Οι καλύτερες ασκήσεις για αύξηση του μήκους και του πάχους του πέους. Τεχνικές για γρήγορα αποτελέσματα

Οπτικοποίηση διευρυμένου πέους με τη βοήθεια ασκήσεων

Μικρό πρόβλημα πέους; Μην απελπίζεστε, υπάρχει μια λύση που δεν θα σας κοστίσει δεκάρα και θα σας χαρίσει μερικά πολύτιμα εκατοστά.

Το να πείτε ότι ακόμη και με ένα μικρό όργανο μπορείτε να είστε εξαιρετικός εραστής δεν θα σας φέρει δημοτικότητα μεταξύ των γυναικών. Ξεκινήστε λύνοντας το πρόβλημά σας.

Είναι πιθανό ότι δεν είναι σκόπιμο να ξοδεύετε χρήματα για χάπια μεγέθυνσης πέους, σπρέι, κρέμες και τζελ. Τέτοιες μέθοδοι είναι αναποτελεσματικές. Σήμερα, η διεύρυνση του πέους μέσω της άσκησης γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Urology διαπίστωσε ότι το 85% των γυναικών είναι ικανοποιημένες με το μέγεθος και το σχήμα του πέους του συντρόφου τους. Ακόμη,Το 45% των ανδρών πιστεύουν ότι είναι μικροί και σκέφτονται πώς να διευρύνουν το πέος τους(οι ασκήσεις περιγράφονται παρακάτω).

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους το αρσενικό μισό προσπαθεί να αναπτύξει την οικονομία του μπορούν να εντοπιστούν:

 • Βελτίωση της γενικής κατάστασης, αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης και ευαισθησίας.
 • Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης. Για πολλούς άνδρες, το μεγαλύτερο μέγεθος σημαίνει ότι είναι σίγουρα πιο ανθεκτικά, καλύτερα στο κρεβάτιτους δίνει αυτοπεποίθηση αυτόματαΤοΤοΤοΟι άνδρες με μικρό πέος συχνά αποφεύγουν να μιλούν για σεξ και άλλα πράγματα που σχετίζονται με την οικειότητα.
 • Δεν υπάρχουν πρότυπα και κανόνες για το μέγεθος του πέους και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι άντρες θέλουν να το μεγεθύνουν. Όπως είπε ένας από αυτούς, «Είμαι έκπληκτος από το τεράστιο μέγεθος των δονητών στα καταστήματα ενηλίκων και αποφάσισα να διευρύνω το πέος μου επειδή κατέληξα στο συμπέρασμα ότι στις γυναίκες αρέσουν τα plus size. » Στις ταινίες ενηλίκων, οι ηθοποιοί πορνό τείνουν να είναι προικισμένο φυσικά πληθωρικά τόσο σε πάχος όσο και σε μήκος. Και αυτό αναμφίβολα ωθεί τους άνδρες να μεγαλώσουν.
 • η επιθυμία για διεύρυνση του πέους συνδέεται μερικές φορές με την επιθυμία να βελτιώσετε το σώμα σας.
 • κοινωνική προκατάληψη?

Οφέλη από την άσκηση πέους

Ειδική άσκηση για μεγέθυνση πέους

Διεύρυνση πέους με άσκησηστο σπίτι είναι η ευκολότερη και φθηνότερη μέθοδοςμεταξύ όλων των άλλων. Αυτή η μέθοδος συνίσταται στην άσκηση μυών για την επέκταση του στυτικού ιστού.

Οι συνεδρίες βασίστηκαν σε έρευνα του Βρετανού γιατρού Ρίτσαρντ Μπράιαν το 1970 και, όταν τα αποτελέσματα ήταν σωστά, δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Σεξουαλικής Ιατρικής.

Αυτές οι προπονήσεις πέους είναι επίσης πολύ αποτελεσματικέςτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μερικούς μήνεςΠρακτικές χωρίς τη χρήση χημικών.

Αρκεί να ακολουθήσετε τις συστάσεις και τις οδηγίες. Μένει τώρα να καθοριστεί ποιες ενέργειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση του όρου, αφού καθένα από αυτά έχει στόχο την επίλυση διαφορετικών προβλημάτων.

