Θα μάθουμε πώς να διευρύνουμε το πέος στο σπίτι: λαϊκές μέθοδοι, αυτοσχέδια μέσα και χρήσεις τους

Γυναίκα έκπληκτη από τη διεύρυνση του πέους

Πιθανώς κάθε άνθρωπος έχει σκεφτεί πώς να διευρύνει το πέος του τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Η ιατρική δεν μένει στάσιμη, οπότε σήμερα υπάρχουν πολλές διαδικασίες που μπορούν να επηρεάσουν το ανδρικό αναπαραγωγικό όργανο. Η πιο αποτελεσματική από αυτές θεωρείται χειρουργική επέμβαση αύξησης. Ωστόσο, λόγω του υψηλού κόστους, δεν μπορούν να το αντέξουν όλοι οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τον τρόπο διεύρυνσης του πέους στο σπίτι. Προϋποθέσεις, και είναι ακόμη δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το άρθρο για να εξοικειωθείτε με όλες τις υπάρχουσες μεθόδους και να επιλέξετε την καταλληλότερη για εσάς.

Πρέπει να αυξήσω;

Εάν το μήκος του πέους σας είναι δεκατρία έως δεκαοκτώ εκατοστά, τότε δεν πρέπει καν να σκεφτείτε την αύξηση του ανδρικού οργάνου, καθώς αυτό το μέγεθος θεωρείται αρκετά φυσιολογικό για το ευρωπαϊκό έθνος και μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τον σύντροφό σας. Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημα είναι συνήθως ψυχολογικό. Για να το λύσετε, συνιστάται ακόμα να πάτε σε ψυχολόγο. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε αύξηση, διαβάστε παρακάτω.

Τι είναι το jelqing;

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς να διευρύνουν το πέος τους στο σπίτι. Είναι γνωστό ότι κάθε πρόβλημα έχει τη δική του λύση, έτσι ώστε να βρείτε μια κατάλληλη διέξοδο από την κατάσταση και τους ιδιοκτήτες ενός μικρού πέους. Το Jelqing είναι η πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα πολύ παλιά τεχνική που επιτρέπει στους άντρες να αυξήσουν την αξιοπρέπειά τους.

Μέτρηση πέους πριν από τη διεύρυνση χρησιμοποιώντας το παράδειγμα μιας μπανάνας

Με τη βοήθεια μιας τέτοιας διαδικασίας, θα ζεστάνετε καλά τον ιστό και στη συνέχεια θα αρχίσετε να τον τεντώνετε. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να διεξάγετε ικανοποιητικά τέτοιους χειρισμούς για να μην βλάψετε την υγεία σας. Όσοι το κάνουν σωστά γνωρίζουν την απάντηση στο ερώτημα αν είναι ρεαλιστικό να διευρύνεις το πέος. Πάρτε ένα λιπαντικό με βάση το λάδι ή το νερό στο φαρμακείο σας πριν από την προπόνηση. Βρείτε ένα προϊόν που έχει θερμαντικό αποτέλεσμα. Αυτό καθιστά τη διαδικασία πιο αποτελεσματική.

Σημαντικά σημεία

Δώστε προσοχή στην κατάσταση του πέους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δεν πρέπει ποτέ να ισιώσει πλήρως. Η μέγιστη στύση δεν πρέπει να υπερβαίνει το εξήντα τοις εκατό του δυνατού.

Για να καταλάβετε πώς να διευρύνετε το ανδρικό όργανο στο σπίτι, πρέπει να μάθετε τι είδους δομή έχει. Το πέος δεν αποτελείται από τον ίδιο ιστό με άλλα μέρη του σώματος. Είναι γεμάτο με στυτικό ιστό, ο οποίος αντιστοιχεί καλά στη διαδικασία διατάσεων. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε πότε να ξεκινήσετε το jelqing. Αυτό συνιστάται όταν παρατηρείται πολύ υψηλή ροή αίματος σε αυτούς τους ιστούς.

