Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να μεγαλώσετε το πέος ενός άντρα στο σπίτι

Οικεία οικειότητα ενός άντρα που έχει διευρύνει το πέος του με μια ικανοποιημένη γυναίκα

Το μέγεθος του φαλλού είναι σημαντικό, αν και μερικές φορές οι γυναίκες το διαψεύδουν. Ένα μικρό όργανο όχι μόνο επηρεάζει αρνητικά την ψυχική κατάσταση ενός άνδρα, αλλά επιδεινώνει επίσης την ποιότητα της σεξουαλικής επαφής. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το επεκτείνετε μόνο εάν δεν υπάρχει ασυμφωνία.

Το σεξουαλικό όργανο μπορεί να ζήσει έως και 20 χρόνια. Δεν πρέπει να αρχίσετε να ενθουσιάζεστε μέχρι να φτάσετε σε μεγάλη ηλικία. Είναι δυνατόν να επηρεάσετε την ευημερία και να τραυματίσετε το πέος εάν χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους επιμήκυνσης οργάνων νωρίτερα.

Το μέσο μέγεθος πέους εκτιμάται ότι είναι 12-15 cm σε διεγερμένη θέση. Το πάχος στην περιφέρεια είναι 10 cm, επιτρέπεται απόκλιση 1-2 cm, αν περισσότερο, είναι παθολογία.

Είναι απαραίτητο να μάθετε ποιες μέθοδοι είναι δυνατό να μεγεθύνετε πραγματικά το πέος στο σπίτι.

Μέθοδοι για τη διεύρυνση του πέους στο σπίτι

Είναι δυνατή η διεύρυνση του πέους στο σπίτι, αλλά πριν προχωρήσετε, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από έναν ειδικό!

Εάν ο γιατρός είναι πεπεισμένος ότι το μέγεθος προκαλείται από μια παθολογία, τότε μπορεί να σας προσφέρει θεραπεία:

 • Μολυσματικές παθολογίες.
 • Επιδείνωση χρόνιων παθολογιών.
 • Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
 • Φλεγμονή του δέρματος του φαλλού.

Μέθοδος σόδας

Αυτή είναι μια αρχαία μέθοδος της παραδοσιακής ιατρικής. Αν και δεν πιστεύουν όλοι στην παραδοσιακή θεραπεία, η δύναμη των λαϊκών θεραπειών δεν πρέπει να αρνηθεί εντελώς. Επιπλέον, αυτός είναι ένας πραγματικός τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος στο σπίτι επειδή η σόδα ανήκει σε κάθε κουζίνα.

Η σειρά εφαρμογής έχει ως εξής:

 1. Ρίξτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό. Ανθρακούχο νερό.
 2. Μετά το πλύσιμο, ρίξτε το διάλυμα πάνω στα γεννητικά όργανα.
 3. Στεγνώστε το πέος με μια πετσέτα.

Μέθοδος Jelqing - επιμηκύνεται ο φαλλός;

Αυτή η παραλλαγή προέρχεται από την παραδοσιακή ιατρική. Φήμες λένε ότι έχει χρησιμοποιηθεί στην Ανατολή για πολλούς αιώνες, αλλά οι γιατροί δεν συνιστούν την τεχνολογία για χρήση. Το αποτέλεσμα των χειρισμών είναι διαθέσιμο, αλλά μόνο για λίγες ώρες για μικρό χρονικό διάστημα. Το μέγιστο αποτέλεσμα είναι έως 1 cm. Με συστηματική χρήση, μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες με τη σεξουαλική διέγερση, οδυνηρές αισθήσεις και κηλίδες στο φαλλό.

Υπάρχουν 2 επιλογές: τεχνολογία ξηρού και υγρού. Το πρώτο εκτελείται χωρίς λίπανση και το δεύτερο χρησιμοποιεί τζελ.

 1. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, το γεννητικό όργανο πρέπει να είναι 65-70% ερωτογενές, αλλά δεν πρέπει να γίνεται σκληρό.
 2. Το άκρο είναι τυλιγμένο σε βρεγμένο πανί για ατμό. Από αυτό ο στυτικός ιστός του φαλλού γίνεται ελαστικός.
 3. Δύο δάχτυλα πιάνουν τη βάση του φαλλού και την κρατούν για περίπου 10 δευτερόλεπτα.
 4. Χωρίς να χωρίζουν τα δάχτυλα, τα τεντώνουν. Μόλις βρίσκεται στο κεφάλι, το πρώτο χέρι σταματά, αλλά παραμένει στη θέση του και το άλλο κάνει τους ίδιους χειρισμούς. Αφού το δεύτερο χέρι πλησιάσει το πρώτο χέρι, αφήνει το κεφάλι και αρχίζει επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

Την πρώτη ημέρα, γίνονται 50-100 χειρισμοί, μετά από μερικές εβδομάδες οι ασκήσεις αυξάνονται σε 200 επαναλήψεις. Επιτρέπεται η διαίρεση της διαδικασίας σε προσεγγίσεις με διαλείμματα για 20-30 λεπτά.