Οι ασκήσεις στο σπίτι για τη διεύρυνση του πέους ήταν η νούμερο ένα μέθοδος τα τελευταία χρόνιαχωρίς επένδυσηαλλά σε βάρος της επένδυσης του χρόνου σας. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μόνο σήμερα είναι δυνατό να εκτιμηθεί εάν η εκπαίδευση επηρεάζει τη λειτουργικότητα και συνεπώς τη διεύρυνση του πέους.Οι σύγχρονες ιατρικές εξετάσεις έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα αυτών των ασκήσεωνΤοΤοΤο

Η αύξηση του μασάζ είναι γρήγορη, αποτελεσματική και προσιτή για όλους. Αν λοιπόν έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο, αυτή η μέθοδος είναι για εσάς.

Προκειμένου η εκπαίδευση να σας αποφέρει οφέλη και ορατά αποτελέσματα, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε όλους τους κανόνες των διαδικασιών.

Συμβουλές πριν ξεκινήσετε

 • Συμβουλή # 1- Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον εαυτό σας στην ίδια φυσική κατάσταση. Πίνετε νερό τακτικά, τρώτε υγιεινά και καλά, αποφύγετε τα βαριά και τηγανητά τρόφιμα.
 • Αριθμός Συμβουλίου 2- Μερικές φορές μπορείτε να κάνετε μασάζ στους όρχεις. Ως αποτέλεσμα, τα γεννητικά όργανα τροφοδοτούνται με αίμα.
 • Συμβουλή # 3- Καθαρίστε το μυαλό σας από ανησυχίες. Το άγχος μπορεί να είναι δολοφόνος για τη σεξουαλική σας ορμή.
 • Συμβουλή # 4- Μην προσπαθείτε να μιμηθείτε και να είστε ηθοποιοί από ταινίες ενηλίκων. Θυμηθείτε - πρόκειται για έμπειρους ανθρώπους που κάνουν σεξουαλική επαφή για αρκετές ώρες την ημέρα. Μια γυναίκα χρειάζεται μόνο 12 λεπτά για να φτάσει στον οργασμό, και τα παιχνίδια είναι επίσης σημαντικά. Η μέση διάρκεια του σεξ είναι περίπου 3-7 λεπτά, επομένως μην ακολουθείτε το παράδειγμα των ερμηνευτών πορνό.
Ο άντρας μεγάλωσε το πέος με ασκήσεις

Οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές

Οι ασκήσεις για τη διεύρυνση του πέους πρέπει να γίνονται με μερική στύση.Η στύση δεν χρειάζεται να είναι πλήρης.

Ένα εξασθενημένο πέος δεν γεμίζει αρκετό αίμα, οπότε η άσκηση μπορεί να μην είναι αποτελεσματική. Επίσηςτο πέος πρέπει να προθερμανθείΤοΤοΤο

Ένα ζεστό μπάνιο ή ντους είναι το καλύτερο για αυτό, αλλά ένα πανί εμποτισμένο σε ζεστό νερό μπορεί επίσης να είναι αρκετό. Η προπόνηση ξεκινά αμέσως μετά το ζέσταμα.

Για να αυξήσετε το μήκος - "τέντωμα"

Το πέος δεν χρειάζεται να κρυώσει, οπότε η δράση πρέπει να είναι γρήγορη. Δεν είναι μια πλήρως όρθια κατάσταση, είναι καλύτερα να εστιάσετε στον παλιό σας γείτονα αλλά να μην σκέφτεστε σέξι κορίτσια.

Αυτή είναι μια άσκηση για επιμήκυνση του πέους - διατάσεις. Είναι απαραίτητο να πιάσετε ή να χαμηλώσετε το κεφάλι σας και να τραβήξετε το όργανο μπροστά σας. Κρατήστε για 15 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε και αφήστε να ξεκουραστεί λίγο. Στη συνέχεια, σύρετέ το ξανά, αυτή τη φορά προς τα δεξιά. Κρατήστε ξανά για 15 δευτερόλεπτα και αφήστε το. Το επόμενο τμήμα θα βρίσκεται στα αριστερά. Και έτσι σε έναν κύκλο.

Τεχνική διατάσεων για την επιμήκυνση του ανδρικού πέους

Συμβουλή διάτασης:μην τραβιέσαι πολύ σφιχτά εκείυπάρχει κίνδυνος τραυματισμούΤοΤοΤοΚατά τη διάρκεια της άσκησης, το πέος μπορεί να γίνει μασάζ για να διατηρηθεί η ροή του αίματος στη βλεννογόνο. Εάν αισθάνεστε ένταση χωρίς πόνο, σημαίνει ότι οι ενέργειες εκτελούνται σωστά.