Πώς να μεγαλώσετε γρήγορα το πέος σας τεντώνοντάς το

Ωστόσο, αν επιλέξετε αυτή τη διαδικασία, βεβαιωθείτε ότι το πέος σας έχει ζεσταθεί καλά. Αυτό γίνεται για να δώσει στα υφάσματα τη μέγιστη ελαστικότητα. Εφαρμόστε ένα μαξιλάρι θέρμανσης με ζεστό (αλλά όχι ζεστό) νερό στο πέος, ή ζεστάνετε το αλάτι και βάλτε το σε μια σακούλα και συνδέστε τη θήκη μόνοι σας στην επιθυμητή θέση.

μια γυναίκα και ένας άντρας ψάχνουν τρόπους για να διευρύνουν το πέος

Πριν μεγαλώσετε το πέος σας στο σπίτι, φροντίστε να πάρετε στύση. Μην ενεργοποιείτε τον εαυτό σας εντελώς, ωστόσο. Κάντε τον φίλο σας μόνο μισό ξύπνιο.

Τώρα πιέστε μια μικρή ποσότητα λιπαντικού στην παλάμη του χεριού σας και πιέστε τη βάση του πέους σας σε ένα δαχτυλίδι δύο δακτύλων. Πιέστε προς τα κάτω το πέος και τραβήξτε το προς το κεφάλι. Εκτελέστε περίπου σαράντα έως πενήντα από αυτούς τους χειρισμούς και, στη συνέχεια, αυξήστε σταδιακά τον αριθμό τους σε διακόσιους περίπου. Ωστόσο, δεν συνιστάται να αγγίζετε μόνοι σας τη λάμψη.

Εκτέλεση ειδικού μασάζ

Πώς μεγαλώνετε το πέος σας στο σπίτι; Μια άλλη τεχνική είναι να κάνετε ένα ειδικό μασάζ. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ δημοφιλής επειδή δεν απαιτεί ιδιαίτερο οικονομικό κόστος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου. Επιπλέον, αυτή η τεχνική έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Με μασάζ κινήσεων μπορείτε όχι μόνο να μεγεθύνετε το πέος, αλλά και να αυξήσετε σημαντικά τη δραστικότητά του.

Πριν κάνετε οποιεσδήποτε κινήσεις μασάζ, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πέος έχει ζεσταθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο όπως περιγράφεται στην προηγούμενη μέθοδο ή μπορείτε να συνδέσετε μια πετσέτα βουτηγμένη σε αφέψημα φαρμακευτικών βοτάνων στο ανδρικό όργανο. Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική και έχει γενικά οφέλη για την υγεία.

Ο άνθρωπος σκέφτεται τη διεύρυνση του πέους

Πώς μπορείτε να μεγεθύνετε γρήγορα το πέος σας στο σπίτι; Μια εξαιρετική επιλογή είναι το μασάζ. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, οι ειδικοί συνιστούν να εργάζεστε με δύο μεθόδους: όταν το πέος είναι πλήρως χαλαρό και όταν είναι μισό όρθιο. Πιάστε το δέρμα γύρω από το κεφάλι του πέους και σιγά -σιγά αρχίστε να το τραβάτε πίσω. Κάντε το για δύο δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κάντε ένα διάλειμμα δύο δευτερολέπτων. Επίσης, τραβήξτε το προς αντίθετες κατευθύνσεις και κάντε κυκλικές κινήσεις, κατά προτίμηση αριστερόστροφα.

Αλοιφές και κρέμες για τη διεύρυνση του πέους

Σήμερα, η φαρμακευτική αγορά προσφέρει μεγάλο αριθμό φαρμάκων για εξωτερική χρήση που μπορούν να διευρύνουν το πέος και επίσης να αυξήσουν τη δραστικότητα. Οι αλοιφές για τη διεύρυνση του πέους έχουν μόνο ένα προσωρινό, αλλά πολύ καλό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου είναι πολύ δημοφιλείς. Το φάρμακο λειτουργεί θερμαίνοντας το ανδρικό σεξουαλικό όργανο έτσι ώστε να χύνεται πολύ καλά με αίμα. Αυτό το αποτέλεσμα κάνει το πέος περίπου μισό εκατοστό μακρύτερο και του δίνει μια απίστευτη στύση. Τα ενεργά συστατικά τέτοιων φαρμάκων είναι συνήθως τζίντζερ, τζίνσενγκ, αργινίνη και άλλα φυσικά συστατικά. Επιπλέον, η χρήση του φαρμάκου μπορεί να σας δώσει απίστευτη ευαισθησία.