Αντλία κενού για μεγέθυνση του αρσενικού στοιχείου

Διεύρυνση πέους με αντλία κενού

Οι αντλίες κενού έχουν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική, αλλά δεν παρέχουν μόνιμο αποτέλεσμα επιμήκυνσης του πέους. Σύμφωνα με απαντήσεις στο Διαδίκτυο, το συνολικό μήκος είναι έως 3 εκατοστά, ο καθοριστικός παράγοντας για την απόκτηση είναι η στυτική δυσλειτουργία. Οι ειδικοί συνιστούν την αγορά της ακριβότερης υδραυλικής αντλίας, αν είναι δυνατόν. Υπάρχουν λιγότεροι τραυματισμοί καθώς η δράση στο πέος προέρχεται από το νερό. Και οι δύο τύποι αντλιών κενού προκαλούν ροή αίματος στο φαλλό, γεγονός που δίνει θετικό αποτέλεσμα.

Τεχνολογία αντλίας κενού:

 • Χαμηλώστε το στοιχείο στο έμβολο.
 • Πιέστε τη φιάλη στο ηβικό οστό.
 • Τραβήξτε αργά τον αέρα με ένα αχλάδι.

Όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, η δράση πρέπει να λήξει μετά από λίγα λεπτά. Ο μέγιστος χρόνος δεν υπερβαίνει τα 40 λεπτά.

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επέκτασης

Ο σχεδιασμός χρησιμοποιείται για να τραβήξει την αρρενωπότητα. Ο μηχανισμός χρησιμοποιείται για να επιμηκύνει, να πυκνώσει και να ισιώσει το πέος. Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες, μετά την πραγματοποίηση πλαστικής χειρουργικής παρέχεται: προστατεκτομή (αφαίρεση προστάτη), εμφύτευση πέους και σύνδεσμος.

Υπάρχουν 3 τύποι:

 • Περιστασιακά χρησιμοποιείται, είναι άβολο στη μεταφορά, σημαντική πίεση στο πέος. Είναι δυνατό να φορέσετε μόνο μισή ώρα, τότε απαιτείται διάλειμμα. Το μέγιστο μπορεί να φορεθεί έως και 6 ώρες την ημέρα.
 • Συχνά φοριούνται κατά την περίοδο της ανάρρωσης. Πιάνουν τον φαλλό σφιχτά και προκαλούν λιγότερη ενόχληση από τη μαστιχοειδή συσκευή.
 • Η λειτουργία της συσκευής βασίζεται στην αναρρόφηση αέρα από τον θάλαμο, ο οποίος τοποθετείται στη φαλλική κεφαλή. Δεν συνιστάται να το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς προκαλεί την εμφάνιση ακμής.
 • Κόλλα κενού. Δεν εφαρμόζει μόνο κενό, αλλά χρησιμοποιεί επίσης τζελ για να κρατάει το κεφάλι. Ο πιο δημοφιλής μηχανισμός, αλλά ακριβός.
Φορέστε για μεγέθυνση του αρσενικού φαλλού

Τέντωμα με φορείο

Μια συσκευή για τη διεύρυνση του φαλλού. Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα επέκτασης. Το αρσενικό στοιχείο είναι προσαρτημένο στο πόδι ή στον ώμο χρησιμοποιώντας ιμάντες. Δεν φαίνεται σε φαρδιά ρούχα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί φορείο ανά πάσα στιγμή.


Βιολογικά ενεργά παρασκευάσματα - κρέμες, τζελ

Σήμερα υπάρχει μια ποικιλία από κρέμες, σπρέι, σταγόνες, σκευάσματα για μεγέθυνση πέους στο σπίτι.

Επιμήκυνση Phallus χρησιμοποιώντας πλαστική χειρουργική

Η χειρουργική επέμβαση είναι ένας πραγματικός τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος σας, αν και όχι στο σπίτι. Οι διαδικασίες ανδρικής ενίσχυσης χωρίζονται σε αυτές που κάνουν το πέος πιο παχύ και σε εκείνες που επιμηκύνουν το πέος.

Διαδικασία για πάχυνση του πέους

Για πάχυνση, είτε τοποθετούνται εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα είτε μεταμοσχεύεται το λίπος ή ο μυϊκός ιστός του ασθενούς.

Ένα παράδειγμα λιπολίπανσης, χάρη στο οποίο μπορείτε να μεγεθύνετε το πέος ενός άντρα

Λιπογέμιση

Πριν από τη διαδικασία, αφαιρείται ο λιπώδης ιστός από την κοιλιά ή τους μηρούς του άνδρα. Απελευθερώνεται από ακαθαρσίες, παραμένουν μόνο καθαρά λίπη. Ο πελάτης ξυρίζει ολόκληρη την περιοχή της βουβωνικής χώρας και προετοιμάζεται για τη λειτουργία. Ο αναισθησιολόγος εγχέει αναισθησία στον άντρα και μόνο αφού ο ειδικός έχει ξεκινήσει τη διαδικασία.