Για να αυξήσετε το πάχος

Αυτή είναι μια άσκηση για την αύξηση του πάχους και της δύναμης του πέους.Θα έπρεπεΆσκηση για αύξηση του πάχους και της αντοχής του πέουςπραγματοποιείται με μερική στύση και μετά από λίπανση με λιπαντικό τζελ(Λίπος). Αυτός ο χειρισμός αναγκάζει τον στυτικό ιστό να αποθηκεύσει περισσότερο αίμα και έτσι να αυξήσει τον όγκο του οργάνου. Το πέος θερμαίνεται με τον ίδιο τρόπο: με μπάνιο ή ζεστές κομπρέσες.

Είναι απαραίτητο να πάρετε το πέος από τη ρίζα, να κλείσετε τον αντίχειρα και τον δείκτη σας και να σχηματίσετε το γράμμα "O". Με αυτό το "δαχτυλίδι" είναι απαραίτητο να κάνετε μασάζ στο πέος από τη ρίζα στο κεφάλι για 10-15 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα είναι απαραίτητο να επιστρέψετε στην αρχική θέση των δακτύλων στη βάση του οργάνου. Κάντε το ίδιο με το άλλο χέρι. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από λίγους μήνες εξάσκησης.

Για την ακροποσθία

Αυτή η τεχνική δεν απαιτεί λίπανση των χεριών ή του πέους σας και σχηματίζεται μια ωραία και παχιά ακροποσθία. Κάντε το πέος όρθιο. Πιάστε σταθερά τη βάση με το ένα χέρι και χρησιμοποιήστε το άλλο για να τραβήξετε το δέρμα προς το κεφάλι όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μόλις νιώσετε ότι το δέρμα είναι σφιγμένο, προσπαθήστε να κρατήσετε αυτή τη θέση μέχρι να υποχωρήσει η στύση. Φέρτε το πέος πίσω σε όρθια κατάσταση και επαναλάβετε τη διαδικασία. Κάντε το καθημερινά για 10 λεπτά ή περισσότερο ανάλογα με το πώς αισθάνεστε.Όσο περισσότερο τεντώνεστε, τόσο πιο γρήγορα θα παρατηρήσετε το αποτέλεσμα.ΤοΤοΤοΑυτή η άσκηση υψηλής ποιότητας, καθημερινής απόδοσης θα κάνει το πέος μεγαλύτερο.

Μια πετσέτα βρεγμένη με νερό στο πέος - η τεχνική μεγέθυνσης WallyWallyUpWallywallyup

Καθίστε στην άκρη της καρέκλας (έτσι ώστε το πέος να κρέμεται). Κάντε μασάζ στο πέος σας μέχρι να έχετε στύση. Στη συνέχεια, βάλτε μια πετσέτα από πάνω. Αν θέλετε να αυξήσετε την έκθεση, απλά μουλιάστε μια πετσέτα σε νερό. Αυτή η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιηθεί 20 φορές στη σειρά για 5 δευτερόλεπτα.Άσκηση Κέγκελ

Η άσκηση Kegel για τη διεύρυνση του πέους αναπτύχθηκε αρχικά το 1948 από έναν Αμερικανό γυναικολόγο, τον Δρ. Kegel, ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες που γέννησαν παιδί και είχαν προβλήματα με το ουροποιητικό σύστημα.

Πιο πρόσφατα, διαπιστώθηκε ότι αυτές οι πράξεις έχουν θετικές επιπτώσεις στα ανδρικά γεννητικά όργανα και στην ίδια τη σεξουαλική επαφή. Δεν στοχεύουν μόνο στην αύξηση του μεγέθους του πέους, αλλά επηρεάζουν σημαντικά τη στυτική λειτουργία.

Οι ασκήσεις Kegel περιλαμβάνουν φόρτωση του μυός του υπολογιστή. Η εύρεση τους είναι εύκολη. Την επόμενη φορά που θα ουρήσετε, προσπαθήστε να το σταματήσετε, ο μυς με τον οποίο το κάνατε είναι το LC. Μπορεί να μην λειτουργεί την πρώτη φορά. Μην απελπίζεστε, σημαίνει ότι ο μυς δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατός. Άσκηση 2-3 φορές κάθε μέρα και βάλε βάρος για 10 δευτερόλεπτα.

Αυτή η δραστηριότητα βελτιώνει τη στύση σας, κάνει το πέος σας πιο υγιές, πιο σκληρό, διευρύνεται μέτρια και σας δίνει περισσότερη αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

"Ελικόπτερο"

Ελικόπτερο άσκησης για ανδρική ισχύ και ανάπτυξη πέους

Ναι, αυτό ακριβώς νόμιζες. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά με τη βοήθεια αυτής της άσκησης, το πέος τροφοδοτείται καλά με αίμα, το οποίο έχει θετική επίδραση στην ανδρική ισχύ.