Μέτρηση πέους πριν από τη διεύρυνση

Η αλοιφή ή η κρέμα διαρκεί συνήθως περίπου τρεις ώρες, οπότε χρησιμοποιήστε την λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε καταστήματα σεξ.

Πλεονεκτήματα του αυνανισμού

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς να διευρύνουν το πέος τους μέσω του αυνανισμού. Στην πραγματικότητα, είναι ένα απλό θέμα και δεν απαιτεί ειδικές τεχνικές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το αγαπημένο σας λιπαντικό στο ήδη στυμένο πέος σας και να ξεκινήσετε τη διαδικασία του συνηθισμένου αυνανισμού. Καθώς τα υφάσματα θερμαίνονται, η διαδικασία τεντώματος μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί. Εάν το χέρι σας βρίσκεται στο κάτω μέρος του πέους κατά τη διαδικασία, τραβήξτε το λίγο και τσιμπήστε λίγο την περιοχή γύρω από το κεφάλι στο επάνω μέρος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τη ροή του αίματος.

Χρήση ειδικών αντλιών

Πώς μεγαλώνετε το πέος σας στο σπίτι; Μια άλλη τεχνική είναι η χρήση αντλίας. Μια τέτοια συσκευή δημιουργεί πίεση γύρω από το ανδρικό γεννητικό όργανο, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος. Η αντλία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί όταν δεν υπάρχει καθόλου στύση. Θεωρείται μια πολύ αποτελεσματική και ασφαλής συσκευή επειδή χρησιμοποιεί πίεση για να ενεργοποιήσει τη ροή του αίματος και να αναζωογονήσει τον στυτικό ιστό που δεν χρειάζεται πλέον να γεμίσει με αίμα. Αυτό κάνει το πέος λίγο μακρύτερο και επίσης αυξάνεται αρκετά καλά σε διάμετρο. Η συσκευή αυξάνει επίσης την ευαισθησία και επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Επομένως, και οι δύο σύντροφοι έχουν απίστευτη χαρά.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη μέθοδο για αρκετούς μήνες, μπορείτε να επιμηκύνετε το πέος κατά δύο έως τρία εκατοστά και να αυξήσετε σημαντικά τον όγκο του.

Με λαϊκές τεχνικές

Αν αναρωτιέστε πώς να μεγαλώσετε το πέος σας στο σπίτι, ρίξτε μια ματιά στην παραδοσιακή ιατρική. Υπάρχουν αρκετές ασφαλείς συνταγές για τη διεύρυνση του πέους χωρίς τη χρήση συσκευών ή τεχνικών. Ωστόσο, για τα πιο γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, είναι καλύτερο να συνδυάζετε πολλές τεχνικές ταυτόχρονα. Εξετάστε τις δημοφιλείς δημοφιλείς μεθόδους αύξησης της ανδρικής αξιοπρέπειας.

  • Τακτική κατανάλωση καρυδιών με μέλι. Με την πρώτη ματιά, αυτό μπορεί να φαίνεται απλώς ένα νόστιμο επιδόρπιο, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι πλέον έτσι. Ένα τέτοιο μείγμα όχι μόνο έχει θετική επίδραση στην κατάσταση ολόκληρου του οργανισμού, αλλά βοηθά επίσης στην αύξηση του αρσενικού μέλους. Συνιστάται να ψιλοκόψετε τα καρύδια και να τα γεμίσετε με μέλι. Είναι λογικό να τρώτε τακτικά μια τέτοια απόλαυση τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.
  • ο άντρας σκέφτηκε τρόπους μεγέθυνσης του πέους
  • Βάμμα σκόρδου. Το βάμμα σκόρδου λειτουργεί επίσης καλά. Chopιλοκόβουμε το σκόρδο και γεμίζουμε με βότκα. Κρύψτε αυτό το μείγμα από τις σκοτεινές ακτίνες και κρατήστε το εκεί για αρκετές ημέρες. Αυτό το φάρμακο μπορεί επίσης να αγοραστεί στο φαρμακείο. Σύμφωνα με τις συμβουλές των ειδικών, πρέπει να παίρνετε δεκαπέντε έως είκοσι σταγόνες την ημέρα.
  • Τσάι θυμάρι. Για να φτιάξετε ένα τέτοιο ποτό, πρέπει να αγοράσετε ξερό θυμάρι από το φαρμακείο και να το γεμίσετε με νερό, σαν να φτιάχνατε κανονικό τσάι. Αν σας αρέσει η γεύση, μπορείτε να πιείτε το ρόφημα αδιάλυτο. Ωστόσο, αν είναι πολύ δυνατό για εσάς, προσθέστε μια μικρή ποσότητα νερού.
  • Lungwort. Ένα τέτοιο φυτό μπορεί να καταναλωθεί απευθείας με φαγητό, να προστεθεί σε όλες τις σαλάτες ή να γίνει βάμμα από αυτό. Για να προετοιμάσετε το έγχυμα, πάρτε μια κουταλιά της σούπας αποξηραμένα φυτικά υλικά και γεμίστε το με ένα ποτήρι βραστό νερό. Ξεκινήστε να παίρνετε το προϊόν δύο ώρες μετά την προετοιμασία του. Είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα, κάθε μία με μια κουταλιά της σούπας.

