

«Έτρεξα στις λαϊκές μεθόδους και αποφάσισα να δοκιμάσω σόδα μαζί με άλλες μεθόδους. Μετά τη χρήση αυτής της σκόνης, οι παρενέργειες δεν άργησαν να έρθουν. Η δεύτερη διαδικασία είχε φοβερό κνησμό και αίσθημα καύσου και έπρεπε να δω έναν γιατρό. Χάρη στη διεύρυνση του πέους με σόδα, η ακροποσθία μου έγινε φλεγμονή, μετά την οποία έκανα θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν πειραματίζομαι ούτε προσπαθώ να μεγαλώσω το πέος μου. "

Τρίτη αξιολόγηση

«Είναι ανόητο να πιστεύεις ότι μπορείς να μεγαλώσεις το πέος σου με σόδα. Τώρα υπάρχουν τόσες πολλές σύγχρονες θεραπείες για το πέος. Είχα μέσο ύψος, αλλά όπως κάθε φυσιολογικός άντρας, ήθελα περισσότερο. Αποφάσισα να δοκιμάσω μια ειδική θεραπεία. Ένα μήνα αργότερα, ο φίλος μου έχει μεγαλώσει μέχρι και τρία εκατοστά.