Με τακτική άσκηση μπορεί να αυξηθεί ελαφρώς.

Είναι απαραίτητο να περιστρέψετε το πέος και προς τις δύο κατευθύνσεις για 30 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε 5 φορές. Ένας πολύ απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος.Η αποτελεσματικότητα των μεθόδων που περιγράφονται

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε τι μέτρα χρειάζονται για τη διεύρυνση του πέους. Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας εξαρτάται άμεσα από αυτό.

Η άσκηση είναι γενικά η ασφαλέστερη μέθοδοςΤοΤοΤοΩστόσο, η ανυπομονησία και η προσπάθεια να επιταχυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα αποτελέσματα συχνά αποβαίνουν.

Πρέπει να είστε υπομονετικοί, το αποτέλεσμα δεν θα εμφανιστεί με κανέναν τρόπο σε 5 λεπτά.

Σύμφωνα με ένα πείραμα το 2001, τα αποτελέσματα του οποίου δημοσιεύτηκαν σε ένα διεθνές περιοδικό, η τακτική άσκηση βοηθά πραγματικά στην επίτευξη αποτελεσμάτων. Μελετήστε τους συμμετέχοντες που έχουν κάνει ασκήσειςπάνω από 4 μήνες, αύξησε την αξιοπρέπειά της κατά περίπου 1, 8 εκατοστάΤοΤοΤο

Ο γιατρός λέει στον άντρα για τις παρενέργειες της διεύρυνσης του πέους με άσκηση

πιθανές παρενέργειες

Το κύριο πρόβλημα με τις ακατάλληλες ασκήσεις είναι η αδυναμία προσδιορισμού του βέλτιστου επιπέδου στύσης.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μαθημάτων, ένας άντρας μπορεί να είναι 90-100% διεγερμένος.

Σε αυτό το στάδιο, η προπόνηση θα πρέπει να διακοπεί ως εξήςμπορεί να βλάψει το πέος μέσω συμφόρησηςΤοΤοΤοΠρέπει να περιμένετε λίγο για να πέσει η στύση στο 50-75%.

Πολύ αδύναμη μια στύση είναι επίσης απαράδεκτη. Δεν αποτελεί απειλή για εσάς, αλλά μην περιμένετε ούτε αποδοτικότητα.

Δεν πρέπει να υπάρχει πόνος κατά τη διάρκεια της άσκησης, επιτρέπεται να αισθανθείτε ένα μικρό μούδιασμα. Θα πρέπει να φύγει σε μια ώρα. Ο πόνος είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εάν γίνει λάθος, το μέλος σας μπορεί να έχει τη μορφή ρόπαλου του μπέιζμπολ. Αυτό σημαίνει ότι η πίεση στο πέος είναι άνιση. Αυτό είναι ένα μάλλον «ευαίσθητο» όργανο και κάθε λάθος κίνηση μπορεί να αλλάξει το σχήμα του. Ευτυχώς, αυτό μπορεί να διορθωθεί εγκαίρως.

Είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε όλες τις ενέργειες με λίπανση, καθώς σε ξηρά χέρια είναι γεμάτο ερεθισμό του δέρματος, κνησμό και δυσφορία.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κορίτσι σοκαρισμένο από το μέγεθος του διευρυμένου πέους του συζύγου της

Αυτός είναι ένας φυσικός τρόπος διεύρυνσης του πέους που δεν απαιτεί καμία πρόσθετη επένδυση. Αφού διαβάσετε το άρθρο, θα πρέπει να έχετε πλήρη κατανόηση των ασκήσεων για τη διεύρυνση του πέους.

Δεν επηρεάζουν μόνο το μήκος και το πάχος, αλλά επίσης βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του οργάνου.

Από τις ελλείψεις, αξίζει να σημειωθεί ότιΟ αθλητισμός απαιτεί πολύ χρόνο(περίπου 1 ώρα την ημέρα).Εάν γίνει λάθος, μπορείτε να τραυματίσετε το πέος.

Είναι ένας αποδεδειγμένος, ασφαλής και φυσικός τρόπος για να μεγαλώσετε το πέος σας.


Για να έχετε γρήγορα αποτελέσματα με ασκήσεις, συνιστούμε να τα συνδυάσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Επέκταση ή φορείο.
 • Αλοιφή ή κρέμα?
 • Τζελ?
 • Σπρέι?
 • Αντλίες κενού.

Τρώτε τρόφιμα και βότανα για την ανάπτυξη του πέους για να βοηθήσετε το σώμα σας.