Η σόδα βοηθά στη διεύρυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου

Πώς μεγαλώνετε το πέος σας με μαγειρική σόδα; Κατά τη γνώμη πολλών ανδρών, αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί καθόλου, οπότε απλά θα χάσετε πολύ χρόνο. Ωστόσο, πολλοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου επισημαίνουν ότι η μαγειρική σόδα μπορεί να κάνει το σώμα ακόμα πιο ελαστικό και όρθιο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Για να γίνει αυτό, πρέπει να προετοιμάσετε τους δίσκους αραιώνοντας ένα κουταλάκι του γλυκού του προϊόντος σε ένα ποτήρι νερό. Πρέπει να κάνετε ένα τέτοιο μπάνιο δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε ότι μια τέτοια μέθοδος θα αυξήσει πραγματικά τον ανδρισμό σας σημαντικά.

Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι χρήσης αυτού του προϊόντος επίσης. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μασάζ σόδας του γεννητικού οργάνου. Αυτή η μέθοδος, έστω και προσωρινά, δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, παρόμοιο με τη χρήση αλοιφών και κρεμών.

Μπορείτε επίσης να τρίψετε το πέος σας με μαγειρική σόδα. Το τρίψιμο αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, αυξάνοντας τον όγκο και το μήκος. Ωστόσο, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε μια θρεπτική κρέμα μετά τη διαδικασία, καθώς το δέρμα είναι πολύ ξηρό. Η βρεφική κρέμα είναι η καλύτερη.

Διευρύνετε το πέος σας με κομπρέσες σόδας. Αυτή η μέθοδος είναι πραγματικά αποτελεσματική, η οποία είναι αισθητή μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι μόνο προσωρινό.

Ποιες μέθοδοι δεν συνιστώνται;

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεγαλώσετε το πέος σας στο σπίτι. Μερικά από αυτά λειτουργούν στην πραγματικότητα, ενώ άλλα είναι απογοητευτικά με το αποτέλεσμα. Υπάρχουν επίσης μέθοδοι που ένας εκπρόσωπος του ισχυρού φύλου πρέπει να απορρίψει εντελώς. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση χαπιών καθώς και το κρέμασμα βαρέων αντικειμένων. Ας εξετάσουμε ποιος είναι ο κίνδυνος από τη χρήση καθενός από αυτά.

Επικίνδυνα χάπια

Οι μέθοδοι μεγέθυνσης πέους δεν είναι πάντα ασφαλείς για την υγεία των ανδρών. Για παράδειγμα, η λήψη χαπιών μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά. Έτσι, οι διαφημίσεις λένε ότι τα ορμονικά φάρμακα για τους άνδρες μπορούν όχι μόνο να αυξήσουν την αντρική αξιοπρέπεια, αλλά και να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία. Ωστόσο, σημειώστε ότι τέτοια φάρμακα μπορούν να συμβάλουν στη διεύρυνση του πέους μόνο στην εφηβεία, καθώς περιέχουν μεγάλη ποσότητα ανδρικών ορμονών. Για έναν ενήλικα, ένα τέτοιο "φάρμακο" μπορεί μόνο να βλάψει και να διαταράξει το γενικό ορμονικό υπόβαθρο.