Το πέος απολυμαίνεται και η σύνθεση εγχέεται με βελόνα. Η όλη εκδήλωση δεν διαρκεί περισσότερο από 60 λεπτά. Στο τέλος το όργανο είναι επίδεσμο. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι μόνιμο, μόνο το 30% του λίπους απορροφάται. Η μέθοδος αυξάνει το πάχος του φαλλού κατά 2-3 εκατοστά.

Ενέσεις υαλουρονικού οξέος

Ονομάζονται επίσης "ενέσεις ομορφιάς", επιμηκύνουν το πέος κατά 1 εκατοστό, η διαδικασία είναι παρόμοια με τη λιπογέμισμα. Η φθηνότερη διαδικασία επιμήκυνσης του πέους. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 12 μήνες.

Εισαγωγή εμφυτευμάτων

Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιεί πηκτές σε κέλυφος σιλικόνης. Ο γιατρός κάνει μια ένεση στο δέρμα του φαλλού και το στερεώνει στο tunica albuginea. Αυτό αποφεύγει τον κίνδυνο μετατόπισης. Πριν από την επέμβαση γίνεται μια δοκιμή αλλεργίας, η οποία εξαλείφει την πιθανότητα απόρριψης.

Μεταμόσχευση μυών

Σε ένα πλαστικό γεγονός, μέρος του μυός αφαιρείται από την κοιλιά του άντρα. Εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα του φαλλού του άνδρα, ο ειδικός το τραβάει γύρω από το πέος και το ράβει στον παρακείμενο ιστό. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας είναι υψηλή, η μετεγχειρητική περίοδος περνά γρήγορα. Αυτό επεκτείνει το γεννητικό όργανο κατά 3-4 εκατοστά.

Χειρουργική επέμβαση για μεγέθυνση του ανδρικού γεννητικού οργάνου

Η διαδικασία αύξησης του μήκους του αρσενικού μέλους

Οι διαδικασίες γίνονται μόνο σε υγιείς άνδρες. Ο αριθμός των περιορισμών είναι μεγαλύτερος από ό, τι με άλλες τεχνικές. Ο γιατρός δεν θα χειρουργήσει ασθενείς με καρδιακές παθήσεις, καρδιακά ελαττώματα, διαταραχές πήξης του αίματος, οξείες και χρόνιες παθήσεις στο στάδιο της αποζημίωσης, αφροδίσια νοσήματα, ψυχικές διαταραχές.


Προσθετική Fallo

Εάν το γεννητικό όργανο είναι μικρό λόγω της καμπυλότητας, τοποθετείται τεχνητή πρόθεση σε αυτό. Υπάρχουν άκαμπτες, φουσκωτές και ελαστικές προθέσεις. Η πλαστική χειρουργική είναι τραυματική, η περίοδος αποκατάστασης μπορεί να είναι έως και 12 μήνες. Η διαδικασία όχι μόνο κάνει το ανδρικό όργανο πιο αυθεντικό, αλλά βελτιώνει επίσης τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Λιγαμεντοτομή

Η λιγοματοτομή είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για τη μεγέθυνση του ανδρικού οργάνου. Ο σύνδεσμος είναι μια ζώνη της κοιλιακής κοιλότητας που βρίσκεται μεταξύ του ηβικού οστού και του πέους και χρησιμοποιείται για να κρατήσει μέρος της ανδρικής αξιοπρέπειας στη βουβωνική χώρα. Όταν εκτελείτε πλαστική χειρουργική, κόβεται, μετά την οποία ο χειρουργός καθυστερεί και διορθώνει τον ανδρισμό. Ο τύπος πρέπει να φορά φορείο και φορείο για 2-3 μήνες.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης, οι άνδρες βασανίζονται από τον πόνο, οπότε τους χορηγείται μια ένεση παυσίπονων. Μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία τις πρώτες ημέρες. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις οδηγίες των ειδικών και να πραγματοποιήσετε μια εξέταση κατά την περίοδο αποκατάστασης, καθώς είναι πιθανές οι συμφύσεις. Ως αποτέλεσμα, το πέος επιμηκύνεται κατά 3-5 cm, αλλά αμέσως μετά τη διαδικασία, το αποτέλεσμα είναι ασθενέστερο-1-1, 5 cm.

Διάφορες διαδικασίες για την επιμήκυνση του γεννητικού οργάνου μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες:

 • Η εμφάνιση ιχνών.
 • Νευρική διαταραχή;
 • Μειωμένη λίμπιντο?
 • Μείωση της ευαισθησίας της κεφαλής του γεννητικού οργάνου.