Κριτικές AlfaGen

 • Ali
  Καλή μέρα. Από τη νεολαία μου, το πέος μου μου έδωσε πολλά προβλήματα. Το μέγεθος ήταν κακό. Με τη συμβουλή ενός φίλου, αγόρασα το AlfaGen Gel. Ήδη την πρώτη εβδομάδα της εφαρμογής έβλεπα την επίδραση στον εαυτό μου. Δεν υπήρχε ούτε μία παρενέργεια. Το μέλος έχει αυξηθεί κατά 5 cm. Το προτείνω σίγουρα για τους άνδρες.
  AlfaGen
 • Raul
  Καλή μέρα. Είναι κρίμα να το γράφω. . . αλλά το πέος μου μόλις έφτασε τις τέσσερις ίντσες όταν ήταν ενθουσιασμένος. Το κορίτσι άρχισε να υπονοεί ανοιχτά ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για αυτήν. . . Παραγγείλαμε το φάρμακο AlfaGen στον επίσημο ιστότοπο. Πωλείται σε μορφή γέλης, είναι βολικό στη χρήση, δεν απλώνεται μετά την εφαρμογήΜετά από 2 εβδομάδες το πέος διογκώθηκε κατά 3 cm.
  AlfaGen
 • Mustafa
  Γεια σε όλους. Η κριτική μου αφορά το τζελ AlfaGen που επέστρεψε κυριολεκτικά την εμπιστοσύνη μου στον εαυτό μου. Ένας γιατρός που γνωρίζω με συμβούλεψε να χρησιμοποιήσω αυτό το φάρμακο. Χρησιμοποίησα τη σύνθεση κάθε μέρα. Χρησιμοποιείται για 4 εβδομάδες χωρίς διακοπή, στο τέλος +6 cm. Έχουν περάσει έξι μήνες, το μέγεθος του πέους δεν έχει μειωθεί, η ισχύς είναι επίσης ευχάριστη. Θα συμβουλέψω τους φίλους μου.
  AlfaGen
 • Antreas
  Πόσα χρήματα ξόδεψα για χάπια, κρέμες διόγκωσης πέους, δεν μπορώ πλέον να μετρήσω. Προκάλεσαν πολλές παρενέργειες, αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν επιτεύχθηκε ποτέ. Η θεραπεία AlfaGen δεν επηρεάζει μόνο τη δραστικότητα, αλλά φυσικά επίσης επιμηκύνει το πέος. Σε αυτήν την περίπτωση, το σχήμα του πέους γίνεται ανάλογο.
  AlfaGen
 • Γεώργιος
  Είναι καλό που ένας φίλος μου συμβούλεψε να αγοράσω το AlfaGen. Είχε επίσης προβλήματα με την ισχύ. Ανησυχούσα περισσότερο για το μέγεθος του πέους για να είμαι ειλικρινής. Πάντα χρησιμοποιούσα το τζελ σύμφωνα με τις οδηγίες και δεν έλειψα ποτέ μια μέρα. Μυρίζει ωραία, περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Την εβδομάδα 2 το σεξ έγινε ελαφρύτερο, την εβδομάδα 3 + 4 cm.
  AlfaGen
Εκτίμηση AlfaGen
4.7
24