Διαβούλευση με γιατρό για μεγέθυνση πέους

Σύμφωνα με τους ιατρούς, η λήψη ορμονικών χαπιών για την αύξηση της ανδρικής αξιοπρέπειας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως:

  • Εξουσία;
  • ορμονική ανισορροπία
  • εμφάνιση σωματικών ασθενειών ·
  • Διαταραχή των αδένων του φύλου.
  • μειωμένη απόδοση και σοβαρή κόπωση.

Ως εκ τούτου, τα ορμονικά χάπια μπορούν να συνταγογραφηθούν από γιατρό μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητα, πάντα μετά από ειδικές εξετάσεις.

Μέθοδος αναστολής

Πολλοί άντρες ενδιαφέρονται να διευρύνουν το πέος στο σπίτι. Μερικοί εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου είναι έτοιμοι να κάνουν ακόμη και τις πιο επικίνδυνες πράξεις μόνο για να αυξήσουν τον ανδρισμό τους. Υπάρχει λοιπόν μια μέθοδος ανάρτησης φορτίων που είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Η ουσία του είναι να κρεμάσει βαριά αντικείμενα στο πέος. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά και είναι ικανή να τεντώσει αρκετά καλά τα υφάσματα. Ωστόσο, το πέος γίνεται πολύ πιο λεπτό και δεν μπορεί να διατηρήσει μια στύση κανονικά. Μια τέτοια διαδικασία μπορεί επίσης να προκαλέσει ρήξη ιστού και να οδηγήσει σε ανδρική υπογονιμότητα. Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται για την αποφυγή προβλημάτων υγείας.

Χειρουργική αύξηση

Εάν οι μέθοδοι στο σπίτι δεν έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ένας εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου μπορεί να επιλέξει μια επέμβαση. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι μια τέτοια διαδικασία είναι αρκετά δαπανηρή και περίπλοκη και η περίοδος αποκατάστασης είναι πολύ επώδυνη και μακρά. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας.

Το μήκος του πέους 11-15 cm θεωρείται αρκετά φυσιολογικό, οπότε οι γιατροί προσπαθούν να αποτρέψουν τους ασθενείς τους από μια τέτοια παρέμβαση, αφού στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικού χαρακτήρα. Ωστόσο, εάν ένας άνδρας έχει σύνδρομο "μικρο-άκρου" ή παθολογίες που απαιτούν χειρουργική επέμβαση, τότε η επέμβαση σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς αποτυχία.

Με τη βοήθεια της χειρουργικής επέμβασης, είναι δυνατό να αυξηθεί όχι μόνο το μήκος του ανδρικού γεννητικού οργάνου, αλλά και το πλάτος του, το οποίο είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για μια πλήρη οικεία ζωή. Ωστόσο, προσπαθήστε να βρείτε τη μέθοδο της αύξησης στο σπίτι που είναι κατάλληλη για εσάς, καθώς οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν τελειώνουν πάντα με επιτυχία.

Πληροφορίες στο τέλος

Κάθε εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου ονειρεύεται να έχει μεγάλη αρρενωπότητα. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που δίνεται φυσικά σε όλους. Ωστόσο, σίγουρα δεν πρέπει να απελπίζεστε. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διευρύνουν σημαντικά το πέος σας στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μελετήσει όλα τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής σας και μόνο στη συνέχεια προχωρήστε στην εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε αποδεδειγμένα ασφαλείς μεθόδους όπως μασάζ, jelqing και μην ξεχνάτε τις παραδοσιακές συνταγές ιατρικής. Σταματήστε να παίρνετε ορμονικά φάρμακα, καθώς και τη μέθοδο του κλεισίματος. Τέτοιες μέθοδοι μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας.

Και μην ξεχνάτε ότι ένα μεγάλο πέος απέχει πολύ από το πιο σημαντικό πράγμα για έναν εκπρόσωπο του ισχυρότερου φύλου. Το κυριότερο είναι υγεία και αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε ακόμα να διευρύνετε το ανδρικό όργανο, κάντε το σωστά και συνειδητά. Πάντα βάζετε την υγεία σας πρώτα και δοκιμάζετε άλλες μεθόδους για να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας. Να προσέχεις τον εαυτό σου!